Woody Allen va guanyar un Oscar pel guió de la pel·lícula Midnight in Paris diumenge nit, però va recollir la seva estàtua Daurada en persona. Ell és semi-famosa per no assistir a l'Oscar, que és estrany perquè ell també va dir una vegada que 80 percentatge d'èxit només està apareixent.

Hi ha una gran quantitat de saviesa en aquesta afirmació, però siguem realistes: 80 per cent en general no és prou bo. La resta del seu èxit dependrà més de apareixent. Després es mostren, vostè ha de realitzar.

És per això que un nou estudi en una revista científica té molt a ensenyar sobre la seguretat alimentària. Si anem a tenir èxit en alimentar una població mundial de milers de milions en el segle XXI- un dels grans reptes del nostre temps – we’re going to need every tool and technology available so farmers around the world can choose what will work best on their farm. This must include new farming technologies. Farmers cannot be limited to the methods that were used in the past.

Els investigadors van descobrir una veritat important: L'agricultura ecològica no pot alimentar el món.

"Els nostres resultats mostren que orgànics rendiments de les explotacions són de mitjana 80 per cent dels rendiments convencionals,"escriure Tomek de Ponti, Bert Rijk, i Matin K. van Ittersum de la Universitat de Wageningen als Països Baixos, en el darrer número de sistemes agrícoles, una publicació acadèmica revisades. S'examinen 362 estudis que en comparació amb els rendiments de cultius ecològics i convencionals, crear el que ells anomenen una "meta-conjunt de dades." Que és un elegant manera de dir el seu treball va ser integral.

Aliments orgànics constitueixen només un petit percentatge de la producció d'aliments en general, però les vendes han ressonat en l'últim 15 anys. Encara que poden ser cars, molts consumidors han expressat una preferència per a ells, i així, els agricultors han reunit la demanda. Les oportunitats són uns per augmentar, després de l'anunci al febrer que als Estats Units i la Unió Europea acceptarà l'altre és normes ecològiques.

Així l'agricultura ecològica romandrà un subsector saludable del sector agrícola.

Però mai no serà més que això. Mai no pot ser més que això si som seriosos sobre el món de l'alimentació.

Majoria d'analistes creuen que hem doble nostra producció d'aliments per 2050, per satisfer les necessitats d'una població creixent i els desitjos de les persones en els països en desenvolupament que simplement volen menjar millor.

Per desgràcia, no tenim una font il·limitada de terres de conreu. Hem d'aconseguir més de la terra que cultivem ja. Això significa no només l'agricultura convencional pràctiques de millora, però utilitzant cada tecnologia disponible, incloent-hi la biotecnologia, i fer la majoria de la seva promesa de manera que el rendiment augmentarà.

Els agricultors estan fent això ara mateix: Gairebé 17 milions d'ells plantar cultius transgènics, 90 percentatge de aquells són smallholder, agricultors pobres recursos en els països en desenvolupament, Segons el servei internacional per a l'adquisició d'aplicacions Agri-biotecnologia (ISAAA). En 2011, cultius biotecnològics ocupava gairebé 400 milions d'hectàrees de terres de conreu, cap amunt 8 per cent d'un any abans.

Si anem a complir els objectius d'aliments de 2050, haurem de veure creixement com aquest per als propers anys.

Cultius orgànics poden continuï trobar un mercat entre compradors selectiu o en països rics, però els seus rendiments no satisfer les necessitats del món: 80 per cent simplement no es talli.

En un partit de bàsquet, Si fa un gol 80 per cent tants punts com el teu oponent, aconseguir arrencat el Tribunal, 100 a 80. Que no és la bogeria de març; és maldat març.

A l'escola, 80 per cent normalment guanya un grau de B-menys, que és tan, tan en el millor i molt a prop d'un C-plus, que es dirigeix cap a no-grans. Això significa que probablement ha de fer la tasca més.

Si apareixen pel treball 80 per cent del temps, el seu cap es dispararà vostè. Si el seu cap li paga 80 per cent dels seus salaris, youll deixar el seu treball–perquè només no és prou bo.

Rendiments de 80 per cent caure massa curt, així. Això vol dir que saltar-se un dinar de cada cinc, o un de cada cinc persones en el món no reben l'aliment que necessiten sobreviure.

Qualsevol voluntaris? No ho crec.

Els aliments ecològics és una elecció. Els que tenen els mitjans per escollir tenen dret a fer-ho. Els agricultors tenen dret a subministrar el que volen aquests consumidors.

Però anem a més de reconèixer que és un luxe, i són les nostres necessitats urgents: menjar més, millor tecnologia, i l'estesa consciència de què ha de fer.

Apareixent no és prou bo.

Carol Keiser és propietària i Opera bestiar alimentació operacions a Kansas, Nebraska i Illinois. Ella és una veritat sobre comerç & Membre de la Junta tecnologia (www.truthabouttrade.org)