En la seva estrena 2012 L'Agenda Política de comerç, l'Administració Obama va prendre crèdit per èxits recents, com completar un acord de lliure comerç amb Corea del Sud, que va entrar en vigor la setmana passada. També mirava cap endavant a les possibilitats futures, com acabat de l'Associació Trans-Pacífic (TPP), un pacte que milloraria els llaços econòmics de les Nacions de la conca del Pacífic.

Encara l'administració va dir que amb prou feines una paraula sobre l'única cosa que necessita abans que es pot aconseguir qualsevol nous avenços en la diplomàcia de comerç: Promoció de comerç autoritat (APT), que crida al Congrés per donar pendent d'acords comercials una votació amunt o avall en un període raonable de temps.

En veritat, l'informe de gairebé 400 pàgines dedicar una frase a TPA: "L'Administració Obama s'exploraran les qüestions relatives a l'autoritat de promoció comerç addicional necessària per aprovar la TPP i acords comercials futures."

Una frase sencera!

Que és un compromís molt feble. Quan els polítics prometen "explorar qüestions,"vostè pot apostar que no estan a punt d'emprendre viatges valents del descobriment. En canvi, que estem esperant que les qüestions en qüestió anirà.

Heus aquí una frase de la meva: Sense TPA, hi pot haver cap discussió política seriosa comerç–o almenys no es que és molt. Quan el President Bush tenia, seus negociadors pogut forjar diversos pactes, incloent-hi l'un amb Corea del Sud. President Obama també hauria de tenir TPA, com tots els presidents.

Aquest mes, estem veient una imatge clara de com l'expansió comercial ajuda l'u. Economia. Com el nostre nou acord de comerç amb Corea del Sud va entrar en efecte, Evan Ramstad del Wall Street Journal va informar des dels molls: "De Busan, Ciutat de segona Portuària de Corea del Sud, diversos magatzems en una duana zona s'omplien amb peix congelat des dels EUA, preparat per a l'entrada oficial dijous quan un 10 Tarifa per cent gotes a zero."

Un oficial s'estima que 2,000 tones de peix dels Estats Units van ser punt d'entrar a Corea del Sud, Quin és el vuitè-major soci comercial d'American Airlines. La tarifa en cotxes construït als Estats Units es va reduir de 8 per cent a 4 per cent, fent Fords i Chevys més assequible a Seül. Aquesta és una raó per què el Regne de Autoworkers Unió reservat la seva tradicional oposició a acords comercials i recolzat aquest.

L'Administració Obama espera que quan l'acord de comerç s'implementa plenament, Això augmentarà la u. Exporta a Corea del Sud per $11 de milions anualment. També donarà suport 70,000 L'ocupació nord-americana. Que és més llocs de treball que hi ha gent a moltes ciutats mitjanes.

Tal com succeeix, un grapat d'aquelles feines realment serà a Iowa, així com d'altres àrees que depenen de l'agricultura. Tardor passada, Quan el Congrés va aprovar l'acord de lliure comerç amb Corea del Sud, Igualment va aprovar ofertes amb Colòmbia i Panamà. Quan els pactes llatinoamericà entraran en vigor, es combinen amb l'acord per impulsar u comerç Corea del Sud. exportacions agrícoles per $2.3 milions de dòlars l'any.

Aquests guanys són indispensable si el President Obama és per complir el seu objectiu de duplicar u. exportacions 2015–una promesa que va fer fa dos anys, en el seu estat de la Unió.

Èxit també requerirà nous acords, manera que els productes i serveis pot fluir més lliurement entre els Estats Units i els mercats estrangers. La 2012 L'Agenda Política de comerç amb raó assenyala TPP, un acord multilateral que inclou actualment als Estats Units i vuit socis. Els mercats en aquestes nacions valen $89 milions de dòlars a exportadors nord-americà. Actualment sostenen mig milió d'u. llocs de treball.

Abaixant les tarifes per serveis, TPP crearà fins i tot més oportunitat econòmica. Si Canadà, Japó, i Mèxic entrar les converses–una cosa que pot fer aviat–el potencial guanya augment considerablement.

Però res d'això importa menys que el president té autoritat promoció de comerç. President Obama should ask for it–de fet, va han d'exigir-lo, molt més vigorosament que té en la 2012 L'Agenda Política de comerç.

Ara mateix, Llegat del president Obama sobre el comerç és haver superat les assignatures pendents dels anys Bush. Si el president vol fer guanys de la seva pròpia–i segurament té TPP–necessitarà promoció de comerç autoritat.

El primer pas és de demanar-ho.

Dean Kleckner presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia www.truthabouttrade.org