Avui, l'expressió "una pau separada” és una al·lusió preferit dels escriptors titular i altres periodistes. Gairebé també és conegut com "la gràcia sota pressió,” una altra frase cèlebre que deu la seva popularitat al joc de paraules de Hemingway. És com Hemingway un cop definit "budells.”

Aquests termes vénen a la ment amb la notícia d'un gir en la relació amarg entre Estats Units i Cuba–un gir que impliqui els Hemingway, i que poden tenir lliçons per als líders d'ambdós països.

Hemingway (1899-1961) és possiblement el més important escriptor americà del segle XX. Havia nascut fora de Chicago, passà els estius juvenils en els boscos del nord de Michigan, i després va viatjar al món: Va ser un conductor d'ambulància a Itàlia, un escriptor empobrides a París, un autor cèlebre a Key West, i, Finalment, un gegant literària a Cuba.

Residí a Cuba durant més de vint anys, gaudeix el clima i la pesca en alta mar. "El vell i el mar,” la seva novel·la curta que va ajudar a guanyar el Premi Nobel de literatura en 1954, s'efectua fora les seves costes.

A causa d'aquesta estreta Associació, el poble de Cuba adoptada Hemingway fa molt de temps, pel que fa a ell gairebé com un honor cubà.

Entenc l'atracció. Hemingway és una xifra més gran que la vida que corria amb els toros a Espanya, Hunter caça a l'Àfrica, i va escriure clàssics com "The Sun Also Rises” i "per a qui toquen les campanes.”

En una recent visita a Key West, Caminava fora de la casa on va viure Hemingway i també mirar en descuidats Joe, seva famosa cau (que en realitat s'ha traslladat de la seva ubicació original). Aquest estiu, Vaig llegir "la dona de París,” la novel·la més venut de Paula McLain, que explica la història de Hemingway i la seva soferta dona primer, Hadley Richardson.

Aviat, Anem a saber més sobre Hemingway que mai. Anem a saber més sobre Hemingway que mai,” edited by Sandra Spanier and Robert W. Trogdon. In the coming years, the publisher expects to release some 15 books in the series, covering the entire span of Hemingway’s life.

The books will include letters that Hemingway kept in Cuba. Això és un desenvolupament significatiu perquè això ajudarà a estudiosos i Hemingway aficionats adquireixi els coneixements que estaven prèviament disponibles.

Això és perquè en breu després de la mort de Hemingway, el règim del dictador cubà Fidel Castro es va apoderar de la seva propietat, jurant convertir-lo en un Museu. Encara durant cinc dècades, majoria de visitants ha negat accés i els continguts dels seus papers, emmagatzemats en un celler, s'han mantingut un misteri.

Era un dilema de la guerra freda, una petita polèmica enmig d'un dilema més gran. As leaders in Washington and Havana glared at each other across the Straits of Florida, a valuable archive of Hemingway material remained off limits.

Fa uns quants anys, No obstant això, relations began to thawand the papers that Hemingway left in Cuba are now becoming available. Més de 3,000 pages are conserved at the John F. Kennedy Presidential Library in Boston and the letters will surface in the series of books from Cambridge University Press.

“Their value cannot be overstated,” writes A. Scott Berg in the October issue of Vanity Fair, in an article that describes how scholars behaved as diplomats to gain access to this priceless trove.

Relations between the United States and Cuba remain tense, and perhaps they’ll stay that way as long as Cuba’s government denies basic freedoms to its people.

Yet the story of the Hemingway papers suggests that we have alternatives to continued adversity. Cooperation can produce good resultsnot just in the exchange of ideas and information for professors, sinó també en el comerç de béns i serveis entre nord-Americans ordinaris i Cubans.

Pot trigar alguns esventra, però potser és hora que els Estats Units i Cuba de negociar "una pau separada.”

Mary Boote serveix com a Director Executiu de veritat sobre comerç & Tecnologia de www.truthabouttrade.org