La Comissió Europea ha proposat una sèrie de reformes de la política agrària comuna (CAP) de la UE que es pugui implementar per gener 1, 2014. El Parlament Europeu debatrem sobre la proposta de la Comissió, embarcacions legislació final i enviar-lo al Consell d'Europa, els líders del govern de la 27 països membres, per a l'aprovació. Com a importador de agrícola més gran del món a una 23 compartir per cent i similar a la del TLCAN en les exportacions agrícoles a un 22 compartir per cent, el debat EU serà visualitzat estretament per jutjar els impactes del mercat internacional dels canvis.

 

El CAP, començat a 1962, tenia tres principis: comú de finançament, preus comuns i la preferència de la comunitat. Són els objectius de la reforma CAP com identificats per la Comissió: 1) abordar millor els reptes de seguretat alimentària, canvi climàtic, gestió sostenible dels recursos naturals i mantenir viu l'economia rural; 2) ajudar el sector agrari ser més competitives i tractar amb preus inestable granja-porta; i, 3) fer política més justa, més verd, més eficaç i més comprensible.

La Comissió Llançat a finals de juny "un pressupost per Europa 2020” incloent-hi el marc financer plurianual per a 2014-2020 i l'esbós pressupostària pel CAP. Outlays pel CAP històricament han explicat sobre 40 per cent del pressupost de la UE i alguns analistes esperar una reducció en outlays. Outlays CAP proposta durant els set anys són 436 milions d'Euros, $602 milions de dòlars a l'actuals tipus de canvi, amunt sobre 15 milions d'Euros dels actuals set anys, però cap avall sobre 15 canvis de nivell per cent després d'ajustar per preu. Pagaments a agricultors i mercat intervencions sota Pilar que es finançarà a 317.2 milions d'Euros i desenvolupament rural Pilar II serà a 101.2 milions d'Euros. Finançament és proporcionada pel pressupost de la UE, però gestionat per la 27 governs membres.

Pagaments directes continuaran rebent la major part de l'atenció amb un nou règim de pagament bàsic per començar a reduir les diferències entre els pagaments rebuts pels agricultors individuals, regions d'un país i països membres. Perceptors de menys de 90% de la UE paga mitjà per hectàrea rebrà més així la bretxa entre espera pagaments i 90% de la UE 27 mitjana es redueix en un terç els 2020. Per exemple, pagaments a 75% de la UE mitjana serà gradualment augmentat a 80%. Països membres seran necessaris apassar al pagaments uniformes en països o regions per 2019. La Comissió es compromet a trobar la manera d'avançar cap a la convergència completa de pagaments a tota la UE després 2020. Compliment creu continuaran essent necessària per a programes de benestar animal i medi ambient. Aigua i plaguicides d'ús s'afegiria a creuar el compliment.

Pagaments a qualsevol explotació individual per a l'esquema bàsic de pagament vols ser limitat per 300,000 Euros anuals ($414,000), i pagaments es reduiria els 70% per la part de 250,000-300,000 Euros, 40% per la part de 200,000-250,000 Euros, i 20% per la part de 150,000-200,000 Euros. Agricultors primer vols deduir els sous a l'any anterior, impostos inclosos & pagaments de la seguretat social, abans que s'apliquen les reduccions. Fons salvats (estima en 2.5 milions d'Euros, $3.5 milions de dòlars) vols quedar amb cada país membre i ser transferits a rural desenvolupament programes d'ús impulsar la innovació & inversió pels agricultors, i els grups operatius Associació d'innovació europea.

A més dels pagaments bàsics, agricultors vols rebre pagaments per a pràctiques agrícoles de benefici pel clima i el medi ambient. Països membres seria necessari utilitzar 30% dels fons rebuts de la UE per pagar aquestes pràctiques. Aquests inclouen el manteniment de pastures permanents, diversificació de conreus (produir com a mínim tres conreus amb la més gran no més de 70 per cent de la zona i els més petits com a mínim 5 per cent) i manteniment d'una zona de l'enfocament ecològic"” de com a mínim 7 per cent de les terres de conreu, excloent les pastures permanents.

Quotes de producció de llet es posa per expirar quan acabi l'actual programa CAP al final de 2013. Si menjar costos i preus d'exportació són rendibles, més llet de la UE podria entrar en el mercat mundial a partir de 2014. Alguns països exportadora ja tenen plans a llarg termini per ampliar la producció. Límits de la plantació de ceps d'elaboració del vi també estan expirant. Sota la proposta de la Comissió, el sistema de quotes de sucre s'acabaria el setembre 15, 2015. Sota les regles actuals WTO, les exportacions són limitades per a països amb quotes. Països en desenvolupament tenen accés il·limitat al mercat de sucre d'EU, i la Comissió considera que l'única manera d'equilibrar el mercat és exportar. Sucre convertiria en optar a una ajuda de l'emmagatzematge privat.

Qualsevol tasca política d'aquesta mida tindrà crítics. Pagaments a agricultors segueixen sent grans, fins i tot amb la limitació de per pagaments de la granja. Rebre un quart dels agricultors més gran sobre 75 percentatge de les quotes als agricultors sota els programes actuals perquè pagaments generalment estan lligats a la quantitat de recursos de producció. Els programes han de ser més respectuosos, però pagaments granja encara vols estar lligat a la capacitat de producció. Les exportacions EU seguirà competir en els mercats de països en desenvolupament. Els agricultors veuen els canvis com reduir incentius per produir aliments per reducció de pagaments i els reglaments creixents.

Les reformes proposades no allunyar-se el mercat obertura mesures desenvolupats sota CAP en els darrers 20 anys. Una conseqüència inintencionada de les reformes pot ser la intensificació de la producció agrícola per compensar la pèrdua dels pagaments directes i els creixents costos de regulacions governamentals. Els requisits per deixar de banda addicional terra i diversificar cultius poden conduir a més producció de cultius més valorades per mantenir nivells existents d'ingressos.

Com es va assenyalar anteriorment, Aquestes recomanacions passarà ara al Parlament Europeu i al Consell Europeu. Tenen dos anys de treball a través de la seva debats i compromisos. Al mateix temps, l'entorn de política econòmica continuarà a canviar amb la crisi del deute, lent creixement econòmic i la necessitat de seguir sent competitius en mercats internacionals dels productes agrícoles i industrials. Aquestes condicions tot es reflectirà en el debat en el Parlament de la UE i com el Consell vistes el paper de l'agricultura d'EU en el mercat mundial.

Ross Korves és l'analista de política econòmica de veritat sobre comerç i tecnologia.