Les condicions supply/demand atapeït de blat de moro en la EUA. mercat per a la 2011/12 Màrqueting any que va començar el setembre 1 tindrà un impacte al voltant del món com a alguns usuaris de blat de moro, cercar alternatives. Projeccions per la Junta de l'Outlook agrícola mundial (WAOB) de l'USDA alliberat el setembre 12 Mostra d'u. blat de moro exportació en aquest any 1,650 milions bushels (41.9 . MMT), per sota de 1,835 milions bushels (46.6 . MMT) en 2010/11 i 1,980 milions bushels (50.3 . MMT) en 2009/10. Comerç de blat de moro mundial total és esperat estar lleugerament aquest any durant l'any passat.

 

Any a variabilitat en u. les exportacions de blat de moro és normal. Des de 1975/76 Quan les exportacions es van 1,664 milions bushels i es va convertir en una part significativa dels EUA. imatge de la demanda, tenen una mitjana de les exportacions 1,887 bushels de milions anualment amb dos pics a 2,402 milions bushels de 1979/80 i 2,436 milions bushels de 2007/08. En la 27 anys entre els dos pics, les exportacions eren en o per sota 1,650 milions bushels set vegades, incloent-hi tan recentment com 2002/03 a 1,588 milions bushels.

L'u. és el major productor de blat de moro i el major exportador. En 2010/11, l'u. produït 316.2 . MMT i exportats 46.6 . MMT. Segons les estimacions de servei agrícoles estrangers (FAS) d'USDA, el següent productor més gran va ser a la Xina 173.0 . MMT, seguit de Brasil a 57.5 . MMT, la UE en 55.9 . MMT, Argentina al 22.0 . MMT, L'Índia 21.3 . MMT i Mèxic a 20.6 . MMT. Del món total l'exportació a 2010/11 de 91.7 . MMT, l'u. proporcionat 50.8 per cent. Argentina va ser número dos a 15.0 . MMT, 16.4 per cent del total, seguit de Brasil a 11.0 . MMT, 12.0 per cent, Ucraïna al 5.5 . MMT, 6.0 per cent, i l'Índia 2.8 . MMT, 3.1 per cent.

Blat de moro mundial, les exportacions de 2011/12 Esperem que siguin cap amunt 0.4 . MMT a 92.1 . MMT, amb Ucraïna fins 4.5 . MMT, Argentina fins 3.0 . MMT, U. avall 3.0 . MMT i Brasil avall 2.5 . MMT. U. exportacions de 41.9 . MMT seria 45.5 per cent del total mundial, primera vegada en 40 anys que l'u. quota de mercat per al blat de moro ha estat per sota 50 per cent. Aquest nombre està esbiaixada per les exportacions de Destil·ladors secs cereals amb soluble (DDGS), alimentar un co-producte producció d'etanol de blat de moro que s'utilitza per al bestiar i aviram, no inclòs en les exportacions de blat de moro. Les exportacions DDGS podria ser 9.0 . MMT a 2011/12. Si aquestes s'han afegit a l'u. i les exportacions de blat de moro mundial, l'u. percentatge seria per sobre 50 per cent, però encara històricament baixa.

Blat de moro és part d'una categoria més gran anomenat cereals com sorgo gra, civada, l'ordi i el sègol que s'utilitzen principalment per a l'alimentació del bestiar i productes industrials. Als EUA, perquè gran part de la terra i el clima és favorable a la producció de blat de moro, comptes de blat de moro per sobre 97 per cent de la producció de gra i alimentació del bestiar. El món fora de l'u. és molt més diversa en cereals. Blat de moro és encara el gra dominant al 71 per cent de totals cereals, però és l'ordi 17 per cent i el gra de sorgo 7 per cent. Ordi món, civada i sègol producció s'espera que aquest any sobre l'any passat, mentre que la producció de sorgo serà avall.
Blat, blat de qualitat especialment inferior malmès per la pluja l'excés a prop de collita, també s'utilitza per a l'alimentació del bestiar. Alimentar el bestiar en l'u de blat. en general els comptes per a 10-20 d'ús domèstic de blat i menys que 5 per cent de total gra alimentar el bestiar. A la UE, alimentades amb blat a les comptes de bestiar per sobre 45 per cent del consum domèstic blat i uns 33 per cent de gra alimentar el bestiar. Austràlia i Canadà s'alimenten percentatges similars de blat. Xina es projecta a l'alimentació 17.0 . MMT de menjar blat, sobre 15 per cent del consum del blat. Menjar blat s'espera que s'adquiriran els importadors de grans de blat de moro com Corea del Sud. Informes no confirmats que han indicat 2010 menjar blat es mou des de Canadà pel sud-est dels EUA.

U. mercats d'exportació de blat de moro haurà de fer alguns ajustaments en el proper any. Any calendari 2010 Segons FAS, l'u. exportar 50.6 milions de tones de blat de moro, amb el Japó el número u del mercat a 15.4 . MMT. Que no és probable que canviar substancialment si qualitat subministraments continuen estant disponibles. Mèxic va ser el segon mercat a 7.9 . MMT. Gràcies a la proximitat de Mèxic a l'u. que també no és probable que canviï, amb la possible excepció d'alguns menjar blat dels EUA. o Canadà. Corea del Sud va ser el tercer més gran mercat al 7.0 . MMT i té una història de ser preu sensible amb importants fluctuacions per any en compres de blat de moro dels EUA. Egipte va ser el quart més gran mercat al 3.6 . MMT i és un comprador conscient de cost que es veurà en els altres grans i fonts, com es Taiwan amb 2.9 . MMT a enviaments a 2010, sobretot si el 6.5 s'elimina la tarifa per cent a menjar blat. Compradors com Canadà a comprar blat de moro quan sigui necessari, però també tenen menjar blat que competirà amb u. blat de moro.

Amb accions de carryover de blat de moro en l'u. a finals d'agost 2012 projectat per la WAOB a subministraments canonada mínima de 672 milions bushels (19.6 . MMT) hi ha espai per a la Xina comprar substancialment més blat de moro. Informació meteorològica aquest estiu de blat de moro, creixement de les regions de la Xina han estat generalment favorables. Els projectes WAOB xinès producció al blat de moro 178 . MMT, fins a 173 L'any passat. MMT, i les importacions per aquest any de comercialització 2.0 . MMT, sense canvis d'expectatives anteriors. Accions del món no estan tan ajustats com a EUA, però subministraments no estarà disponibles per a grans compres per la Xina sense alguns reordenació d'altres compres.

Mercats internacionals gra estan treballant com haurien. Grans collites de blat de moro a Ucraïna i Argentina són compensació menor exportació subministraments de Brasil i els EUA. Altres cereals i pinso blat estan substituint el blat de moro en preu sensible importació països i en mercats nacionals on el blat de moro i altres grans competir en preu. Producció de blat de moro i importació de demanda en l'hemisferi nord enguany màrqueting semblen ser reflecteix a preus de mercat actuals. Només està començant la temporada de cultiu a l'hemisferi sud i problemes de temps podria provocar alguna turbulència de mercat.

El risc de política de comerç infaltable és que un Call comprar país podria esdevenir preocupat pels subministraments i fer alguns inesperat compra que causa altres compradors de respondre en espècie. O, un país venda podria decideix sortir del mercat per raons polítiques provocant detectar mancances desenvolupar. Ara és el moment perquè els governs de països que participen en el comerç a tots els cereals per mantenir comunicacions oberts sobre actuals i s'espera nivells de producció i consum.

Ross Korves és l'analista de política econòmica de veritat sobre comerç & Tecnologia