El Comitè Olímpic Internacional és l'última entitat per saltar en aquest carro econòmica, després d'haver seleccionat el complex sud-coreana de Pyeongchang ciutat amfitriona per la 2018 Jocs Olímpics d'hivern. La decisió significa els coreans invertirà tant com $6 mil milions de la infraestructura durant els següents set anys i un altre $1.5 milions de dòlars en els mateixos jocs.

Pocs dies abans aquest anunci, un acord comercial entre Corea i la Unió Europea va entrar en vigor. Es destruïa 70 per cent de les tarifes, l'augment a gairebé 99 per cent menys de cinc anys. Els europeus ja venen més de $90 mil milions al mercat coreà auge cada any. Ara que et venen encara més, com prosperitat coreà continua augmentant i el Olímpic despesa-spree colpeja el seu gambada.

Gran part del guany Europa vindrà a Costa dels Estats Units, que de moment ven sobre tant a Corea com els europeus. Encara se seguirà els béns i serveis fer front a implantar grans aranzels, posant-nos en contra nostra competència greu desavantatge.

Com estrany que només com Corea del Sud anota els Jocs Olímpics d'hivern, ens està triant a congelar-nos d'una gran oportunitat econòmica.

Hi ha una manera senzilla de solucionar el problema: Congrés ha d'aprovar l'acord de lliure comerç U.S.-Corea.

Aquesta acció és llarg endarrerit. Nostres diplomàtics en realitat va concloure un acord comercial amb els coreans a la primavera de 2007, un mes abans que els europeus encara que va començar les seves pròpies negociacions. Encara fa més de quatre anys, ens hem retardat aprovació definitiva, com esperant en línia a la part superior d'un turó concorreguda esquiadors.

Resulta que la resta del món es negava a aturat. Quan l'acord de comerç EU-Corea va entrar en vigor el juliol 1, l'Associated Press va anomenar "un venir de darrere victòria de tot tipus per la UE sobre els Estats Units.”

En altres paraules, als Estats Units s'havia posicionat per anar per l'or. Ara ha perdut aquesta oportunitat i està lluitant per una plaça al podi.

Cho Yang-ho, que va dirigir l'esforç coreà per assegurar els Jocs Olímpics d'hivern, va dir la decisió Pyeongchang "ampliar esports d'hivern a noves regions del món.”

De la mateixa manera, aprovació de l'acord de comerç dels EUA-Corea ampliar les oportunitats de negoci per nord-Americans a Corea. Això augmentaria u. exportacions per sobre $11 milions de dòlars l'any–una major si els Estats Units és fer bo el gol del President Obama de duplicar les exportacions per 2015. Seria bona notícia per una ensopegada u. així l'economia. La setmana passada, la taxa de desocupació fins a va 9.2 per cent.

Nord-americans necessiten tota la feina que poden obtenir. Millora accés a gairebé 50 ajudaria milions de consumidors coreans del Sud.

La política no hauria de ser difícil. El president diu que vol aquest acord. Demòcrates al Senat diuen que volen aquest acord i la setmana passada que va passar fora de la Comissió corresponent. Republicans a la Cambra de representants diuen que volen aquest acord i la setmana passada que també van passar fora de la Comissió corresponent.

I encara Washington no semblen fer-ho.

Aquests partidaris professionals estan ara lluitant sobre comerç ajust assistència, un programa que vol ajudar els treballadors desplaçats per la competència estrangera. Obama i els demòcrates al Congrés vot que TAA ha de ser part de qualsevol paquet de comerç. Objecte els Republicans al Congrés, insistint que un govern federal deute cal desactivar la configuració de la despesa.

No vaig a entrar al valent de nitty de horse-trading legislatives. És que els polítics’ feina, no és meva. En tots els negocis marginals i tractar sobre despeses i impostos i el sostre de deute, No obstant això, nostres funcionaris electes a Washington hauria de ser capaç d'arribar junts en un acord comercial que totes les afirmen voler.

Èxit requerirà Lideratge polític, que en definitiva ha de venir de la Casa Blanca. Obama famosament sabut amanir els Jocs Olímpics de Chicago. Però si ell pot shepherd l'acord de comerç de Corea a través del Congrés, juntament amb un parell de pactes més petits però no obstant importants participació de Colòmbia i Panamà, possiblement va a anar guanyar una medalla d'or en la creació d'ocupació.

Tim Burrack planteja blat de moro i soja en una granja familiar NE Iowa. Voluntaris de Tim com a membre de la Junta de veritat sobre comerç i tecnologia. www.truthabouttrade.org