Arribarà l'ajuda humanitària 4.6 milions de persones. Ho necessiten: En els últims tres mesos, gairebé 30,000 Nens d'Àfrica oriental s'han perdut com a víctimes de sequera pitjor de la regió en els anys.

L'assistència Mostra que fins i tot en el més difícil de temps durs, als Estats Units és una nació generosa.

Àfrica Oriental tant com necessita ajuda ara mateix, la solució a llarg termini no és més del mateix. Ajuda alimentària és alhora una necessitat urgent i evidència d'un problema més profund. A l'Àfrica Oriental, hem de començar "trencant el cicle” d'escassetat d'aliments, com Clinton va posar, Així que ens pot donar-nos suport en lloc de dependre de la caritat dels altres.

Perquè això succeeixi, Africans per acceptar mètodes agrícoles del segle 21, incloent-hi la biotecnologia i fertilitzants moderns. Aquesta és la millor manera per als agricultors augmentar el seu rendiment i començar a fer possible que els agricultors del continent per alimentar-se.

Kenya va prendre un primer pas positiu per gazetting normes de bioseguretat del país el 15 d'agost, preparant el camí per a la comercialització de cultius transgènics del país. Per aquest gazettment, Kenya ara és plenament acomodatici amb els requisits internacionals en el desenvolupament i utilització de la tecnologia. Es va convertir en el quart país africà per fer-ho, següent Burkina Faso, Egipte, i Sud-àfrica.

Durant anys, Els kenyans han lluitat innecessària temors sobre cultius biotecnològics. Esperem que el ministre d'agricultura Sally Kosgei posar aquestes preocupacions per descansar un parell de setmanes amb el seu discurs radical. "Em han estat consumint soja importats de Gran Bretanya que són OGM, encara no han tingut un efecte en la meva salut,” Ella va dir:. "Per tant ningú pot morir de menjar els aliments transgènics.”

Els bisbes catòlics de Kenya també han abraçat biotec. Ells avalat la decisió del govern per permetre els cultius transgènics, Assessorament persones menjar genèticament modificat aliments comprovar fam enmig d'una greu sequera que ha amenaçat la vida dels 2.9 els milions Kenyans i més a la Banya d'Àfrica. Això és contrari a l'oposició d'algunes organitzacions no governamentals i MPs a un pla de govern per importar blat de moro genèticament modificat de Sud-àfrica, dient que "Som a favor de no-genèticament-modificada-aliments, però si hi ha una crisi i pot ressuscitar la persona durant una setmana, menjar-los.”

Estic d'acord amb el ministre Kosgei i bisbes: Pla de cultius GM a la meva petita granja tan aviat com sigui possible perquè això ajudarà la meva terra produeixen més aliments. Tots els agricultors kenyans hauria Benvingut biotecnologia, igual d'una generació anterior benvinguda llavors híbrides.

Ha arribat el moment per a la plena acceptació de la biotecnologia: "La majoria dels Kenyans utilitza roba que s'han fet ús de cotó que es conrea utilitzant els OMG i un nombre considerable consumit aliments GM comprats a les prestatgeries dels supermercats,” s'observa un diari tanzà.

L'altre ingredient crucial d'èxit agrícola és fertilitzants. Als agricultors africans prou d'això no utilitza—molt menys que els seus homòlegs en altres llocs, d'acord amb el programa de desenvolupament de agrícola africà integral, un projecte de la Unió Africana. A Amèrica del nord, els agricultors posar més de 200 kgs de fertilitzants en cada hectàrea que es conreen. A l'est i sud-est asiàtic, la figura és 135 kgs i al sud d'Àsia ha 100 kgs. Amèrica Llatina ve després, amb 73 kgs.

Àfrica-los totes les rutes—i no per una mica, però per molt. Els agricultors a l'Àfrica subsahariana utilitzen només 9 kgs de fertilitzants per hectàrea.

Agricultors en altres països són capaços d'afegir prou fertilitzants en les seves terres per construir la fertilitat i substituir nutrients importants després es cull una collita, però aquí a l'Àfrica vam ruixar-la com una espècie rara (Quan fem servir en tots els).

Hi ha un munt de raons per a aquest estat trist d'Afers. Els preus dels fertilitzants són dos a sis vegades la mitjana mundial. Subministraments són baixes a causa de la mala infraestructura. Alguns pagesos dubte el valor de fertilització. En un altre lloc, el problema s'inverteix: Els propietaris tan altament que ho penso que és probable que recuperar el terreny que és estat fecundat. Això serveix com a un desincentiu per sharecroppers utilitzar aquest producte essencial.

Obstacles burocràtics també aconseguir de la manera. A Kenya, el govern subvenciona fertilitzants però requereix agricultors obtenir documentació dels funcionaris locals d'extensió agrícola, dipòsit en efectiu en un banc, i finalment recollir fertilitzant de una agència. Aquest és un procés llarg i intimidatori, especialment per als agricultors de petita escala.

En el seu llibre "riquesa comuna: Economia per a un planeta ple de gent,” Jeffrey Sachs cita evidència que suggereix que si granges africà smallholder aprofitar les tecnologies modernes—i especialment adobs—rendiments podria augmentar deu vegades.

Aquesta és la solució definitiva a la inseguretat alimentària de l'Àfrica: més productivitat. Biotecnologia i fecundació són dos dels seus ingredients essencials.

Gilbert Arap Bor creix blat de moro, verdures i les vaques lleteres en una granja petita escala de 25 hectàrees en Kapseret, a prop Eldoret, Kenya. També és professor de la Universitat Catòlica de est d'Àfrica, Campus de Eldoret. Sr.. Bor és membre de la veritat sobre comerç & Xarxa de tecnologia Global pagès.