Les empreses xineses gra ha adquirit sobre 4.0 milions de tones mètriques (. MMT) de blat de moro dels EUA. Aquest any de comercialització (Setembre 1, 2011 a agost 31, 2012) i l'u. indústria de blat de moro està esperant més activitat encara aquest any i per a la 2012/13 any que comença el setembre 1, 2012. This comes after a record large harvest in China in 2011 i enregistrar alts preus interns prop de $400 per tona mètrica (MT).

Segons les estimacions de servei agrícoles estrangers (FAS) d'USDA, Xina és el segon productor del món i el consum de blat de moro en 2011/12, amb la producció de 191.8 . MMT i el consum de 188.0 . MMT. L'u. és el major productor i consumidor 313.9 . MMT i 279.5 . MMT, respectivament. The EU-27 is the third largest in both categories with production of 64.5 . MMT i el consum de 65.9 . MMT. Brazil was a close fourth with production of 62.0 . MMT i el consum de 52.0 . MMT. L'u. és el major exportador de blat de moro en aquest any 43.5 . MMT seguit per Argentina i Ucraïna cada a 14.0 . MMT i Brasil, a 9.5 . MMT.

Xina era un importador de blat de moro en la presa de mig-1990 4.3 . MMT a 1994/95 i 1.5 . MMT a 1995/96. They returned for 0.3 . MMT a 1997/98 i una altra vegada en 1998/1999. They were expected to be major buyers in following years, especialment després d'unir-se a l'OMC 2001. Rather than importing, Xina era un exportador de blat de moro superant a 15.2 . MMT a 2002/03. The last significant year of exports was 5.3 . MMT a 2006/07. They did not buy significant amounts of corn again until 2009/10 Quan adquirien 1.3 . MMT, seguit per 1.0 . MMT a 2010/11.

The biggest change in recent years has been in consumption. Since the last year of significant exports in 2006/07, consum anual Segons estimacions FAS ha augmentat del 145.0 . MMT a 188.0 . MMT enguany, un 29.7 percent increase in five years. Corn consumption increased to 153.0 . MMT a 2008/09, 165.0 . MMT a 2009/10 i 180.0 . MMT a 2010/11. Corn for livestock and poultry feed increased from 104.0 . MMT a 2006/07 a 131.0 . MMT a 2011/12, un 26.0 percentatge d'increment. Non-feed uses grew by 39.0 per cent.

Producció de blat de moro a la Xina ha anat augmentant, but there are uncertainties about by how much. Area harvested was estimated at 33.4 milions hectàrees per 2011, augmentant recentment sobre 1.0 million hectares per year. Yields had held constant for three years at an average of 5.4 MT per hectàrea abans d'augmentar a 5.7 MT l'any passat i produint una collita de 191.8 . MMT, cap amunt 26.5 per cent de la producció de 151.6 . MMT a 2006/07. Com en la majoria de països, hi ha una considerable controvèrsia sobre rendiment a la Xina i alts preus de blat de moro són vistos com a indicador que els rendiments ha estat exagerades per almenys l'any passat i potser durant diversos anys.

The most critical unknown in the corn equation in China is grain inventory. Production and consumption estimates are often reconciled by looking at the supplies on hand at present versus inventories at a previous time. The FAS end-of-year stocks estimates are based on estimates of beginning-of-year inventories and estimates of production and consumption. There are no official Chinese government grains stocks estimates. Until stocks are counted in a systematic way and results are made widely available to Chinese analysts and others throughout the world, és difícil de conciliar la producció, consum i importació les estimacions.

Els millors indicadors de les condicions del mercat són els preus en efectiu i futurs que deriven de les accions de compradors i venedors, including government agencies buying for government stockpiles or releasing them. Market prices are signaling that corn supplies are tight and Chinese buyers are importing corn and close substitutes.

Mirant més cap al futur, la majoria de les opinions sobre futures compres anuals de blat de moro en els mercats mundials per empreses xineses cauen la 10 . MMT a 20 Gamma. MMT. The assumption is that government-controlled stocks have been reduced enough that at least 10 MMT per year will be needed to meet consumption and rebuild government stocks. That level of purchases is expected to be reached in the 2012/13 o 2013/14 –. Some analysts believe that once corn prices in China do decline, demanda creixerà més ràpidament i ràpidament arriba a les importacions 15 . MMT per 2015/16. A few think that acreage has reached its maximum or may decline a little necessitating imports of closer to 20 MMT within five years. That would still be only about 10 per cent del consum anual de xinesos de blat de moro.

Els augments de les importacions, Si s'estenen en pocs anys, can be met with minimal impacts on markets. Purchases of 15 . MMT anuals seria aproximadament el mateix que l'importador més gran actual, Japó, que té una mitjana de 16 MMT per year recently. Mexico has averaged over 9 . MMT i Corea del Sud sobre 8 . MMT. Egypt and the EU-27 each import about 5 . MMT anuals amb Taiwan sobre 4 . MMT. Global trade in corn is estimated at 96 . MMT per 2011/12 i 15 . MMT seria 15.6 percent of current global trade. A return to trend yields in U.S. vols afegir sobre 30 . MMT a l'oferta de blat de moro per a la 2012/13 l'any. Exports have been trending up in Brazil and Ukraine. In the short run, subministraments pot ser més estrictes perquè només Estats Units, Perú i Tailàndia són aprovats per enviar blat de moro a la Xina, però que s'espera que canviï.

Increasing corn imports for China may be tempered by other factors. The trend to more wheat feeding could continue as world wheat stocks remain ample and prices near corn. China could decide to import more pork, beef and poultry rather than importing additional feed. The government could continue to restrain the growth in corn processing and related industries. Corn yields per hectare are a little over half U.S. rendiments i més millores a híbrids, l'adopció de la biotecnologia i l'agricultura noves pràctiques podria augmentar els rendiments i producció total.

El factor més important per a la integració necessita de importació de blat de moro de Xina en el mercat global és més informació de mercat, particularly about the level of corn stocks in China at the end of the year and by quarter. This would give market participants some idea of the size of the corn crop, the rate of consumption and the potential for imports. As a G20 country, Xina s'ha compromès a incrementar la transparència en els mercats agrícoles augmentant la quantitat i la qualitat de la informació disponible, nivells d'existències especialment i previsions collita, cobrint el blat, blat de moro, arròs i soja. If market signals can be correctly communicated, els agricultors de tot el món pot produir els requisits d'importació de blat de moro necessaris.

Ross Korves és analista de política econòmica de la veritat sobre comerç & Tecnologia