La font de morts pot ser una granja orgànica a Alemanya o possiblement llavors crescut a Egipte. El que sabem del cert ara mateix és que la solució al problema de Malalties transmeses per aliments és tecnologia—i això és cert si estem parlant de nacions avançades a Europa o als països en desenvolupament, com el meu propi, a Àsia i Àfrica.

Encara molts grups de defensa influents semblen pensar altrament. Aquests tutors autoproclamats del nostre subministrament d'aliments lluitar contra les pràctiques agrícoles modernes com la biotecnologia i la irradiació—aproximacions a l'agricultura que podria haver parat la propagació de la aflicció mortal alemany. S'hauria saltat tot sobre una crisi de salut que impliqui cultius genèticament modificats, per exemple. Quan el culpable potencial és les tècniques primitives de la indústria alimentària orgànic, No obstant això, van arribar i espero que les coses desagradables simplement desapareixerà.

Aquí a l'Índia, ens poden pagar molt car per seu silenci perquè necessitem desesperadament accés als millors mètodes agrícoles per a produir aliments innocus com prou d'això.

Per alguns pressuposts, Índia ha doble seva producció d'aliments per 2020 només per mantenir-se amb una població en auge. Al mateix temps, estem veient fiables granja mans fugir de les zones rurals per a oportunitats econòmiques millorats en ciutats. Així que quan la nostra nació ha seus agricultors a produir més, ens està obligat a conformar amb menys ajuda.

Biotecnologia imparteix una sortida a aquest dilema. Com un pagès indi que creix cotó Bt, He vist el seu potencial de primera mà. He crescut cotó biotec ja que primer es va aprovar per cultiu comercial en 2002. És ni més ni menys que una collita de miracle que requereix menys recursos i produeix rendiments més gran que el cotó antiquat. La majoria dels agricultors de cotó d'acord amb mi: Sospito que més de 90 per cent de Malone de cotó de la Índia prendre avantatge de la biotecnologia.

Encara el nostre govern ha negat a aprovar biotecnologia en cultius d'aliments com albergínia (albergínia), en gran part perquè activistes polítics han creat una polèmica falses impulsat per desconeixement científic.

Els enemics de la biotecnologia sempre estan promocionant el "principi de precaució,” que és la idea europea que ha de mostrar les innovacions per ser completament lliure de risc abans que el públic pot prendre avantatge d'ells. Això és una prova virtualment impossible de conèixer i bloqueja el camí del progrés indi en l'agricultura.

Aplicant aquesta mateixa norma a l'agricultura ecològica probablement destruiria tota la indústria. Molts pagesos indis, incloent-hi molts agricultors orgànics, utilitzar una eina de protecció de conreus tradicional anomenada panchagavya. Els seus ingredients inclouen orina fems i vaca vaca. Índia els agricultors han utilitzat panchagavya per les generacions i personalment estic convençut que és segur. Però també hi ha poc dubte en la meva ment que si eren agricultors europeus autorització per utilitzar panchagavya, ells tenen un temps difícil guanyar aprovació de reguladors que es basen en el principi de precaució.

La doble estàndard és desesperant. Cultius biotecnològics estan dissenyats per resistir les plagues i infeccions que creen rutes per malaltia, E incloent. infeccions coli—i encara són tractats amb nivells insuperables de sospita per grups d'activistes que afirmen que es preocupen pel nostre subministrament d'aliments. El mateix és cert amb irradiació, un tractament que podria molt bé haver destruït l'E. coli en aquells germinats alemanys. En una terrible ironia, el govern alemany un cop bloquejat una proposta de la Comissió Europea a fer més ús de la irradiació, possiblement fins i tot convertir-lo en el que alguns han anomenat "el quart Pilar de salut pública,” al costat de la cloració de l'aigua, la vacunació dels nens, i la pasteurització de la llet i altres líquids.

No mai completament eliminem malalties dels nostres aliments—però ens pot contenir-los, Si estem disposats a abraçar la biotecnologia i la irradiació.

Sóc optimista que l'Índia viurà al seu lema Nacional: "sathyameva jayate.” En sànscrit, que significa "triomfs sola veritat.” Quan es tracta de seguretat alimentària, nostra obligació és escoltar la veritat de la ciència en lloc de les mentides dels scaremongers.

Sr.. V.K.V. Ravichandran posseeix un 60 granja hectàrees al poble de Poongulam a Tamil Nadu, L'Índia on es conrea arròs, canya de sucre, cotó i llegums (petites mostres). Sr.. Ravichandran és un membre de la veritat sobre comerç i tecnologia Global agricultor xarxa.