Lliure comerç està tenint un mal any als Estats Units. No és una cosa que ens espera. De fet, la majoria de nosaltres havia "grans esperances’ Quan podem escoltar al President Obama i ambaixador USTR Kirk assegurar-nos que el comerç era a la part superior de l'agenda econòmica en 2011.

 

 Estic decebut i no estic sol. Ens ha creixent llocs de treball i l'economia per passar acords de lliure comerç ja negociats amb Colòmbia, Corea del Sud i Panamà. En canvi, la culpa del joc polític té més jugadors que mai i més lliure comerç no és només paralitzat….Anem enrere.

Aquest any dolent pot ser el moment adequat per utilitzar la política ' etapa’ i fer el bon cas de comerç més lliure – una altra vegada. La temporada de primària ofereix tots els candidats l'oportunitat de seu cas per al comerç i l'economia americana. El que necessitem és una veu autoritzada per aconseguir la conversa va començar.

"Als Estats Units, cap nen pot ser president,” deia Adlai Stevenson. "Suposo que sigui només un dels riscos que pren.”

Aquí a Iowa, un grapat de nois–i una noia o dos–s'estan executant per a la nominació presidencial republicà. Entre els contendents partit republicà, i el President, Qui serà el front i al centre a l'escenari polític, serà Jon Huntsman, l'ex governador d'Utah.

Caçador pot ser un dels candidats que estigui millor equipat compartir les seves experiències i parlar de comerç més lliure com una qüestió que és vital per a l'u. i la recuperació econòmica mundial.

Per a un nombre d'anys, promoure el lliure comerç va ser la seva ocupació a temps complet. En el primer govern de Bush, va ser un oficial en el Departament de comerç de comerç. Més tard, va ser nomenat ambaixador a Singapur. En el segon govern de Bush, va ser un diputat nord-americà. Representant el comerç i involucrats en el llançament de la Doha ronda de negociacions comercials de món.

Així que aquest és un tipus que sap algunes coses sobre l'economia global i la diplomàcia de comerç.

Això no és res per donar per sentat en una cursa presidencial. Considerem el cas de Barack Obama. Quan corria per la Casa Blanca, va ser molt anti- comerç i abandonant l'acord de lliure comerç nord-americà es parla.

Des esdevenint president, No obstant això, Obama ha parlat positivament sobre comerç. Una part clau de la seva estratègia econòmica implica duplicar les exportacions els 2015. En el seu estat dos últims de les direccions sindicals, Obama ha demanat l'aprovació al Congrés d'acords de lliure comerç amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud. Recentment (i lamentablement) Ell ha permès aquestes ofertes prometedors a esdevenir encallada a la disputa del pressupost amb el Congrés, potser com a mínim en part perquè va no ha abandonat totalment la vista va articulada com a candidat.

Com la 2012 campanya bandades endavant, Caçador està en una posició única d'elevar el debat sobre lliure comerç. Seu fons permetrà a discutir el tema amb autoritat i descriure com es condueix a bon lloc de treball per a treballadors i preus més baixos per als consumidors. Pagesos nord-americana té una participació especial en aquesta conversa perquè tant del que produïm ha ser venuts en mercats exteriors.

Necessitem tots els candidats, incloent-hi el caçador, per desafiar el president directament en aquells tres pendents d'acords comercials–i fins i tot d'obligar a Obama per empènyer-los cap endavant. Acció real dels acords de lliure comerç proporcionarà un estímul molt necessària per a l'u. Economia.

Afortunadament, Caçador no és el candidat republicà només que està parlant el comerç. El juny 7, Tim Pawlenty, l'ex governador de Minnesota, lliurat una adreça important en economia. Va demanar l'aprovació dels acords comercials amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud. També va participar en l'ofensiva contra la Casa Blanca: "El president Obama va fixar un objectiu de duplicar les exportacions. Però les seves polítiques han impedit que això. Mina permetrà assolir-lo.”

D'abril 12, candidat Mitt Romney va demanar un cos comerç global que seria d'un "alt estàndard’ que la organització mundial del comerç, discutir la necessitat de protegir la propietat intel·lectual i indicant"…Si vostè desitja tenir real comerç amb Amèrica i els nostres amics arreu del món, Cal respectar un major nivell.”

Els altres candidats republicans haurà d'explicar la seva pròpia vista de comerç. Alguns poden unir-se a Pawlenty amb les convocatòries específiques d'acció. Altres poden esquivar l'assumpte o fins i tot abraçar la política tòxic del proteccionisme.

Què haurem, No obstant això, és una campanya més ric i més saludables que els votants guanyar l'oportunitat de saber el que realment creuen aquests aspirants a ser president.

Encara no sé que em donarà suport a la 2012 Eleccions presidencials, però sé que ell (o ella) tindrà una filosofia de comerç més lliure.

Dean Kleckner presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia. www.truthabouttrade.org