Imaginar un producte alimentari de consum amb una imatge nerviós intentar cridar el penya-segat d'activistes anti-biotecnologia.

Què passa si Mountain Dew anunciats sabors no només hàbilment-nomenat el seus colorits llaunes–Explosió de Baja, Codi vermell, LiveWire, Tensió, etc..–però també que les begudes són "alimentats per la biotecnologia"?

Que ja són, de fet. Un dels ingredients principals de refresc Mountain Dew és blat de moro d'alta fructosa. Que és una forma elegant de dir "sucre derivat de blat de moro."

Perquè la gran majoria de blat de moro i soja collides als Estats Units són genèticament modificats, Nord-americans posar menjar biotec en seus ventres cada dia. Si que no estan prenent-lo en els refrescos, ells estem mastegant fregides fetes amb ella o gaudint carn que prové el bestiar criat en això.

La majoria dels productes emmagatzemats en prestatges de supermercat dels Estats Units poden fer una afirmació plausible que que estem "alimentat per biotecnologia."

Així que potser caldria, Si només a aparèixer professionals manifestants que wanna slap Etiquetes d'advertència en cada aliment que es basa en mètodes moderns de producció agrícola. Aquests activistes semblen pensar que els nord-Americans no sé el estàs menjant–i que vols retrocés en l'horror si es van adonar que els agricultors utilitzen genèticament millorada tecnologies sobre una base diària.

But the more important thing is to show American consumers the respect they deserve. While it’s almost certainly true that most Americans couldn’t explain the finer points of recombinant DNA, confien en els aliments. Saben que és segur i abundant i que es tracta d'agricultors que posar el que creixen en les seves pròpies taules de sopar.

Creiem realment que els consumidors no reorganitzar els seus hàbits alimentaris si empreses d'alimentació són completament sincers en l'etiqueta sobre biotecnologia? It’s what we don’t know that worries us most. Com una etiqueta revelen una mica de por o treure una raó de preguntar?

Però la anti-tecnologia idealistes que odien biotecnologia creuen que Etiquetes obligatòries són una estratègia política intel ligent–and they’re trying to put the issue in front of voters. They want to cast the resistance to labeling in a sinister way.

S'han convertit a la política de la desesperació com un "Pla B", després d'haver perdut a nivell normatiu. La Food and Drug Administration ha negat a exigir les etiquetes que anhelen, per la perfectament bona raó que els aliments genèticament Modificats suposen cap preocupació especial per als consumidors. Des del punt de vista de la salut humana, són el mateix com els aliments que no inclouen GM ingredients.

La FDA és gairebé només en arribar a aquesta conclusió. Està unida per l'Associació Dietètica Americana, l'Associació Mèdica americana, el Consell de recerca de les acadèmies nacionals de ciència, i els aliments de les Nacions Unides & Organització de l'agricultura. Que he estudiat biotecnologia comprovaren i han determinat que són perfectament segurs perquè la gent menja.

A Califòrnia, activistes estan esperant els votants s'arriba a una conclusió diferent–o, per dir-ho més precisament, que està esperant que pot convèncer els votants per arribar a una conclusió diferent. Tenen la intenció de posar una iniciativa en la votació de novembre. Si es qualifica i votants que aprovi, l'estat requereix que les etiquetes dels aliments per anunciar la presència dels ingredients d'OMG.

Si això passa, problemàtica detalls. Una etiqueta obligatòria pot necessitar una línia simple, com "aquest producte pot contenen GM ingredients." O es podria exigir a un símbol de risc biològic, que per descomptat seria absurd.

El que realment volen els activistes és una política nacional–un requisit federal etiquetar aliments GM–i el més probable és que volen que es vegi com una etiqueta d'advertiment.

Ells estàs atraient aliats d'alta potència. Només el mes passat, Gary Hirshberg, el CEO de l'empresa de iogurt ecològic Stonyfield, anunciar que és cessació de la seva feina i passarà el seu temps, empenyent a l'etiquetatge obligatori dels aliments GM.

Vindrà un munt de diners per a aquests esforços a Califòrnia i a nivell federal de la indústria d'aliments ecològics, que creu pot aconseguir un avantatge de mercat si els productes inorgànics han d'usar un segell que es va plantejar preguntes innecessàries en la ment dels consumidors.

How about we all stop playing these silly games and contributing to the confusion and potential mistrust of consumers for technical progress on food safety and quality. Consider labeling, controlar els detalls i avançar amb orgull per part del nostres clients.

Clàusula de reg posseeix un 4th granja familiar generació prop de casa seva a Jefferson, Iowa. His next generation grows corn, soja i bestiar i la 6th generation is there too. Reg volunteers as a board member for Truth About Trade & Tecnologia.