És el nostre nou llibre, el títol complet és "El menjar seguretat lector: El millor de la veritat sobre comerç & Tecnologia.”

Lectors d'aquesta columna pot saber que ens heu escrit aquestes peces cada setmana per durant una dècada. Resulta que alguns d'ells sostenen molt bé. Així que ens hem reunit els millors en una nova antologia, que és calent de la premsa.

Si fóssim una banda de rock, Aquest seria el nostre àlbum de "grans èxits.”

Nostre ' dia de treball’ implica produir aliments que el món necessita – utilitzant menys dels nostres recursos més. Quan nosaltres no sembra, la collita, o preocupar-se de la pluja, ens dediquem a la veritat sobre comerç & Tecnologia i la seva missió: donant als agricultors una veu en els debats públics sobre lliure comerç i la importància d'accés a la tecnologia en l'agricultura.

Creiem que els agricultors ha de gaudir el dret de vendre el que creixen als consumidors arreu del món. Per cada tres files de blat de moro cultivat als Estats Units, un s'envia a l'estranger. Nostres mitjans de subsistència–i l'economia americana–depenen d'aquestes exportacions. Comerç permet entrar menjar on es necessita.

Un dels nostres columnes, pel degà president Kleckner, és titulat "Ba-ba-ba-ba-ba-Bahrain.” (Sí…vostè pot brunzit amb la melodia de "Barbara Ann” els Beach Boys.) Es tracta de les raons econòmiques i seguretat d'un acord de lliure comerç amb una nació de l'Orient Mitjà. "Bahrain pot ser un país, però per ajudar-nos crear llocs de treball a casa i estendre i crear llibertat al voltant del planeta, també és una part important d'una estratègia de gran,” va escriure Kleckner.

Com es pot veure, podem abordar les qüestions del dia i intentar fer-ho de manera que és entretingut i informatiu.

Quan que no estan discutint la política de comerç, és la política del que mengem. Creiem que els agricultors a tot arreu, en països desenvolupats i en desenvolupament, ha de tenir accés a les eines més eficaces que necessiten de conreu i producció d'aliments. Això significa que els governs haurien base seus reglaments sobre mètodes basats en la ciència – no por.

En 2009, popular EUA. Programa de televisió "CSI: Miami” els agricultors de blat de moro atacat i biotecnologia per ignorància pura científica. Iowa pagès i membre de la Junta TATT Tim Burrack va disparar en una columna de resposta ràpida: "El resultat va ser pitjor que la mala televisió. Va ser maliciós propaganda basada en distorsions i mentides sobre les pràctiques habituals de l'agricultura moderna. Llámelo un-realitat TV,’” va escriure. "Hi ha només una manera de dir-ho: ' CSI: Miami’ posa l ' BS’ a la CBS.”

"El menjar seguretat lector” cobreix una gran quantitat de terreny 440 pàgines. Nostres 23 col·laboradors discutir la malaltia de les vaques boig, biocombustibles, i fins i tot FarmVille fad a Facebook. La gamma de temes és impressionant.

Algunes de les millors columnes provenen de la nostra xarxa d'agricultors globals. Rajesh Kumar de l'Índia li demana accés a biotecnologia: "Els agricultors tenen la capacitat de fer un gran pas endavant amb la biotecnologia–però només si ens ho permetrà el govern a Nova Delhi. Si anem no créixer albergínies biotec, Això pot no ens permeten créixer qualsevol dels cultius biotecnològics que necessita el meu país.”

Tristament, Kumar i mil milions dels seus compatriotes encara estan esperant perquè aquesta oportunitat, sobre un any i mig des d'aquesta columna va aparèixer.

"El menjar seguretat lector” es dedica a la finals Norman Borlaug, el pare de la revolució verda i una inspiració per a tots els que de granges. Pels seus esforços pioners millorar la producció d'aliments, Borlaug va guanyar el Premi Nobel de la pau.

No esperem "The Food seguretat lector” guanyar el Premi Nobel de literatura, però esperem que ajudi a veritat sobre comerç & Tecnologia seguir passos de Borlaug com ens front gran repte del segle XXI d'alimentació al món. Dr.. Borlaug creu en la capacitat de pagès per aconseguir grans coses quan s'administra les eines adequades. És la nostra esperança que veus la pagesa encapsulats en aquest llibre es suporta la seva visió i explicar per què el comerç i la tecnologia són necessàries si tenim alguna esperança d'aconseguir la seguretat alimentària i sostenibilitat mediambiental del nostre planeta ple de gent i fam.

Còpies estan disponibles actualment al Amazon or on the Web TATT. Sigues el primer a la seva localitat de posseir una! I mentre estàs en això, per què no considerar la compra d'una còpia per un amic i la seva biblioteca local.

Mary Boote, una noia de granja d'Iowa, serveix la veritat sobre comerç & Tecnologia com a Director Executiu. www.truthabouttrade.org