Agricultors americans necessita Xina.

Necessitem accés als mercats xinesos així ens poden vendre els cultius als clients xinès–una cosa que estem fent ara a nivells rècord, de fet.

I aquí està el realment una bona notícia: Xina ens necessita massa.

Mentre els polítics a Washington i en la campanya electoral s'han fet un esport d'atacs a Beijing, diplomàcia ciutadana aquí en el heartland ens mostra que la Xina s'entén millor no com un rival geopolític sinó com un soci econòmic.

La nostra relació ha de créixer més càlid, no més fred–i la setmana passada van prendre un pas en la direcció correcta.

Xinès vicepresident Xi Jinping–criticat per ser el proper President del seu país–recórrer els Estats Units, amb parades a Washington, D.C., i Los Angeles.

Entre aquestes visites costaners, va passar un parell de dies a Iowa, assistir a un sopar en honor seu al Congrés estatal a Des Moines. Vam menjar un àpat tradicional d'Iowa, incloent-hi el formatge de blat de moro dolç per postres, i beure te verd en comptes de cafè.

L'endemà, Vicepresident Xi va visitar la granja de Rick i Martha Kimberley, no gaire lluny de Des Moines, a prop de la petita ciutat de Maxwell, Iowa. "Espero que tot que et planta aquesta primavera tindrà un bon resultat a la collita,", va dir.

Tal com succeeix, Xina té una participació en la collita de la Kimberley. L'any passat, comprava $20 milions de dòlars en productes agrícoles des dels Estats Units, meitat d'ella en soja i gran part de la resta de blat de moro i porc. Xina compra les exportacions de soja nord-americans més que cap altre país–sobre 60 per cent de què ens enviava a l'estranger l'any passat.

Molt es fa dels EUA. dèficit comercial amb la Xina. En l'agricultura, No obstant això, Gaudim d'un superàvit comercial.

Aquest èxit es tradueix directament en llocs de treball. Departament d'agricultura estima que aquella granja exporta a suport de la Xina 160,000 treballadors als Estats Units.

Nostres dos països certament tenen diferències. Ens la batalla sobre com Xina valora la seva moneda. No sempre veiem ulls en seguretat nacional. Xina ha de millorar el seu registre de drets humans i comencen a observar els drets de propietat intel·lectual.

Molts polítics prefereix veure la Xina com una amenaça. En el seu estat recent de la Unió, President Obama remugà sobre "pràctiques comercials deslleials." En un Diari de Wall Street la setmana passada d'opinió, Candidat presidencial republicà Mitt Romney va emetre la seva pròpia denúncia: "Una guerra de comerç amb la Xina és l'última cosa que vull, però no pot tolerar els nostre actual rendició de comerç". I el febrer 20, en un Notícies de Detroit article d'opinió, Candidat republicà Rick Santorum criticat les polítiques de comerç de la Xina, suggerint que eliminaria impostos sobre l'activitat de "collita pròpia" indústries de fabricació.

Potser ha de prestar més atenció al que va succeir a Iowa. XI posar l'estat en el seu itinerari en part perquè confiava mostrar quant va valors nord-americà. l'agricultura. Va voler fer un viatge pel carril de la memòria. En 1985, Quan va ser un oficial governamental menor, va romandre durant dues nits en una granja de Muscatine, Iowa, per la frontera amb Illinois.

Interdependència econòmica, combinat amb afició evident Xi per a Iowa, bon auguri per a futures relacions entre els Estats Units i la Xina.

Et se segueixin comprant i ens a seguir venent, en una relació mútuament beneficiosa.

Si les veus dels crítics de la Xina créixer massa forts, No obstant això, ens arrisquem a tot. Amenaçant mesures en "pràctiques comercials deslleials", eliminar impostos per protegir "indústries collita pròpia" i parla obertament de "una guerra de comerç" podria fer mal negoci americà-incloent-hi els agricultors.

L'any passat, Importat de la Xina 1.75 milions de tones de blat de moro, i 96 per cent dels venia dels Estats Units. Alguns experts pensen que la Xina s'importarà tantes com 9 milions de tones de blat de moro anualment en el futur pròxim–una oportunitat sorprenent per als agricultors americans.

Encara no hi ha cap garantia que et gaudim tant com hauríem. El dia que Xi fou a Iowa, una delegació xinesa a Buenos Aires va signar un acord que li proporcionarà els agricultors argentí blat de moro amb el tipus d'accés a mercats xinesos que els Americans ara tenen.

Clarament, Si diem que no volem negoci de la Xina, Xina trobarà un país que fa.

Tot el món, l'agricultura reuneix gent–i no hi ha cap raó per què no també ajuda unir nació més pròsper del món amb la nació més poblat del món.

Mary Boote serveix com a Director Executiu de veritat sobre comerç & Tecnologia de www.truthabouttrade.org