Tinc un missatge al President Obama: No es fiquin amb l'oficina de l'u. Representant de comerç.

Aquest mes, el President va parlar de la necessitat de millorar el rendiment del govern–i ell amplificada aquest tema en la nit del dimarts, en el seu estat de la Unió.

"El poder executiu també ha de canviar,", va dir. "Massa sovint, és ineficient, antiquat, i remot."

Prou veritable.

Llavors va continuar: "És per això que he demanat aquest congrés em concedeixi l'autoritat per consolidar la burocràcia federal per tal que el nostre govern és més prim, més ràpid, i més sensible a les necessitats del poble americà".

Sona com una gran idea. Encara els detalls de la proposta recent del President reformar una àrea del govern federal contenen un defecte molt greu que es debilitaria dels principis que aplaudeix.

President Obama vol fusionar les funcions bàsiques del Departament de comerç, amb sis agències: la direcció d'empreses petites, el Banc d'exportació i importació, l'estranger Private Investment Corporation, l'agència de desenvolupament i comerç, i l'oficina de l'u. Representant de comerç.

Reorganització burocràtic sovint és una excel lent idea, especialment si elimina despeses innecessàries per acabant amb la redundància. La Casa Blanca afirma que aquesta consolidació particular reduiria la nòmina federal per tants com 2,000 llocs de treball, estalvi de contribuents $3 mil milions en deu anys. Això és probablement un tram, però fins i tot una fracció d'aquesta suma és un objectiu val la pena perseguir.

Tant de la proposta del President Obama té mèrit.

Encara que també conté un error fatal. L'oficina de l'u. Representant de comerç (USTR) funciona molt bé ara mateix. Hauria de romandre independent, informes directament al president.

USTR és una agència de models per al govern, operant a un nivell sorprenent d'eficiència. I’ve seen it around the world. They do so much with so few. Només uns 200 persones treballar per ella, significat que hi ha més de 10,000 treballadors federals per a tots els empleats de l'oficina de comerç.

Al mateix temps, USTR reparteix beneficis grans mitjançant la negociació d'acords comercials amb altres països que ajuden els Americans venen béns i serveis a clients estrangers.

Durant el seu estat de la Unió de la veu, President Obama assenyalats en els èxits de USTR. "Estem també fent més fàcil per a negocis americans vendre productes arreu del món,", va dir. “Soon, hi haurà milions de nous clients per als béns nord-americana de Panamà, Colòmbia, i Corea del Sud. Aviat, hi haurà cotxes nous als carrers de Seül importats de Detroit, i Toledo, i Chicago.

Ell podria afegit que American agricultors i ramaders també gaudiran noves oportunitats per vendre el que creixen i augmentar.

Aquests pactes de comerç crearà milers de llocs de treball a les granges i a les fàbriques. No existiria sense USTR. Probablement no hi ha una agència governamental que aconsegueix millors resultats amb menys recursos.

Atès que la USTR tant fa tan bé, no intentem canviar la manera com que funciona. Farcit dins el Departament de comerç vols baixar de categoria la condició, eliminar la independència, i frustrar els seus objectius.

Els Estats Units necessita tenir un diplomàtic de comerç que posseeix estatura genuí, més que un lloc en un organigrama que posa l'oficina sota la capçalera de gabinet secretari tercer nivell. No només el director de comerç parlar directament pel president, però els líders estrangers ha d'entendre que l'oficina Oval és només una trucada telefònica. En cas contrari, no participen en les negociacions comercials greus amb nosaltres.

El que és més, el Departament de comerç és casa a un conjunt de les burocràcies, des de l'oficina del cens pel servei meteorològic Nacional. L'oficina de petit comerç convertiria perdut enmig de la multitud del Departament d'agències i finalitats. Parts del Departament no són fins i tot orientats cap a l'expansió comercial, sinó més aviat cap a la protecció d'indústries de la competència estrangera.

Nostres negociadors de comerç ha de tenir un enfocament individual en expansió nord-americà. oportunitats econòmiques, sense haver de preocupar-se de les distraccions de guerres territorials mesquí.

Així que el President Obama ha de seguir endavant amb la seva reorganització proposat el Departament de comerç i diversos organismes afins–però va deixar USTR sol, en reconeixement a la seves aportacions únics a la nostra prosperitat.

Dean Kleckner presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia (www.truthabouttrade.org)