Els agricultors conreen un munt de coses, però els diners no és un d'ells.

No obstant això algunes persones semblen pensar "cultiu" és una descripció literal més que una expressió figuratiu, a jutjar pel tema de la reunió de la setmana passada d'AC21–l'acrònim de Comissió Consultiva de la USDA sobre biotecnologia i l'agricultura del segle XXI. Em vaig dirigir el tauler durant una sessió pública, deixant el meu granja per un dia fer-ho.

Nostre país està passant va trencar més ràpid que un Correcaminos asfàltics en calent. Que no ha deixat de determinats sectors de la indústria d'aliments ecològics d'exigir indemnització especial per quan apareixen petites quantitats d'ingredients de biotecnologia en camps ecològics, suggerint que això planteja un seriós perill econòmica. Secretari d'agricultura Tom Vilsack ha demanat AC21 per estudiar la disputa i proposar una solució.

Això suposa que hi ha un problema en el primer lloc. La pregunta ha de ser plantejat: Després de tots aquests anys de tecnologia provada, per què els estem encara fins i tot entretingut la idea de vs de GMO. la producció de cultius ecològic?

En el meu 50-plus anys a la granja, He après algunes coses-algunes d'elles el camí dur. Recordo estalvi nostres accions llavor perquè pensàvem que teníem alguna cosa especial, només per descobrir uns anys més tard que la soca 'sagrat' havia anat de tota manera. Recordo centenars d'assaigs de varietat, Creu polinització de les existències de pares amb petits pinzells en un intent d'aconseguir un nou híbrid de tomàquet, pebre o blat de moro i llavors esperar anys per aconseguir un viable, varietat comercial que podria col·locar a la meva granja. També recordo els anys que esperava que d alguna manera podria ser capaços d'accelerar aquest procés. Ara, Finalment podem créixer varietats amb trets que sustenten la nostra agricultura mentre que proporciona aliments més nutritius per a la nostra família i els seus.

Agricultors com jo han crescut milers de milions d'hectàrees de cultius genèticament realçades arreu del món. Aquestes plantes notables demostren ells mateixos per ser segurs i popular, combatre les males herbes i les plagues amb tant èxit que ara està creixent més menjar menys terra que mai. I protegint el territori, un recurs natural important, com ho fem!

Encara un grapat d'activistes obertament intentant frenar o prohibir l'ús de la biotecnologia. A donar suport la seva agenda ideològica, estan utilitzant la paraula por acuradament triat- "contaminació"- per descriure la presència de partícules de biotecnologia en camps no-biotecnologia, suggerint que ens estem davant una plaga viciós.

Seu últim règim és exigir que Washington establir un elaborat sistema de pagaments, per compensar la "contaminació" que planteja cap perill de salut per a tothom.

On vindran els diners? Que és una bona pregunta. Potser els agricultors que utilitzen biotecnologia es veurà obligat a pagar una quota especial. O potser els consumidors s'enfrontarà a un nou impost sobre alimentació supermercat amb ingredients de biotecnologia. O, possiblement, els contribuents en general es pagar la factura. L'única certesa és que li costarà un farcell.

Hem vist això abans en l'agricultura. En 1999, el govern federal va establir una demanda col. lectiva presentada pels agricultors de minoria, acordant pagar $1 milions de dòlars per compensar passat discriminació. I seguia la història en les notícies, però no d'examinar en detall, perquè no tinc una opinió sobre el fons del cas. En el moment, No obstant això, tothom pensava que era més i fet with.

Llavors, fa dos anys, Washington va obrir la despesa configuració una vegada més, cometre un addicional $1.25 mil milions als agricultors de la minoria que havia perdut el termini per unir-se a la demanda col. lectiva inicial. El cost de l'assentament original més que doblat i tot reeked de la política.

Més del mateix pot estar per davant. Ningú dubte que advocats judici llançarà un tercer intent a ficar un altre perdre milions de dòlars dels contribuents? Ells ja he presentat demandes en nom de pagesos hispà i dones agricultores, l'esperança d'expandir la classe de les víctimes més enllà d'afroamericans.

El mateix passaria amb un sistema de reparacions en biotecnologia. En poc temps, tothom que creix cultius ecològics–d'escala industrial als agricultors a jardiners de pati del darrere–sento la necessitat d'una reclamació per danys i perjudicis. Costos vols espiral fora de control, però milloraria la qualitat ni la seguretat dels aliments.

Turnabout és joc net, tan cultivadors biotec hauria de buscar justícia poètica. Després de tot, les granges orgàniques sovint fallen controlar les seves males herbes. Si les llavors de les males herbes "contaminar" els camps dels agricultors biotec, llavors potser els agricultors biotec hauria de rebre pròpia reparacions.

Per descomptat, que seria ridícula.

Nostres socis comercials cal contemplar en el desconcert. Durant anys, U. la proclamació de funcionaris, adequadament, les meravelles de cultius biotecnològics, animant altres països no només per comprar el que cultivem, sinó també d'adoptar la tecnologia per si mateixos. I ara ens trobem tancat en un debat intern destructiu sobre "contaminació".

La gent diu que el sol és el millor desinfectant. Potser hauria d'afegir que el sentit comú és el millor decontaminant.

John Rigolizzo, Jr. és una cinquena generació agricultor, aixecant verdures fresques i camp de blat de moro al sud de Nova Jersey. La granja familiar produeix per mercats a l'engròs i al detall. John és membre voluntari de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org)