El govern japonès sembla estar preparant obrir seu mercat domèstic Bou productes des dels EUA. animals 30 mesos o menys antigues, fins a l'actual 20 mesos edat o menys estàndards. El límit d'edat es va imposar en la EUA. vedella al desembre 2005 després que el mercat es va tancar totalment el desembre 2003 Quan un nord-americà. animal va ser trobat amb encefalopatia espongiforme bovina, més conegut com l'EEB. Una decisió final serà impulsat principalment per la política i economia del Japó, ara el mercat número tres per u. exportacions de vedella.

 

Tot u. carn de boví és segur menjar segons l'organització mundial de Sanitat Animal (conegut com l'OIE), les normes de creació cos utilitzat per la organització mundial del comerç. Es va decidir al maig 2007 donar l'u. un "controlat-risc” valoració per a l'EEB significat u. els controls eren eficaç i carn de u. bestiar de qualsevol edat poden ser segura comercialitzats tant de temps com "material específic de risc", com el cervell i la columna vertebral on s'acumulen prions causants de malalties, s'eliminen.

L'u. govern va prendre una posició ferma després de la decisió OIE que països WTO ha d'acceptar tots els EUA. Productes bovins basats en la ciència utilitzada per l'OIE. El govern japonès va suggerir a 2007 que el límit d'edat s'elevarà a 30 mesos, però l'u. Govern, es negà a acceptar qualsevol límit. Altres grans nord-americà. importadors de bou com Mèxic i Corea del Sud va decidir utilitzar la 30 límit d'edat mes. Sobre 95 acabà engranalls en l'u per cent d'animals de carn. són menys de 30 mesos d'edat.

Abans de la prohibició de les importacions al desembre 2003, l'u. i Austràlia van ser els dos importadors de vedella principals al Japó amb cada enviament sobre 250,000 mètrica tones (base de pes de producte) l'any, amb les importacions dels EUA. valor sobre $1.4 milions de dòlars. En 2010, Austràlia havia aproximadament tres quartes parts d'aquest mercat combinat al 350,000 tones mètriques i les importacions dels EUA. eren de 100,000 mètrica tones. Consum de carn de bou domèstic japonès és 360,000 mètrica tones anuals, posar el consum per càpita total a 13.0 lliures, avall 20 per cent de 2000. En els primers vuit mesos de 2011, importacions dels EUA. van pujar 48 per cent a 77,000 mètrica tones, mentre que les importacions d'Austràlia va declinar 5 per cent a 220,000 mètrica tones. Amb el canvi de límit d'edat, U. i els australians analistes esperen l'u. compartir per avançar cap a 50 per cent nou en dos a tres anys, Segons valors de moneda, Bou preus i disponibilitat dels subministraments a l'u.

Funcionaris japonesos han confirmat que opinions han estat canviats a nivell expert, però el govern no ha pres una decisió. Converses amb l'u. va començar al setembre 2010 després d'un any tres caure seguint un abril 2010 Conveni entre l'u. Secretari d'agricultura Vilsack i el seu homòleg japonès per reprendre les converses sobre la carn de boví. Food Safety Commission del Japó haurà de confirmar que qualsevol canvi en la política de no augmentar el riscos per la salut humana. Un estudi de la dècada pel govern japonès ha trobat que la majoria de casos de l'EEB són en el bestiar sobre 30 mesos d'edat. Qualsevol decisió final sobre l'augment de les importacions anys es farà el Parlament japonès. Les noves normes podrien ser en lloc en algun moment al mig de l'any vinent.

El cronometratge de la decisió està sent impulsat per una Cimera bilateral a Washington, Proper mes entre President Obama i ministre japonès Yoshihiko Noda DC. En una mini-Cimera al setembre en el marc de les reunions UN a Nova York, President Obama estava empenyent encara per obrir totalment el mercat carn.

La recent aprovació pel Congrés de l'acord de lliure comerç de Corea del Sud sense obrir immediatament plenament al mercat de la carn de boví és indicatiu d'enfocament més pràctic de l'administració de l'adhesió a la ciència de la seguretat dels EUA. tot i reconèixer la resistència d'alguns consumidors de carn d'animals més enllà de bou 30 mesos d'edat. A l'abril 2009, l'Administració Obama acordat resoldre temporalment un 13 disputa any d'edat amb la UE en carn produïda amb hormones del creixement. Mentre un panell WTO va dictaminar que u. carn estava totalment segur per al consum, la UE no canviaria les seves polítiques d'importació i tarifes acceptats en altres productes que determini el panell WTO. Acord de la UE augmentar la quota de l'hormona lliures de carn dels EUA. i treballar cap a un acord a llarg termini sense acceptar la vedella criats amb hormones. Sota el President Bush l'u. dret a empènyer una solució bona ciència com el millor resultat, però el President Obama també té dret a acceptar solucions menys-que-ideal que ampliar l'accés per a u. carn de boví.

Primer ministre Noda té altres raons de política per acceptar u. Bou fins a 30 mesos d'edat. És interès en incorporar-se a les negociacions per a un acord de lliure comerç Trans-Pacific Partnership entre nou països de la conca del Pacífic, incloent-hi l'u. i Austràlia. Productors d'agricultura al Japó han estat un obstacle polític clau per incorporar-se a això i debats similars. Aquesta acció eliminaria una de les irritacions l'u. ha sobre polítiques comercials japonès. També, des de problemes de l'energia nuclear del Japó al març, alguns dels seus agrícoles produeixen i productes industrials han estat prohibides en altres mercats amb poc o cap base científica. Mentre Japó falla obrir les importacions Bou basats en la ciència, protestes sobre altres països' límits en productes japonesos tindrà poca credibilitat.

Altres països també volen canvis en boví japonès importar les polítiques. Carn de boví de Canadà també ha vingut de animal 20 mesos o més jove i probablement s'expandirà a 30 mesos si autoritzats per a u. bestiar. França i els Països Baixos també han estat pressionant per a accés al mercat, però les importacions Bou no se'ls ara d'ells i de canvi d'estat no ha estat vinculat a qualsevol decisió per a l'u. La UE té un nou FTA amb Corea del Sud i Japó probablement treballarà per millorar les relacions comercials amb la UE per compensar parcialment els efectes de l'acord.

Un major accés de mercat per a u. Bou en el mercat japonès i estat lent venint, gairebé vuit anys i encara comptant. En el món real de les preferències dels consumidors i canviants sentiments polítics, Ciència sovint pren un seient del darrere. Realitats econòmiques i polítiques proporcionar un equilibri que obliga els compromisos i els resultats que proporcionen un camí a seguir, mentre en honor a compromisos WTO. Aquest compromís no agradarà a tothom, però proporcionarà un camí a seguir que augmenta accés al mercat sense fer grans danys a les normes de la WTO basat en sistemes.

Ross Korves és l'analista de política econòmica de veritat sobre comerç i tecnologia.