Un nou subministrament de papaies fresques de Hawaii arribarà als prestatges de botigues de queviures al Japó aquest any i els consumidors tenen la biotecnologia per agrairan.

The first Rainbow papayasgenetically modified to withstand the deadly ringspot virusare now on sale. Ells són el primer aliment GM Japó ha aprovat per al seu alliberament comercial.

Representa un pas important per a un país que s'ha resistit a una tecnologia que ara és convencional a Amèrica de Nord i de Sud i cada vegada més comú a Àfrica i Àsia.

La història de com la malaltia d'avantguarda agricultura derrotat i salvat papaies hawaianes mostra que tenim molt a guanyar dels cultius transgènics, fins i tot mentre els manifestants professionals pedalegi ignorància científica per espantar el públic sobre aquesta font d'aliment essencial. La resta dels Estats Units pot fer atenció, com votants a Califòrnia i legisladors en més d'una dotzena d'estats considerar oneroses lleis d'etiquetatge d'aliments.

A mitjan el segle 20, ja que els agricultors de papaia de Hawaii van començar a gaudir d'èxit comercial, virus de la taca anular aparèixer gairebé del no-res per posar en perill el nostre mitjà de vida. Per una estona, hem estat capaços de contenir la seva propagació mitjançant la destrucció dels arbres infectats papaia. No obstant això, això era un remei dràstic. Un any, Vaig haver de tallar a la meitat del meu hort.

Per la dècada de 1990, malgrat això, era gairebé inútil per als agricultors de Hawaii a les papaies plantegen. El risc de pèrdua de collites era massa alt. Vaig deixar de creixement de l'fruit i també ho va fer la majoria dels meus veïns.

mentrestant, científics van treballar en el problema. Dennis Gonsalves, a continuació, de la Universitat de Cornell, learned how to take a piece of the ringspot virus and use it to inoculate trees, tant com les vacunes poden millorar la immunitat contra les malalties en les persones. a 1998, vam començar a vendre papaies transgèniques, que són tan sans i deliciosos com els que van reemplaçar.

Aquest simple innovació va salvar papaies hawaianes. El virus de la taca anular encara està per aquí, a punt per fer estralls–but it wont infect any of the trees that descend from the innovation of Gonsalves.

Havíem vençut a una amenaça de la natura, però ara un problema artificial es va presentar. Japó va ser el nostre més important mercat d'exportació i el seu govern es van negar a permetre la importació de papaies transgèniques. a 1996, agricultors van vendre més de Hawaii $15 milions en les papaies al Japó. per 2010, aquesta xifra havia disminuït al voltant $1 milió.

Els japonesos tenien res de què preocupar: es van sotmetre a les proves reglamentàries estricta GM papaies als Estats Units. Per ser justos, malgrat això, aliments biotecnològics era encara un fenomen nou. Els japonesos van ser simplement tenir precaució. A mesura que passava el temps, malgrat això, es va fer evident que eren cautelosos a una fallada, com els arguments en contra dels aliments transgènics es va ensorrar a la cara de les dades científiques i l'acceptació de l'consumidor.

avui, la gran majoria de l'blat de moro i la soja va créixer a l'Argentina, Brasil, Canadà, i els Estats Units són modificats genèticament per combatre les males herbes i les plagues. Al voltant del món, milions d'agricultors han sembrat i collit més de 3 MIL MILIONS d'acres de cultius transgènics. Tots els dies, mil milions de persones mengen aliments sans amb ingredients biotecnològics.

No obstant això, segueixen sent focus de resistència. Els europeus segueixen profundament escèptic dels aliments transgènics. A l'Índia, els polítics no han aconseguit aprovar l'albergínia GM (albergínia), tot i que la seva comercialització milloraria la seguretat alimentària d'una nació que lluita per alimentar la seva creixent població.

En els Estats Units, on els aliments transgènics està ben acceptat, activistes croada contra ell. Exigeixen etiquetes dels aliments transgènics, però la seva veritable agenda és sembrar la confusió, ansietats plantegen, i, en el cas dels grups d'aliments orgànics que estan posant diners darrere d'aquestes iniciatives, es donen un avantatge competitiu.

Al Japó, GM papaies les etiquetes porten. La resposta dels consumidors ens dirà molt. Van a optar per comprar papaies hawaianes, que són alguns dels millors al planeta, i tornar la quota de mercat als productors que van gaudir d'fa una generació? O van a evitar aquestes fruites nutritives pel fet que les etiquetes dels foragitin?

El món està observant. mentrestant, its hard to ignore the obvious advantages of biotechnology: Em va salvar la granja a Oahu, majors oportunitats comercials per a Hawaii, i la millora de l'elecció de l'consumidor al Japó. És d'esperar que s'estengui per tot arreu.

Ken Kamiya té la papaia crescut a Hawaii per gairebé 40 years. The Kamiya papaya is named in recognition of his work in the industry. Sr.. Kamiya és un membre de la veritat sobre el Comerç & Tecnologia de Xarxa Global Farmer. www.truthabouttrade.org

Estigui segur també de revisar l'informe:Japó va aprovar la papaia transgènica pel USDA