Així jo sempre assegurar-se aquesta documentació és fet correctament i presentada davant el horari. Potser teniu alguna cosa similar d'abril 15, com s'esforcen per pagar impostos.

Seria bonic si el govern va tornar el favor, realitzant importants treballs en una conducta oportuna.

Per desgràcia, seva negativa de fer tan ara amenaça seguretat economia i aliments del nostre país.

Reguladors federals se suposa prendre uns sis mesos aprovar nous trets de cultius biotecnològics que beneficiïn als agricultors i els consumidors. Això és segons les directrius del govern. En realitat, el procés pren ara una mitjana de gairebé tres anys.

En lloc de tractar d'accelerar aquest rendiment dawdling, No obstant això, Washington poden permetre la Protecció Ambiental Agència construir noves tanques que al seu torn una pitjor situació dolenta, amenaçant la seguretat del nostre país economia i alimentació.

No hauria de ser d'aquesta manera. President Obama va dir tan principis d'any, en el seu estat de la Unió. Va anunciar una revisió de les regulacions del govern "per reduir les barreres d'inversió i creixement.” Després va fer una promesa: "Quan podem trobar regles que posar una càrrega innecessària al negoci, ens hi arreglarà.”

Obama hauria d'arreglar els retards en biotech collita aprovacions immediatament.

Biotecnologia ha revolucionat l'agricultura, permeten créixer més menjar menys terrestre i a costos més baixos. Això ha reforçat el subministrament d'aliments de la nostra nació i les economies rurals amb energia. Durant anys, als Estats Units ha portat el món a la recerca, desenvolupament, i comercialització d'aquests productes destacats. Estem a punt de major progrés, com científics desenvolupen cultius amb trets com la tolerància a la sequera i els beneficis de la biotecnologia difondre cultius menor.

Però en comptes de aprofitant en aquest èxit, ens estem deixant nostre avantatge competitiu escapi. L'any passat, Brasil aprovat vuit trets nous de biotec de blat de moro, soja, i cotó, Segons Agri-pols. Als Estats Units va aconseguir aprovar només dos trets nous. A aquest ritme, passarà una dotzena d'anys abans de l'USDA Animal i planta salut servei d'inspecció (PUGÓ) a través de la 24 aplicacions que ja té pendent. Una petició presentada aquest any rebria una resposta en 2023.

Els retards creixerà encara més si l'EPA s'involucra, afegir la redundància d'ineficàcia. Científics dels Estats Units d'acord.

"El major de reglamentació que resultarien d'aquesta expansió imposaria costeruts barreres a científica desenvolupament innovació i producte a través de tots els sectors de la nostra economia i no només no millorar la seguretat, però és probable que vols allargar dependència menys pràctiques segures i obsolets,” va escriure un grup de 60 científics, incloent-hi dos premis Nobel, per administrador de la EPA Lisa Jackson el mes passat.

Restaurem ha sentit comú per normativa de biotecnologia.

Si arribes tard a la feina, el boss atraca el seu salari. Si arribes tard a l'escola, el professor et marca tard. Si arribes tard amb la seva hipoteca, les despeses bancàries addicionals.

No obstant això el govern federal pot ignorar pròpia autoimposat terminis reglamentaris. Afortunadament, primer termini membre del Congrés ha proposat un projecte de llei que ofereix una solució que mereix la discussió.

Rep. Stephen Fincher és d'un poble amb un nom improbable: Salt de granota. És un lloc real–i Fincher ha suggerit una manera per a cultius biotecnològics per saltar d'un lent procés regulador. La seva legislació requeriria PUGÓ de prendre una decisió sobre les aplicacions dels cultius 180 dies (o una mica més si calen ampliacions raonables).

"Com un pagès-me, Entenc que un procés d'aprovació més eficient es traduirà en un augment d'inversió i l'ocupació,” diu Fincher.

Millor de tot, aquesta legislació augmentaria la nostra economia pèssim sense cap cost per als contribuents o a la Generalitat. En un moment de 9 percentatge atur i sostres de part del deute, no pot ser la solució perfecta, però és una resposta creativa i potencialment eficaç a un problema urgent.

Fincher proposa un termini però el que realment està oferint és un salvavides.

Ted Sheely planteja enciam, cotó, tomàquets, blat, festucs, raïm de vi i l'all en una granja familiar a la vall de San Joaquin de Califòrnia. Ell és un membre de la Junta de la veritat sobre comerç i tecnologia de la www.truthabouttrade.org