Sis paraules sorprenents: «El sistema mundial d'aliments es trenca.”

Aquesta radical afirmació, va afirmar en el darrer informe de Oxfam, dóna per fet el fet impressionant que els agricultors fer possible milers de milions de persones per menjar aliments nutritius es produeixen cada dia. En les últimes dècades sis, els agricultors s'han triplicat el rendiment dels cultius bàsics més importants del món–arròs, blat, i blat de moro–sense llaurar una sola xarxa acre addicional. Agricultors dels EUA, per exemple, han duplicat la producció de blat de moro des 1980 però estan utilitzant 4% MENYS aportacions d'adob per fer-ho! Tecnologia aplicada és la raó.

Com a mínim no pot aconseguir un copet a l'esquena?

Oxfam és correcte per a preocupar-se de persones famolenques del món. És difícilment sol en tenir aquesta preocupació. Un nen de gana és massa–i reptes més endavant laics com s'infla de població del planeta per un estimat 10 mil milions a mitjans del segle XXI. Però condemnant els èxits del passat recent genuïns és una mala manera de començar una conversa constructiva sobre les dures proves del futur immediat.

Aparentment allò és com rotllos Oxfam. Seu informe 73 pàgines, titulat "creixent un futur millor,” proporciona una llarga llista de queixes sobre la cobdícia, l'escalfament global, i així successivament. Quan l'autor Robert Bailey s'allunya de la seva retòrica és-caure del cel i intenta ferir un bitllet positiu, que sovint no és, sucumbeix a hopey ximple sentiments sobre la necessitat de «una edat de cooperació en comptes de competició.”

Malgrat aquestes molèsties, Oxfam apunten a un problema legítim: el cost creixent dels aliments. Més gent està gastant més diners per alimentar-se. Pobres del món lluiten mantenir-se. Més pobres simplement no.

Així què és fer? Oxfam demana "una nova governança mundial,” per la qual significa més regulació del comerç", ajuda alimentària, mercats financers, i Finances clima.” Matt Ridley, l'autor i columnista, això demana "eficaçment la nacionalització del sistema alimentari mundial.”

Només busybodies grup d'ajuda que assisteixen a conferències de les Nacions Unides per a una vida vols entretenir una idea tan. Com convenientment s'obliden que una fam masiva tendeix a països amb massa governança de la vaga, com Corea del Nord i Zimbabwe.

La millor solució és alliberar el potencial agrícola del món, especialment en els països en desenvolupament. En lloc de demanar als governs a guardar els preus dels aliments cap avall a través de la interferència del mercat, Si volem ampliar l'oferta d'aliments per tal que els agricultors poden satisfer la demanda. Alts preus conduir subministraments superiors i no hi ha cap economistes que d'acord amb el que. Interferència del govern es limitar el creixement de subministrament, ja que sempre ha.

Un enfocament és fomentar la biotecnologia agrícola, especialment per als agricultors d'Àfrica i el món en desenvolupament. Per desgràcia, Oxfam sembla a preferir l'enfocament Europeu de asfixiant genèticament modificat cultius, tot i que representen un dels mètodes més prometedors per reduir la desnutrició, lluita contra la sequera, i rendibilitat creixent.

Més que reconèixer que biotecnologia ja ha impulsat el subministrament d'aliments–i les promeses, més aviat avança–Oxfam descarta cultius transgènics com "cru” i "polaritzada” trucs, cridant-los res més que "tecno-pegats.” La seva negativa a dir res, en què se suposa que és un estudi complet, destaca una manca fonamental de gravetat.

Ho fa desconeixement de Oxfam amb la noció bàsica de preus. Quan els preus són alts, els consumidors poden queixar-se. Productors, No obstant això, sentit una oportunitat–i així responen. En l'agricultura, Això pot significar res de plantació més hectàrees de cultius d'alt preu d'invertir en noves tecnologies de llavor. L'objectiu és satisfer les demandes del mercat, que és una cosa que els agricultors passen les seves vides intentant fer.

Oxfam sembla ignorant voluntàriament d'aquesta aproximació, com blogger britànic Tim Worstall descobert quan va desglossat en les dades que es troba sota l'informe de Oxfam. Heus aquí el que admet el grup sobre els càlculs que suporten els seus pronòstics aterridores: "Cal recalcar que el model no captar possibles augments en la productivitat agrícola, que és probable que resultin de l'augment d'investigació i desenvolupament incentivat per les pujades de preus per a la producció agrícola.”

En altres paraules, Quan Oxfam afirma que les tendències actuals no permeten el món igualar la demanda mundial d'aliments, assumeix que les persones en l'agricultura no van canviar algun dels seus hàbits.

Si alguna cosa ha trencat, no és «el sistema mundial d'aliments” però més aviat de Oxfam enfocament de seguretat alimentària. Ara és el moment per gravetat oberta cap a resoldre reptes coneguts. Oxfam no hauria marginem la seva veu amb informes menys objectives.

Clàusula de reg planteja bestiar, blat de moro i soja en una granja familiar generació quart a central Iowa. És membre de Junta veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrrade.org).