Un recent informe de Dow Jones, que la Xina ha adquirit 3.7 milions de tones mètriques (. MMT) d'u. les importacions de blat de moro per a entrega a partir de setembre i porc de la Xina possible per frenar una 11.4 increment per cent en els preus de venda al detall de porc al juny han suggerit un canvi de demanda que es podria refer comerç agrícola globalment. Experiències amb les importacions xineses de soja i el cotó i la demanda potencial de blat de moro i porc apuntar a aquesta possibilitat.

 

Abans de 1995, Xina va importar gairebé sense soja per al processament en oli per al consum humà i farines per a alimentació del bestiar. L'any màrqueting començant aquesta tardor Segons estimacions de l'estranger servei agrícola d'USDA, Xina s'importarà 56.5 . MMT de soja. Que és la soja d'aproximadament 48.0 milions d'hectàrees de terra, principalment als EUA, Brasil i Argentina. Compra de la Xina 60 negociats per cent de la soja del món i representa la meitat la soja i productes exportats per l'u. Producció de soja xinesa domèstic es tracta 20 per cent de l'oferta total de la nació. També s'importarà Xina 10.2 . MMT d'oli vegetal, 16.9 per cent del comerç mundial. El mercat mundial de soja, altres cultius llavors oleaginoses i gra seria significativament diferents si la Xina no fos un gran importador de soja i olis vegetals.

Xina s'espera d'importar 15.3 milions de bales de cotó per a l'any màrqueting a partir d'agost 1, 40 per cent del comerç mundial. Importat de la Xina 3.0 milions bales anuals en el mig-1990, però el que rebutjo per 200,000 bales de l'any en 1999 i 2000 abans d'augmentar considerablement en 2002. Comptes de la producció nacional per 67 percentatge de consum de cotó de la Xina perquè la Xina és el major productor del món a 33.0 milions de bales. El proper més gran importador de cotó és Bangla Desh a 4.0 milions de bales. L'u. s'espera que el major exportador a 12.0 milions de bales, amb l'Índia el proper més gran a 5.0 milions de bales. A un rendiment de mitjana mundial de 1.4 bales per hectàrees, Ús de les importacions de cotó de la Xina 10.9 milions d'hectàrees.

Xinès de blat de moro producció per any a partir d'octubre 1 s'estima en 178.0 . MMT, el segon més gran després de l'u. a 342.2 . MMT. Importacions de comunicats 3.7 . MMT ja contractat per 2011/12 no seria una preocupació per a l'autosuficiència perquè l'objectiu és 95 per cent del consum. Les importacions durant el present curs es projecten a 1.5 . MMT, mentre que les importacions durant l'any passat (2009/10) s'estima a 1.3 . MMT. Aquests són els anys de les importacions més gran des 1994/95 a 4.3 . MMT i 1995/96 a 1.5 . MMT. Aquests dos anys d'alts importacions ocasionaven molta especulació llavors sobre la quantitat de blat de moro vols importar Xina. En lloc d'augmentar les importacions, Cullen major àrea de la Xina 52.2 milions d'hectàrees en 1994/95 a 81.5 milions d'hectàrees per a la 2011/12 any de comercialització i rendiment per hectàrea incrementat de 75 bushels per hectàrea per 86 bushels per hectàrea. Producció total va augmentar en 79 per cent de 99.3 . MMT a 1994/95 a la projectada 178.0 . MMT enguany.

Xina no és probable que capaç de continuar augmentar l'àrea de blat de moro. Segueixen augmentar els rendiments, però no tan ràpid com sigui necessari per lligar amb consum, estima en 182.5 . MMT durant el proper any de comercialització. U. llavor de blat de moro les empreses dedicades a la Xina, però l'objectiu del govern és comptar amb empreses nacionals per llavor, en lloc de nivell internacional. Informes de mitjans de comunicació recents indiquen que Monsanto és en discussions esteses amb Sinochem Corporació, un productor de llavors grans, per algun tipus de relació de llavor expandit que pot resultar en augments de rendiment per a blat de moro.

Importacions xineses de blat de moro de 3.7 . MMT faria un importador de blat de moro de nivell mitjà similar a Colòmbia, L'Iran i Malàisia, però inferior a Egipte i la UE 27. Quan la Xina va unir l'OMC 2001 es va acordar una quota de tarifa tarifa de 7.2 . MMT de tarifa gratuïta de blat de moro cada any. Xina seria una addició benvinguda al mercat de blat de moro, sobre 4 per cent del comerç actual, però no es que vols canviar el supply/demand equilibri.

Principis d'any l'u. Consell de grans, privat, grup sense ànim de lucre que promou les exportacions de blat de moro i altres cereals, projectada que la Xina podria importar 15 . MMT (591 milions bushels) de blat de moro l'any per 2015. Que posaria a la mateixa classe com Japó Xina, el major importador de blat de moro al 16.1 . MMT enguany. L'actual segon importador és Mèxic a 9.2 . MMT. Si tots els altres mercats no créixer fins a 2015, Xina seria 14 percentatge d'un 106.7 Mercat mundial. MMT. Les importacions és probable que vols explicar 6-8 per cent del consum xinès. Si tot el blat de moro addicional venia des dels EUA, vols augmentar les exportacions de 48 . MMT a 61 . MMT, un 31 percentatge d'increment. Al rendiment de blat de moro projectada per hectàrea d'u d'aquest any. collita de blat de moro de 158.7 bushels per hectàrea, les exportacions a la Xina requeriria 3.7 milions d'hectàrees de terra. Que vols estirar els mercats per fer ajustaments, però no vols reformar els mercats de gra de món. Si la demanda parat de créixer després d'importacions de blat de moro xinès 2015 que vols reformar els mercats, com ha succeït per soja i cotó.

Xina és el productor de carn de porc en el món amb un gener dominant 1, 2011 inventari de 477 milions responsable, 59.8 per cent del total Mundial de 798 milions. La UE 27 va ser segona a 150 milions responsable, i l'u. tercer a 64 milions. Producció d'aquest any està projectat al 52.5 . MMT a la Xina, 22.9 . MMT per la UE 27 i 10.3 . MMT per l'u. Les importacions xineses es projecten a 0.41 . MMT per 2011, fins a 0.355 L'any passat. MMT, però encara l'única 6.7 per cent del comerç mundial de 6.15 . MMT. En 2008 Quan la Xina tenia problemes de salut porcina, les importacions de 0.709 . MMT, 11.4 per cent del comerç mundial total de 6.20 . MMT i 33.5 per cent dels EUA. exportacions. El nombre crític és aquell comerç de porc mundial actual de 6.2 . MMT és només 11.8 per cent de la producció de porc de la Xina. Un dèficit de producció xinesa de 5 per cent que requereixen les importacions de 2.6 . MMT, 42 per cent del comerç actual. Que canviaria mercats mundials.

Es poden importar gradual canvis per la Xina els seus socis comercials sense grans dificultats, però gran sobtada demanda torns farà oferta i preu Respostes. La solució a aquestes preocupacions és més obertura sobre canviar les demandes del mercat i canvis en les polítiques de govern. Els ministres agrícola dels països del g-20, inclosa la Xina, compromesos en oferir plànols per més mercat intercanvi d'informació quan es van reunir el mes passat a París en preparació per a caps d'estat reunió al novembre. Els mercats han d'entendre si canvis en les importacions a curt termini reflecteixen les condicions del mercat provisional o formen part d'un canvi fonamental en el paper de les importacions en el subministrament de menjar a les persones xineses.

Ross Korves és l'analista de política econòmica de veritat sobre comerç & Tecnologia.