Que estima blat de moro, tant com ho fem?

Errors!

Gairebé tothom sap la frustració de la conducció a la botiga de queviures o el seu mercat local, localitzar les papereres d'acabat recollit blat de moro, i shucking uns pellofa comprovar per la qualitat. Llavors vostè veure això, normalment a la part superior de la panotxa: Un petit cuc, menjant en els nuclis de blat de moro que tenia l'esperança de menjar per sopar.

És suficient per fer perdre la gana.

Afortunadament, aquesta irritació aviat pot arribar a ser una cosa del passat–mentre no deixem que els enemics de la tecnologia agrícola que la seva manera amb el menjar.

Durant anys, agricultors com jo han plantejat de blat de moro genèticament modificat. Més de 90 percentatge de tot el blat de moro cultivat als Estats Units és un producte GM, molt del que ara es criaven per gaudir d'una resistència natural a les plagues i males herbes. Depenem per produir els aliments que consumim cada dia.

El mercat de blat de moro, el tipus de blat de moro que comprem a botigues de queviures i menjar a casa — no el blat de moro que s'alimenta d'animals, fa de sucre, o barreges en biocombustibles–és una petita franja de mercat blat de moro. Tot i que la biotec blat de moro va ser àmpliament disponible un nombre d'anys, ara només ho ha començat a guanyar impuls com un element de consum popular.

Un resultat inicial va ser de millor gust. Quan la pellofa sortir blat de moro, el sucre en els nuclis comença a descompondre's–blat de moro sense closca així hauria de ser menjat tan aviat com sigui possible, per mantenir el seu sabor. Si podem mantenir la pellofa més, a assaborim nostre encara més blat de moro.

Sobre 20 fa anys, Quan vaig començar el cultiu de blat de moro "dolç", retail customers were looking for good flavor and the corn tasted good. “Sweet” is a matter of perspective however. It was not long until I was introduced to sugar enhanced corn. El contingut de sucre en el blat de moro va passar de 8 per cent a 17 percent and the corn tasted ‘better’. Avui, súper blat de moro, amb 30 contingut de sucre per cent, wows customers everywhere. These genetic enhancements defined the “sweet” in sweet corn and for close to 20 anys, Això és el que les mares han estat preparant per a la taula.

Other benefits of GM sweet corn aren’t as obvious. One of the chief advantages of biotech crops today is that they allow farmers like me to use fewer chemicals to control insects, pests and weeds. This is a benefit that consumers will experience firsthand, fins i tot si no bastant s'adonen immediatament. Inicialment, es pot no fins i tot notar l'absència completa de cucs de blat de moro. Amb el temps, it may dawn on them that they haven’t spotted any of these nasty critters in a long while. We may even reach a point where consumers don’t feel a need to shuck their corn before buying it, perquè vindran esperar nuclis plens i saludables a l'interior. Parlar d'un guanyar-guanyar.

I hi ha més. Agricultors cremar menys combustible, perquè hem de córrer menys de tractors pels nostres camps. En altres paraules, Biotecnologia permet conservar gas–un estalvi que pot passa als consumidors–i també redueix la nostra petjada de carboni. Tan GM blat de moro també és una font d'alimentació més sostenible que contribuirà a minimitzar l'impacte de l'agricultura en el medi ambient. Tothom hauria de calamarsa aquest avenç en la tecnologia agrícola.

Igual que amb qualsevol solució innovadora' ', there are often detractors. They may be driven by fear of the unknown or in support of a personal ideology. In a war of popular perceptions, confusió pot portar el dia, permetent por, ignorància i activistes obertament distorsionar la veritat i la cursa sense miraments sobre els interessos dels consumidors. En aquest cas, gent com tu i jo que volen menjar i servir assequible, saborosa, blat de moro nutritiu als nostres familiars i amics.

El nostre anys venent productes frescos m'ha ensenyat que gran sabor, bona qualitat i subministrament fiable guanyarà ni tan sols el més ardent dels pessimistes, una orella en un moment.

John Rigolizzo, Jr. és una cinquena generació agricultor, aixecant verdures fresques i camp de blat de moro al sud de Nova Jersey. La granja familiar produeix per mercats a l'engròs i al detall. John és membre voluntari de veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrrade.org)