Res pot canviar aquests terribles fets i xifres. Les famílies que van perdre els seus éssers estimats estan patint i malalts pateixen a través d'una dolorosa, malaltia estripada.

Enmig d'aquesta tragèdia, No obstant això, és possible veure els ingredients d'una història d'èxit. De manera ràpida, nostres reguladors d'aliments descobert un problema, identificar la seva font, i va prendre mesures per contenir el dany. Es distingia una mala situació i va impedir creixent significativament pitjor.

I és possible que en el futur, podem fer fins i tot millor.

Aquí és el que sabem: Els melons contaminats aparentment provenia d'una sola finca a Colorado. Ells es van distribuir àmpliament, sovint portant un adhesiu que va marcar-los com Rocky Ford melons de Jensen granges o distribuir els productes de Frontera. El setembre 14, la Food and Drug Administration apagar una alerta i un avís estava en marxa.

Sense aquestes accions, l'esclat de Listeria segurament hauria estat pitjor–potser molt pitjor.

Sabem quantes persones aquest cas de contaminació dels aliments ha matat fins ara, però no sabem quantes persones han salvat les accions dels reguladors. Tots nosaltres ha de ser agraït per el que han fet.

Que inclou els agricultors com jo. Un dels beneficis de l'actual sistema de detecció que està per concretar l'origen del problema, reguladors pot centrar la seva atenció en la veritable font de preocupació i no en la indústria sencera de meló. En el passat–més recentment a Europa–Hem vist els governs desarrelar camps tot en frenètics intents d'aturar els problemes que no comprendre plenament.

He crescut melons a la meva granja de Nova Jersey. La clau del èxit és recollir-los en exactament el moment adequat. Unes hores pot fer tota la diferència. Vegades melons que no estan disposats al matí créixer madurs per la tarda i no puc esperar fins al dia següent. Agricultors cal fer un seguiment dels horaris sensibles.

Melons també necessita un munt de protecció. Tenen la pell fina i requereixen esprais fungicida mantenir-se saludable. L'esclat recent és una cosa sorprenent perquè s'associa generalment amb carns Listeria. Precisament com els bacteris van trobar que la seva manera en els melons és un investigadors pregunta estan estudiant. Què aprenen pot ens ajuden a mantenir melons a tot arreu més segur.

Un pas comú en el processament de meló implica mullant les fruites desinfectants després que és collit. Val la pena fer, però els seus efectes no penetren en la pell de la fruita. Si una malaltia s'amaga dins el meló, com sembla ser el cas amb Listeria, immersió no tocar-lo.

Una altra aproximació pot ajudar. S'anomena irradiació–una tècnica útil i eficaç amb un nom lamentable que fa que alguns consumidors preocupar els aliments es luminarà en la foscor. Encara breu exposició a raigs x o raigs gamma pot acabar amb una enorme quantitat de Malalties transmeses per aliments. També s'estendria la vida útil de moltes fruites i verdures.

Malauradament avui, irradiació continua sent una excepció alimentàries en lloc de la norma. Això ha de canviar–i potser el canvi ha de començar amb un èxit personalització de marca.

Fa més d'un segle, el metge britànic Joseph Lister va ser pionera en la idea de cirurgia antisèptica–la idea que el material estèril vols prevenir noves infeccions en pacients. El seu nom sobreviu en ampolles de Listerine, que elimina els gèrmens que causen el mal alè.

La listèria també té el seu sobrenom de Dr.. Lister, tot i no va ser descobert fins després de la seva mort. No estic segur que m'agradaria una família de bacteris batejat em, però els científics que va anomenar Listeria pretenen honorar el metge per les seves contribucions a la salut humana.

Tan aquí és un pensament. Anem a donar irradiació un nom nou. Anem a anomenar "listerization"–com "pasteurització,” el nom de Louis Pasteur–i fomentar el seu ús com una eina de salvament de la indústria alimentària moderna.

Si som seriosos sobre el control de Malalties transmeses per aliments, és un pas que hem de prendre.

John Rigolizzo, Jr. és una cinquena generació agricultor, aixecant verdures fresques i camp de blat de moro al sud de Nova Jersey. La granja familiar produeix per mercats a l'engròs i al detall. John és membre del Consell de veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrade.org).