L'últim u. exportació agrícola previsió del USDA per a lexercici (FY) 2012 al setembre 30 apareix el valor del dòlar de les exportacions $3.5 milions de dòlars des del febrer que preveu que $134.5 milions de dòlars, curt de registre de l'any passat de $137.4 milions de dòlars. All of the increase was accounted for by the three largest importers, Canadà, Mèxic i Xina, amb un increment del col·lectiu de $4.0 mil milions i un 42.8 compartir per cent d'u. exportacions agrícoles. Slower than expected economic growth has had little impact on exports so far in FY 2012 i que no és probable que canviï en FY 2013.

Importacions del Canadà des de l'u. a $20 milions van ser causa de vedella, carn de porc, productes lactis, tree nuts and other consumer-oriented products. Canada accounts for 25 per cent dels EUA. consumer-oriented exports. Mexico’s short corn crop last year has led to increased imports of corn, menjar blat i DDGS, l'u de segona. market this year. Increased imports of pork, productes de carn i l'horticultura aviram també va conduir a la $19.0 billion forecast. Corn exports to China of $725 milions a la primera meitat de l'any en comparació amb menys d'un $1 milions l'any passat va ajudar a empènyer l'exportació previsió fins $1.5 milions de dòlars per $18.5 milions de dòlars. Whole soybeans and oil shipments were down due to increased competition, però gairebé totes les altres categories van pujar, especialment cotó, carn de porc, productes lactis, aus i arbres secs.

UE 27 les importacions dels EUA. es van revisar-se avall des $10.0 milions de dòlars per $8.5 milions de dòlars, en comparació amb l'any passat a $10.2 milions de dòlars. Bulk commodities were down 55 per cent en valor durant els primers sis mesos de l'exercici fiscal en comparació amb un any abans, amb soja vendes avall per dos terços de $360 milions i blat de moro i co-producte vendes avall 85 per cent a $37 milions. Demand appears to have declined, però u. els agricultors també han plantat encara no aprovats en la per la e.u. per de varietats de blat de moro.

Estimacions de les exportacions de blat granel, arròs, cereals, menjars i ferratges i soja i productes s'incrementa en 6.0 milions de tones mètriques (. MMT) de febrer a maig a 140.7 . MMT, per sota de 156.6 L'any passat. MMT. Wheat exports on a volume basis are up 15.5 per cent des del febrer preveu que 29.1 . MMT, encara cap avall 15.7 per cent de FY 2011 volum de 34.5 . MMT, amb valor cap amunt de només 6.3 per cent a $8.5 milions de dòlars. USDA expects large shipments in the summer months when competition from other suppliers is less. Rice export volume was increase 6.1 per cent de febrer a 3.5 . MMT a maig, mentre que el valor es va incrementar en 16.7 per cent. Rice shipments have been strong to Northeast Asia and Central and South America.

Volum mantingut inalterable des de febrer a les d'exportació de blat de moro 43.5 . MMT, mentre que el valor d'enviaments va disminuir de $13.0 milions de dòlars per $12.5 mil milions per una esperada gran 2012 crop forcing prices down and increased competition from Brazilian corn now coming to market. Feeds and fodders are forecast up 4.1 percentatge en volum i 4.7 per cent en el valor de $6.7 milions de dòlars per enviaments més gran a la Xina. Whole soybeans, farina i oli volums d'exportació són 2.3 per cent de febrer a maig, però encara molt menys de la 50.0 Moviments. MMT l'any passat. La continuada shrinking del cultiu sud-americà ha portat més compradors i preus més alts, amb el valor de les exportacions cap amunt 5.7 per cent a $22.1 milions de dòlars. Soybean oil volume and value were unchanged at 0.5 . MMT i $0.7 quotes de milions a la manca de subministraments.

Exportacions de carn, carn de boví, carn de porc, vedella i carn de porc varietat i graella carn, es va reduir de 6.9 . MMT a 6.7 . MMT, due to slight weakness in variety meats and broiler meat. The value of meat export was increased 1.9 per cent a $15.8 milions de dòlars, amb lleugers augments de porc, variety meats and broiler meat. The value of dairy product exports was increased 6.8 per cent a $4.7 milions de dòlars, i fins de $4.5 mil milions l'any passat.

Productes hortícoles continuen amb una previsió a diversos rècords $28.5 milions de dòlars al mes de maig, fins a $28.0 billion in February. Tree nuts account for the entire $0.5 augment de milions de $6.2 milions de dòlars. Exports of fresh fruits and vegetables were unchanged at $6.9 milions i processada a $6.7 milions de dòlars. Sugar and tropical product exports were unchanged at $6.2 milions de dòlars, i valor de cotó pujava $0.2 milions de dòlars per $6.4 milions de dòlars.

USDA no ha projectat les exportacions per FY 2013 a partir d'octubre 1 com a part d'aquest alleujament trimestral, però les estimacions d'exportació del món agrícola Outlook tauler (WAOB) els cultius any màrqueting i ramaderia per a l'any calendari proporcionen algunes indicacions d'u. exports for the next fiscal year. Bulk commodity exports are somewhat cyclical, amb volum i valor arribant a FY 2011 as agricultural markets were impact by the drought shortened crops in the Black Sea region in the summer of 2010. The WAOB estimates for the 2012/13 cultiu màrqueting anys mostrar augment del volum d'exportacions per a tots els grans principals, except rice. Soybean exports will be up, amb soja oli fins lleugerament i farines de soja avall. Cotton export volume will likely increase, però els preus de mercat serà inferiors.

U. preus de mercat l'any vinent s'espera que ser menor per blat, blat de moro i sorgo, but up for rice and soybeans and nearly unchanged for soybean products. Volume of grains exported should be up, while value could be down. This will be particularly true for corn where the U.S. quota de comerç mundial ha va lliscar per sota 50 percent and would be even lower if feed wheat was included in the calculation. With larger available supplies and lower prices, l'u. competiran cara a cara amb el Brasil i Ucraïna per recuperar els mercats de blat de moro.

Exports of meat and dairy products do not have the volatility of bulk commodities. The WAOB’s estimates for U.S. producció de bestiar i aviram per a 2013 show meat exports mostly unchanged with pork up slightly. Domestic beef prices are expected to be stronger, broilers prices unchanged and pork prices a little lower. Dairy product exports are expected to be up slightly in volume with higher domestic prices. Horticultural products have generally trended up in recent years and will likely do so again in FY 2013.

Menys problemes de temps addicional important desenvolupar en una important zona productora del món, l'u. és poc probable que superen el volum d'exportació de pic en mercaderies massiva de 156.6 . MMT a FY 2011. Other export products should at least hold steady in volume and likely improve a little in value unless the world economy slows further.

Ross Korves és un analista de política econòmica de veritat sobre comerç i tecnologia