EUA ha d'augmentar volum d'exportació i el valor del dòlar

Diuen que els números no menteixen. Saber tota la veritat, No obstant això, necessita els números correctes.

És per això que hem de tractar presumeix última del President Obama de les exportacions amb escepticisme.

«Fa dos anys, Vaig fixar un objectiu de duplicar u. exportacions de més de cinc anys,"deia el President Obama en el seu estat de la Unió el mes passat. "Amb els acords de comerç bipartidista que hem convertit en llei, Estem en camí d'assolir aquest objectiu davant horari".

En els dos sentits, és correcte. En un tercer sentit–una molt important–Ell és enganyosa.

Anem a començar per donar el crèdit presidenta on ell es mereix. President Obama va elogiar encertadament aquells tres acords de comerç bipartidista, aprovat pel Congrés a la tardor. Les ofertes amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud, crearà noves oportunitats d'exportació per a American agricultors i fabricants. Això significa més treballs aquí als Estats Units.

Si el President Obama pot afegir a aquest impuls positiu per completar l'Associació Trans-Pacífic–un acord multilateral que impliquen les Nacions d'Estats Units i Pacífic, possiblement incloent-hi el gran premi del Japó–llavors va passarà a la història com un campió del liberalisme. També va farà més fàcil per nord-Americans impulsar les exportacions no només durant el termini de cinc anys de la seva promesa, però durant molt de temps en el futur.

El valor del dòlar dels EUA. les exportacions també està augmentant–i per això, l'administració mereix elogi, així.

Però anem a no enganyar-nos a pensar això és un èxit de bat. President Obama va fer el seu vot en 2010, que significa que quan va prometre a les exportacions dobles, igualment en els números de 2009. Que és la base.

El President té un gran avantatge començant amb els 2009 figures. A causa de la recessió global, U. exportacions al 2009. Ells no valien $2.09 bilió, menys valien tant en 2007 ($2.14 bilió) i 2008 ($2.38 bilió). Així que una part de qualsevol augment damunt la 2009 figura era simplement una recuperació.

Potser això no és res a donar per fet. Cap llei de ferro diu que el valor de les exportacions ha d'elevar tot el temps, no importa què. Encara una certa quantitat del progrés hem vist ja que l'estat de la promesa d'unió comporta un retorn a la normalitat, no la ruptura del camp nou. Hem d'entendre aquest fet clarament.

Tal com succeeix, el valor de les exportacions en 2010 va ser sobre el mateix com a 2008. Tan 2009 va ser un any dolent anormalment que desafiaven una tendència general ascendent–i un inusual bon punt de partida per al President fer una promesa. Entre 2009 i 2010, les exportacions va saltar sobre 16 per cent. Et salten altra vegada 2011, Gràcies en alguna mesura per un any de rècords per a les exportacions agrícoles. (Aquest any pot ser diferent: Secretari d'agricultura Tom Vilsack recentment va advertir que granja Exporta en 2012 probablement no coincideixen amb la marca que estableix el 2011.)

No tenim dades completes per a l'any passat encara, però sembla que l'augment en el valor de les exportacions entre 2009 i 2011 s'acostaran 40 per cent. Tan, Malgrat totes aquestes advertències, El president Obama té tot el dret a dir que és "en camí" de complir la seva promesa de fa dos anys.

Hi ha un problema: L'Administració Obama està utilitzant el mesurament incorrecte.

El valor del dòlar d'exportacions és important i hem d'aplaudir seu ascens. Però fins i tot més crític és el volum de les exportacions–la quantitat de matèria crua que estem venent als clients en altres països. Això és el que realment compta.

En aquesta mesura, per desgràcia, nosaltres no són mantenint ritme. L'agricultura ha ressonat en valor. Entre els anys de cultius que acaben a l'agost 2009 i agost 2011, No obstant això, the volume of our corn exports actually declined. En 2009, l'u. exportar sobre 47 milions de tones mètriques (. MMT)) de blat de moro, amb un valor de $9.3 milions de dòlars arreu del món. En 2011, el valor del dòlar de les exportacions de blat de moro rosats a $12.9 mil milions però poc més venut 45 . MMT. De moment hem acabat 2012, estima que el volum de blat de moro que hem venut als nostres clients a l'estranger s'han disminuït els 14 per cent des de 2009.

Encara ens falten dades adequada d'altres indústries per extreure'n conclusions fermes sobre la salut real de les nostres exportacions, però inicials indicis suggereixen que estem molt lluny nostre volum per la duplicació 2015.

Valor de dòlar és un reflex de molts factors, incloent-hi les fluctuacions en els mercats i la inflació. Volum és simplement un millor indicador de salut econòmic cert.

President Obama vol que pensem que les nostres exportacions estan fent bé–però la veritat és que pot i ha de fer millor.

Bill Horan creix de blat de moro, soja i altres grans amb el seu germà en una granja familiar basada en Iowa Central nord. Bill volunteers as a board member for Truth About Trade & Tecnologia de www.truthabouttrade.org