En el seu discurs de llocs de treball la setmana passada, President Obama va exigir que Congrés passar seu noves propostes d'estímul "de seguida.” Aquesta va ser la seva tornada constant: immediatament, immediatament, immediatament.

 

Aquí és alguna cosa que Obama pot fer "de seguida” crear llocs de treball: presentar al Congrés tres comerç lliure acords que s'esllanguia durant anys.

És difícil creure que el president no ha fet això ja perquè sembla entendre que les exportacions crear llocs de treball. Almenys això és el que ell ha dit repetidament.

En el seu estat de la Unió l'any passat, Obama apel·lar a l'aprovació del Congrés de les ofertes comercials amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud. Va repetir la seva crida per aquests pactes en estat d'enguany de la Unió. I ho va fer una vegada més la setmana passada.

"Ara és el moment per aclarir el camí per a una sèrie d'acords comercials que ho faria més fàcil que les companyies americanes a vendre els seus productes,” va dir Obama en el seu últim discurs desta-. "Si els Americans poden comprar Kias i Hyundais, Vull veure gent a Corea del sud de conducció Fords i Chevys i Chryslers.”

Això té sentit. Un estudi demostra que per a cada $1 milions de dòlars en exportacions de nous, l'u. Economia guanys 6,000 llocs de treball.

Així que òbviament Congrés hauria promulgar aquests acords "de seguida.”

Però no pot fer res en el seu propi Congrés. Primer, Obama haurà de presentar formalment aquests acords d'aprovació. Fins ara, ell no ha molestat.

Va podria haver presentat fa més de dos i mig anys, després va prendre el jurament del càrrec, perquè van ser negociat per l'administració Bush i llest per anar en aquell moment. Ell podria han presentat-los més d'un any i mig enrere, Quan ell primer abraçar-los públicament.

Diables, Ell podria haver portat la paperassa amb ell la setmana passada quan va viatjar per avinguda de Pennsylvania i va parlar al Congrés.

I encara encara no ha presentat els acords de Comerç al Congrés.

Alguns experts han especulat que Obama té previst fer una campanya de reelecció de Truman estil, és a dir, que té la intenció de córrer contra un «Congrés do-nothing.”

Quan es tracta de comerç, No obstant això, és un president do-nothing. Ell parla i parla i parla–i Congrés espera i espera i espera donar a conèixer els acords que continua lloar.

Si Obama sotmet els acords i Congrés cau en l'estancament, llavors el president tindrà un cas. Fins llavors, No obstant això, Ell pot voler retallar les conferències sobre què cal fer "de seguida.”

Potser els candidats presidencials podria exercir certa pressió. Fins ara, No obstant això, ells no he agafat l'oportunitat. Comerç amb prou feines sortia de la setmana passada, Quan vuit d'ells es van reunir per a un debat a la biblioteca de Reagan. I gairebé res va dir el dilluns a la nit, Quan es van enfrontar a un debat te festa organitzada per la CNN—només Michelle Bachmann va fer una referència específica als contractes comerç lliure.

Amb l'excepció de Ron Paul, qui ha oposat molts acords comercials durant la seva carrera al Congrés, probablement tots els contendents GOP afavorir els acords amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud. Però només Jon Huntsman, l'ex governador d'Utah, ha fet més que oferir suport superficial. D'agost 31, seu web de campanya publicat un document que demana pas de les tres ofertes que Obama diu que vol. Caçador fins i tot se l'emporta un pas més lluny, dient que vols buscar nous acords amb l'Índia, Japó, i Taiwan.

Un candidat no és suficient. Aquests Republicans són audicions per a líder del món lliure–i han de dir-nos com portaria el lliure comerç.

Juren podria presentar tres pendent ofertes comercials al Congrés en gener 20, 2013–en altres paraules, en un dia d'un nou govern presidencial. Això permetrà que els votants saben on reposar i tancar-los una promesa útil.

Potser les paraules encara obligaria a Obama per actuar.

Que seria el millor resultat de tots els. Com deia el mateix Obama en el seu discurs, Nord-americans en la necessitat de treballar "no té el luxe d'espera 14 mesos” fins a les properes eleccions.

Sense ells no, Sr.. Presidenta. Així que què estàs esperant? Enviar aquests acords comercials al Congrés "de seguida.”

Dean Kleckner presideix la veritat sobre comerç i tecnologia. www.truthabouttrade.org