U. Representant de comerç Ron Kirk ha demanat consultes amb l'Índia sota WTO disputar disposicions liquidació sobre la prohibició de l'Índia de les importacions dels EUA. ous de carn i pollastre de corral. India claims the trade ban prevents transmission of avian influenza, però USTR Kirk va dir que han aportat cap prova científica coherent amb les normes internacionals sobre control de grip aviària. Les consultes són el primer pas en el procés d'assentament WTO disputa. Si les consultes no resoldre l'assumpte dins 60 dies, l'u. Pots sol·licitar un panell d'assentament de disputa.

Acord de la OMC sobre sanitaris i fitosanitaris mesures reconeix el dret dels membres WTO adoptar normes per protegir humana, animal, i de la vida vegetal o de salut, però també exigeix membres normativa no siguin simplement proteccionisme. Secretary of Agriculture Tom Vilsack said, “En els darrers anys, als Estats Units ha demanat repetidament a l'Índia per justificar la seva demanda que la prohibició de productes avícoles dels Estats Units és necessari. No obstant això, fins a la data, L'Índia no ha proporcionat vàlid, basat en justificació de les restriccions d'importació."

Segons les estimacions de servei estrangeres agrícola del USDA per 2012, L'Índia s'espera de ser el sisè major productor de carn de pollastre jove globalment a 2.8 milions de tones mètriques (. MMT), però ara darrere de l'u. a 16.6 . MMT, A la Xina 13.8 . MMT i Brasil, a 13.6 . MMT. India neither imports nor exports significant amounts of chicken meat. Production is expected to grow rapidly in coming years. D'acord amb l'u. Agrícola agregat a l'Índia, la indústria de capa està creixent com els consumidors volen superiors, lower-cost protein. Production is expected to grow about 6 per cent en 2012, consum per augmentar a 51 ous per persona.

Des de 2007, Índia ha prohibit formalment les importacions de productes d'aus de corral dels EUA. per prevenir brots de grip aviària, tot i que els Estats Units no ha tingut un brot de alta patògens influença aviària des de 2004. India claims that low pathogenic avian influenza could mutate into highly pathogenic strains. L'u. té baixa patògens influença aviària.

A report by Bridges Weekly Trade News Digest clarified that issue. “Countries have the right to impose certain restrictions,", deia Alex Thiermann, President de l'OIE (Organització Mundial de Sanitat Animal) Codi Comissió. "Tanmateix", va afegir, “the code very clearly says that low pathogenic influenza allows for trade.” Thiermann told Bridges that, perquè baixes formes patògenes dels virus poden mutar en formes altament patogènics, “you have to wait a certain number of days’ before importing poultry meat from a flock of birds that has had a low pathogenic strain of avian influenza. This is because low pathogenic avian influenza is a weak virus that disappears after a short period of time,", va dir.

Restringint les importacions dels EUA. poultry products has not eliminated India’s problem with high pathogenic avian influenza. L'u. Agregat va informar el novembre 30 l'any passat que el país tenia quatre casos en 2011, two on government-run farms and two in backyard lots. As of March 14, the Attaché reported India has had six findings of highly pathogenic avian influenza in poultry in 2012. None of the outbreaks have been in major poultry production areas, però alguns han estat estrets, causant preocupació per a governs i funcionaris de la indústria. Bangladesh is believed to be the source of some of the outbreaks. Cases have also been identified in wild birds.

The Indian government’s actions are perplexing when considering the structure of the industry in India. D'acord amb l'u. Agregat, la indústria altament organitzada "formal" nombre representa 85 per cent de la nació de sortida, amb 60-65 per cent dels que integren i les restants 20-25 percent independent producer. Despite the degree of industry development, fonts de la indústria estimar que els ocells en viu són superiors 90 percent of total retail sales. A reasonable guess would be that zero percent of U.S. graella importacions vols competir per aquest mercat en directe.

Consumidors indis considerar en general pollastres en directe per ser lliures de malaltia, fresher and more hygienic. Consumers lack confidence in handling procedures for commercially processed chickens and the conditions of the local “cold chain.” Any imports would be targeted to the relatively small hotel, El restaurant i institucional (HRI) comerç. L'u. indústria de les estimacions potencial u. aviram exporta a l'Índia $300 milions l'any. Given the modernization of India with a growing middle class and increasing urbanization which will change consumption patterns, un mercat de consumidors al detall és probable que es desenvoluparà per pollastre processat.

This appears to be an industry where some import competition would be a positive contribution to supply development to respond to future demands of consumers. L'u. industry produces a high quality product at reasonable costs. They certainly know how to set up and manage cold chains. India is like many developing countries where infrastructure development needs technology and management support. L'u. indústria podria ajudar a la indústria HRI fer passos de gegants en el desenvolupament de cadena de subministrament per a minoristes de carn i subministrament de pollastre Quan detecten els canvis en les necessitats del client.

Les consultes entre l'u. and India could be the beginning of a huge reassessment of import policies by India and other middle-income developing countries. A shift could occur from using import policies to protect agricultural producers and existing middlemen at the expense of consumers to recognizing the needs of consumers, while increasing efficiencies in agricultural production and processing. This would be similar to the transformation in South Korea that resulted in free trade agreements with the U.S. i la UE. The changes could also impact middle income developing country exporters like Brazil who are interested in serving growing world markets.

Aquesta situació política de comerç té el potencial per ser un guanyar-guanyar per a l'u. i l'Índia. These problems could have been solved through negotiations if the Doha Round of talks had ever gotten serious. The current Indian policies are relics of the past in need of updating. L'u. has started the process by asking for consultations that should be resolved without litigation in a WTO dispute settlement case. All WTO members have a stake in seeing an amicable resolution.

Ross Korves és un analista de política econòmica de la veritat sobre comerç & Tecnologia