Informes de la setmana passada que una vaca lletera de Califòrnia van donar positiu per encefalopatia espongiforme bovina (L'EEB)–conegut popularment com "malaltia de les vaques boges" — ha suscitat preocupació per alguns sobre la nostra alimentació alimentació i comerç relacions.

El que veig és l'èxit dels nostre sistema normatiu, que funciona exactament com això havia.

Els consumidors poden gaudir d'u. beef without worry. It’s safe. It’s nutritious. It’s delicious.

Aquí és el que sabem fins ara sobre l'incident de l'EEB. Els investigadors han identificat la font com una vaca lletera cinc anys en una granja a Tulare County, al sud de Fresno a la vall Central de Califòrnia. No entrar a la cadena alimentària, així ningú no va ser mai en risc. Això marca la primera vegada en els sis anys que inspectors de menjar han detectat l'EEB als Estats Units, i la quarta instància general.

Mentre l'EEB és molt poc freqüent, Això em dóna molta confiança de saber que el nostre sistema normatiu està treballant.

Detalls addicionals probablement sortirà a les pròximes setmanes. Ara mateix, els científics pensen que aquest cas de l'EEB és inusual perquè es desenvolupat a partir d'una mutació genètica en lloc de contaminada alimentació, Quina és la forma més comuna de la malaltia difondre. Ells ja està comprovant el ramat que produeix la vaca malalt per veure si qualsevol altre animal mostren signes de mutacions de l'EEB.

Això és exactament el que succeeix. Necessitem un sistema d'alimentació amb regulacions difícils però raonables, total transparència, i comunicació instantània entre i de les parts interessades. I això és el que estem veient ara mateix. Productors i inspecció es mereixen un reconeixement.

El públic hauria de rebre un copet a l'esquena, així. No triga molt a començar un pànic d'aliments–només una veritat a mitges, un tros de desinformació, o un rumor a Twitter. Per desgràcia, totes les veus són més que disposats a sensacionalisme aquesta situació. Encara primers indicis suggereixen que els consumidors encara estan comprant u. carn de boví.

Han prevalgut tranquils caps.

Nostres socis comercials també han comportat responsablement: Ells estan quedant els seus mercats oberts. "Aquesta troballa no afectarà comerç entre l'u. i Canadà,"va dir el canadenc inspecció alimentària en un comunicat. "Tots dos països han implementat base científica mesures per protegir la salut animal i humana".

Vots de confiança com aquesta són res a donar per fet. Durant una experiència prèvia amb l'EEB, en 2003 i 2004, U. les exportacions carn sumit des de gairebé $4 milions d'uns $800 milions. Això va ser una gota devastador i la recuperació va trigar anys. L'ocupació nord-americana estan en la línia en una economia que ja és inestable.

En 2011, les vendes de carn de boví a clients estrangers no valien més de $5.4 milions de dòlars, un nou rècord. Funcionaris, crec que aquesta xifra pot créixer, especialment a Àsia. "Tenim una finestra crític en els pròxims mesos per ampliar l'accés de vedella amb Japó, Xina, i Corea del Sud,"va dir Darci Vetter, un funcionari del Departament d'agricultura, en el testimoni del Senat d'abril 18.

Implementació del nou acord de lliure comerç amb Corea del Sud el març 15 will increase beef exports to that country. They like our beef and want it. Finalització de l'Associació Trans-Pacífic, que l'Administració Obama ha fet una prioritat superior comerç 2012, també ajudarà a.

Fer la majoria d'aquestes oportunitats caldrà un èxit resposta al descobriment de la setmana passada l'EEB, Així que és una bona cosa que estem fora d'un bon començament.

Fins ara, Hem vist només dues Respostes decebedors. Primer, una parella de comerciants sud-coreans eliminat dels EUA. Bou de seus prestatges. Això no era necessari, i el govern Sud-coreà diu que seguirà a importar carn de boví dels Estats Units.

Per separat, Indonèsia, actuant de manera sola entre les nacions del món, suspensió d'u. enviaments de carn. És un petit comprador d'u. carn de boví–només $17 milions l'any passat, fer-se sobre 20 per cent del mercat de vedella importada de Indonèsia. My guess is that safety is not the issue. The Indonesian government is using BSE as an excuse to protect their own producers and markets.

Seva tàctica fallarà–and it will fail because our American regulatory system is working. I’m confident our food is safe. I think we will have beef for dinner.

Carol Keiser és propietària i Opera bestiar alimentació operacions a Kansas, Nebraska i Illinois. Ella voluntaris com una veritat sobre comerç & Membre de la Junta tecnologia (www.truthabouttrade.org)