Però de vegades la saviesa convencional val la pena demostrant perquè hi ha tan alta. Un bon exemple és un nou estudi del Departament d'agricultura. Demana una qüestió important en el seu títol: "Són competidors’ Acords de lliure comerç posar u. Exportadors agrícoles en desavantatge?”

La resposta, per descomptat, és sí. La veritable sorpresa és que els nostres líders polítics no semblen preocupats fer alguna cosa.

Acords de comerç lliure són una manera eficaç per socioeconòmics d'intercanvi de béns i serveis a través de fronteres, com van reduir barreres comercials per mutu. Gairebé tots els països del planeta és festa a FTA almenys un. Passat mes de desembre, segons la organització mundial del comerç, 290 FTAs estaven en vigor. Majoria havia estat negociat des 2000 i més estan en el camí.

President Obama va fer el cas de FTAs principis d'any, en el seu estat de la Unió: "Més exportem, les feines més que ens crea aquí a casa.”

Una vegada, Estats Units va treballar dur per impulsar les exportacions pel comerç ofertes. Entre 2003 i 2007, que acabés FTAs amb 16 Països, incloent pactes individuals d'Austràlia, Bahrain, Xile, Marroc, Oman, Perú, i Singapur, així com el regional Central americans acord de lliure comerç amb Costa Rica, la República Dominicana, El Salvador, Guatemala, Hondures, i Nicaragua.

Els beneficis són transparents. El maig 19, una empresa a Xile va acordar comprar cinc nous avions Boeing per gairebé $822 milions, en una transacció que ajudarà a mantenir un munt de treballadors nord-americans ocupat. Aquest és un resultat directe de la U.S.-Xile FTA, aprovat en 2004. Un dels seus preceptes eliminat xilens tarifes en la compra d'avions comercials.

Malgrat aquest èxit impressionant, als Estats Units ha deixat pràcticament el negoci de la diplomàcia de comerç. S'ha conclòs acords amb Colòmbia, Panamà, i he de Corea del Sud, però que va llanguir durant anys, esperant l'aprovació del Congrés que mai sembla venir.

El retard ha castigat pagesos nord-americà, segons l'informe d'USDA.

Això és perquè la resta del món no està esperant als Estats Units saltar de nou en el joc de comerç. Altres països continuen negociar FTAs. Cada acord que no inclogui els Estats Units té el potencial per posar als productors en desavantatge competitiu.

Considerem el cas de Colòmbia. És el mercat sud-americà més important per a u. exportacions agrícoles. Cada any, Colombians comprar gairebé $1 milions de dòlars en el blat, blat de moro, soja, i altres productes de collita americà.

Recentment, Colòmbia signat un FTA amb el Mercosur comerç bloc, els membres del qual inclouen Argentina, Brasil, Paraguai, i l'Uruguai. Aquests països van guanyar un avantatge immediat sobre EUA. productes agrícoles–un marge de 15 percentatge de blat i 7 a 8 per cent de blat de moro.

"Aquestes preferències semblen sensiblement reduït u. accions en aquests [Colombià] mercats de productes bàsics 2009 and 2010,” diu l'informe d'USDA. El cost d'agricultors d'Amèrica’ totals de centenars de milions de dòlars–i és un preu que a seguir en pagant fins a Washington resol a corregir-ho.

La notícia podria anar de mal a pitjor perquè Canadà i Colòmbia són a la vora de la seva pròpia FTA. Faria canadenc granja productes venuts a Colòmbia menys costós que u. productes agrícoles. No cal ser un doctor. en l'obvi per saber el resultat: Les exportacions canadenques embargaran i exportacions americans es desplomi.

La solució és staggeringly simple. Congrés ha d'aprovar l'acord de lliure comerç amb Colòmbia que hem negociat fa anys. D'aquesta manera, Agricultors americans competirà en igualtat de condicions amb els nostres competidors, Canadà i Sud-Amèrica. Una lògica semblant treballa per l'FTAs Panamà i Corea del Sud.

Encara els nostres dirigents a Washington es neguen a cooperar amb aquesta realitat o amb altres. El últim atracament és una disputa sobre comerç ajust assistència, un programa de $2 milions de dubtosa eficàcia que intenta ajudar treballadors desplaçats pel comerç exterior.

Llevat que els polítics resoldre aquests Lenin, els votants poden decideixen que necessiten nou lideratge. És obvi.

John Reifsteck és un productor de blat de moro i soja a Champaign County estat d'Illinois. Exerceix com a un membre de la Junta de veritat sobre comerç & Tecnologia. www.truthabouttrade.org