Rebel·lió? Insurrecció? Disturbis?

És difícil saber exactament què constitueix els "grans revoltes polítiques,” però el fet que 51 per cent dels electors, crec que aquests incidents són com a mínim "probables” és un signe segur dels problemes. L'enquesta, dirigida per Fox News i alliberar la darrera setmana, també va trobar que 27 per cent creu convulsions són "molt probables.”

Va néixer als Estats Units en la revolució i ha patit a través d'una guerra civil. Podria un altre esdeveniment Nagumo ens esperen en un futur pròxim?

Potser una frase familiar arriba ara a la ment: No pot passar aquí.

Ara mateix, que estàs veient-lo passar en altres llocs. Inestabilitat política ha enderrocat els governs a Tunísia i Egipte. Regle de Líbia, Muammar Gaddafi, ha perdut el control del seu país i les restes del seu règim cauran algun dia. Si els manifestants a Síria sobreviure una brutal repressió, es pot forçar reduït en dictadors de Damasc.

Un nou estudi per l'Institut de sistemes complexos de Nova Anglaterra suggereix que tots aquest malestar en el món àrab té el seu origen no en un desig de llibertat, com han afirmat molts comentaristes casuals, però en la desesperació que segueix la inseguretat alimentària. Els investigadors mostren una forta relació entre el cost creixent dels aliments i el calendari de l'agitació.

En altres paraules, Quan menjar preus pic, perill està per davant per.

Però pot passar aquí? Els Estats Units i la resta del món desenvolupat també són vulnerables?

Esperem que no. Però recentment hem vist tot des del caos dels flaix torbes de Filadèlfia pel terror de la violència al carrer de Londres.

Aquests actes poden tenir res a veure amb el preu dels aliments. Llavors una altra vegada, sempre estem sentint sobre la complexitat de les causes i com afecta l'estrès de dificultats econòmiques als comunitats empobrides.

Aquests dies, dificultats econòmiques és a tot arreu. Les estadístiques són bastant dolents, però crec que les coses són encara pitjors del que indiquen. Atur és tan alt en la meva àrea que professionals de coll blanc han arribat al meu granja a la recerca de feina.

Jo he viscut uns recessions, però jo no he vist res com això.

Americans són pertorbat per la direcció del país. Què representaria per encendre "grans revoltes polítiques"? Un outage de poder generalitzada? Una interrupció del subministrament de combustible?

Com sobre una escassetat d'aliments?

Només tres dies de gana canvia la seva Perspectiva en tot. Vostè pot anar per un dia sense menjar i estirar-lo potser en dos. Però al tercer dia, Et despertes decidits a fer res–res en absolut–posar menjar a la boca dels seus fills.

Per això el comerç i la tecnologia són tan importants. Cal assegurar-se que béns agrícoles pot moure a través de les fronteres, que flueix de productors a consumidors sense oneroses aranzels i quotes. I els agricultors a tot arreu ha de tenir accés a biotecnologia que poden créixer aliments tant com sigui possible, ajudar a eliminar l'escassetat de menjar abans que fins i tot comencin. Reguladors a Washington ha fer la seva part, ajudant a productes segurs arribin al mercat, no ofegar-les sota el pes de les regles qüestionables.

Si es comerç i tecnologia en l'agricultura a desaparèixer, Certament podem afrontar problemes polítics. Això equivaldria a "grans revoltes polítiques"?

Creus que pot passar aquí?

Aquesta frase té ressonància especial per un motiu particular. En 1935, Sinclair Lewis va publicar una novel·la, No pot passar aquí. Es tracta d'una cosa impensable suposadament: l'augment d'una dictadura als Estats Units. Fa dos anys, l'autor Joseph Finder posar el llibre en la part superior d'una llista de grans novel·les sobre conspiració política.

Sóc optimista que als Estats Units es resisteixen les "grans polítics revoltes” que semblen preocupar-se per a molts dels meus compatriotes.

Encara que seria absurd suposar que "no pot passar aquí"–i savi a prendre mesures per assegurar-se que no ho fa per millorar la nostra seguretat alimentària.

John Rigolizzo, Jr. és una cinquena generació agricultor, aixecant verdures fresques i camp de blat de moro al sud de Nova Jersey. La granja familiar produeix per mercats a l'engròs i al detall. John és membre del Consell de veritat sobre comerç i tecnologia – www.truthabouttrade.org