"Vostè té dret a la seva pròpia opinió, però vostè no té dret a vostres fets,"va dir el senador final Daniel Patrick Moynihan.

Els editors de l'Atlàntic haurien de penjar aquesta línia en la seva redacció. Si que havia prestat més atenció a la seva saviesa, podria haver salvat la revista d'una vergonya la setmana passada.

El gener 9, Web de l'Atlàntic va publicar un article el titular no guanyar algun premi per subtileses: "El perill Real de aliments genèticament modificats,"per Ari LeVaux.

Sonava com un comunicat de premsa de Greenpeace, o un el radical d'altres grups que Croada contra tecnologia agrícola amb fervor ideològica. El contingut no era molt millor. Es notava que pot passar quan les persones que no saben molt sobre la ciència intenten escriure sobre ella.

L'Atlàntic han de saber millor. És una de les revistes de grans en la història del periodisme americà. Va ser fundat més d'un segle i mig enrere per intel·lectuals del país–figures com Ralph Waldo Emerson i Henry Wadsworth Longfellow. Feia el seu nom editorial autors com Mark Twain. L'Atlàntic s'ha guanyat un merescut prestigi per excel·lència.

Però això es malgasti aquest llegat si continua publicant escombraries com ho va fer la setmana passada.

LeVaux és un columnista del diari que, Segons el seu lloc web personal, Escriu el restaurant revisions la coartada de Albuquerque setmanal, una publicació que es descriu com una "alternativa revista setmanal." No està clar com això fa una autoritat en genètica i aliments. En el seu article per a l'Atlàntic, No obstant això, LeVaux va descobrir una preocupant connexió entre els aliments modificats genèticament i salut humana. Va llançar al voltant de termes escollits per valor de màxim esglai, com "els trastorns metabòlics" i "càncer, Alzheimer, i la diabetis.

LeVaux basa les seves al·legacions sobre un paper per un equip de científics xinesos i publicat a la investigació amb cèl. Es refereix microRNA, que són petites seqüències d'ARN.

Hi havia un problema: El paper en la investigació amb cèl dit absolutament res sobre aliments GM. La connexió entre els microARN i la salut de milers de milions de persones que mengen cada dia aliments GM va ser totalment hipotètica.

Encara lectors ordinaris de l'article de LeVaux no han sabut que això. L'Atlàntic és una revista d'interès general, no un revisades diari per experts científics. Als seus lectors probables mai no han sentit parlar de microRNA o, si tenen, posseir només un coneixement incomplet de què és i què fa.

En poc temps, Declaracions provocadores de LeVaux van ser Twitter arreu del món. Era la més emailed article sobre lloc web de l'Atlàntic.

Aquest és un estudi de cas en com neix desinformació–i com es pot propagar, com un virus.

Gairebé immediatament, No obstant això, científics es va defensar amb l'antídot de la veritat. En el lloc web de Scientific American–una altra revista respectat–Christie Wilcox publicat una refutació convincent titulat "el seu alarmisme Real d'Ari LeVaux." I en un bloc anomenat The Biologia arxius, Emily Willingham va presentar la seva pròpia resposta devastador.

Descobreix la revista resumeix la polèmica al seu lloc web: "Per a qualsevol familiaritzat amb el paper [LaVaux] què es refereix, o amb la biologia molecular en general, l'article estava ple de fusió i descuidat lògica.

Al final de la setmana, LeVaux va ser backpedaling. El seu lloc web personal, va admetre que "molts errors lamentables" en el seu article original. Va escriure una versió revisada per AlterNet, un lloc web d'esquerres, amb el nou titular: "Com genèticament modificat aliments podria afectar la nostra salut de forma inesperada." Fins i tot aquest titular suavitzada era un brut i enganyosa overstatement, però almenys va aparèixer en un recinte que no porta prestigi segell de l'Atlàntic d'aprovació.

Modificats genèticament menjar és perfectament segur i ningú ha mostrat contrari. Els agricultors han plantat més de tres mil milions hectàrees de cultius transgènics. Si aquest aliment era perjudicial, vols tenim proves clares d'ara.

Això no em que LeVaux s'ataqui aliments GM amb tal passió desesperat i ignorant sorprèn. El món és ple de persones que es neguen a entendre la promesa de biotecnologia agrícola. Aprendrà mai.

Però l'Atlàntic? Vaig esperar millor d'aquesta important i influent revista.

Bill Horan creix de blat de moro, soja i altres grans amb el seu germà en una granja familiar basada en Iowa Central nord. Bill volunteers as a board member for Truth About Trade & Tecnologia (www.truthabouttrade.org)