"En el món actual, no pretenem construir, però per enderrocar les muralles econòmics que ens divideixen,” va dir, en el discurs sobre el fòrum de cooperació econòmica d'Àsia-Pacífic (APEC).

La setmana passada, Sen. Baucus va prendre a les pàgines del diari de Wall Street per defensar l'aprovació de l'acord de lliure comerç U.S.-Colòmbia. "Comerç és fonamental per a la innovació nord-americana i creixement econòmic. Es pot ampliar la oportunitat per a treballadors i empresaris, tant a casa com a l'estranger,” va escriure en una opinió amb Sen. John Kerry, Demòcrata de Massachusetts.

Aquestes són meravellosos sentiments. És una llàstima que Sen. Baucus no s'aplica més àmpliament: És una de les principals raons per què Congrés encara no ha aprovada l'acord de lliure comerç U.S.-Corea, que seria acord de comerç més gran i més important dels Estats Units des del TLCAN.

El president Obama ha demanat un passatge de l'oferta de comerç coreà. Així tenim líders del Congrés, democràtics i republicans. Però Sen. Baucus continua sent un obstacle.

"Em sento profundament decebut que [la] quantitat no aborda barreres importants de Corea a Exportacions carn americà,” Baucus, va dir al desembre. Sostingué la seva crítica al febrer: "Jo no suport Corea fins a Corea s'obre el mercat,” va dir.

Sen. Baucus li agrada perquè soni com si ell és defensar els interessos dels ranxos. Pou, Sóc un ramader i Sen. Baucus no parla per a mi. Ell no parla per a molts de la ranxers que sé, qualsevol. Creiem que l'acord pendent comerç amb Corea del Sud és bona per a la nostra indústria. No és perfecte, però caiguin sobre una paret econòmica que actualment ens impedeix vendre carn valor de milions de dòlars anuals a un grup important de consumidors estrangers.

Ratificació del conveni destruiria $15 milions de tarifes en el seu primer any, creixent a $325 milions anuals en el moment de la seva implementació plena en una dècada i mitja, com un aranzel actual de 40 per cent s'esvaeix a zero. Vedella Associació del nacional ramaders creu que l'aprovació de l'acord de Comerç al seu torn, Corea del Sud en un $1 mil milions mercat nord-americà. carn de boví. Fins i tot podria ser nostre principal destí de les exportacions de vedella. Aquestes vendes augmentarà la rendibilitat per a ramaders americans, és a dir que serem capaços d'ampliar les nostres operacions i contractar més treballadors.

No obstant això aquest futur requereix l'aprovació definitiva d'un acord de comerç que s'esllanguia ja que va ser negociat per l'administració Bush. Encara que hem vist creixement saludable en la venda de carn a destinacions en Àsia com Japó i Hong Kong, han estancat les nostres exportacions a Corea del Sud.

Escollir fer res li costarà gairebé naturalment quota de mercat. Corea del Sud està ara en comercials bilaterals converses amb Austràlia. Si aquest acord abans de finalitzar la nostra completa, donarà els australians a 2.67 per cent tarifa avantatge sobre estatunidenca carn per al proper 15 anys.

Per ser justos, és possible imaginar un millor tracte amb Corea del. L'eliminació gradual tarifa podria tenir lloc més ràpidament. Després hi ha la preocupació central de Sen. Baucus: Insistència de Corea del Sud que que no acceptarà carn de bestiar que és més vell que 30 mesos. Això és una restricció frustrant perquè es basa en temors infundats sobre la malaltia de les vaques boig.

Però no deixem el perfecte convertir-se en l'enemic del bo–i l'actual acord amb Corea del Sud és una molt bona. L'eliminació gradual tarifa és acceptable i al límit d'edat no farà mal a americans ramaders en la pràctica. Pot ajustar en conseqüència les nostres operacions. Això és realment el nostre negoci es tracta de totes maneres: compliment de les exigències dels consumidors.

"APEC ha tingut molt èxit en la reducció de les barreres duaneres,” dita Sen. Baucus mes passat.

Llàstima el mateix no es pot dir d'ell.


Mrs. Keiser, una veritat sobre comerç & Membre de la Junta tecnologia, tens i que organitzes bestiar alimentació operacions a Kansas, Nebraska, i d'Illinois.