El servei de recerca econòmica de USDA ha alliberat el seu últim informe sobre els efectes de la NAFTA en u. l'agricultura, NAFTA al 17: Execució completa condueix a augment comerç i integració. Es conclou que la majoria dels nord-americans l'agricultura ha aconseguit un alt grau d'integració del mercat per fluxos transfronterers de comerç i inversions amb l'eliminació de gairebé totes les barreres. Reptes continuar amb l'u. incompliment de les disposicions del NAFTA, camions i un cas WTO contra u. normes Etiquetatge país d'origen per a bestiar en viu i porcs.

 

L'u. i Mèxic han eliminat tots els aranzels sobre els productes agrícoles, única entre u. acords de lliure comerç (TLC). Canadà-EUA. FTA va començar a 1989, però u. restriccions romanen sobre les importacions de productes lactis, cacauets, mantega i cotó, i restriccions canadencs romanen en productes lactis, aviram, ous, i margarina. Les principals avantatges de la integració del mercat per als productors inclouen altres mercats, economies d'escala, menors costos d'entrada i oportunitats per a la inversió estrangera directa. Per exemple, Mèxic és ara el mercat número u per a u. pomes. Consumidors obtenir a través d'uns preus més econòmics de proveïdors addicionals en els mercats i accés a una gran varietat de productes i subministraments temporada de verdures i fruites fresques. Un estudi va trobar que productes mexicans no importa per l'u. en 1993 eren de 18 per cent de les importacions agrícoles de Mèxic a 2005.

Cereals i farines comerç és altament integrat amb l'u. i Mèxic i Canadà, excepte blat on la Junta blat canadenc Opera com un sol comprador Nacional. U. les exportacions de blat i arròs a Mèxic s'han quadruplicat en l'era del TLCAN, mentre que les exportacions de pinsos cereals, llavors oleaginoses, i productes relacionats a Mèxic han augmentat en un 134 per cent d'una mitjana anual de 8.3 milions de tones de mètrica a una mitjana de 19.5 milions de tones mètriques. Aquestes han permès bestiar i aviram productors reduir costos de producció, ampliar la sortida i competir més eficaçment amb carns d'importació. Com a resultat, Consum de graella per càpita mexicà va augmentar en 86 per cent, mentre el porc va augmentar en 55 per cent.

U. comerç de bestiar i carn és altament integrat amb Mèxic, però mexicà integració amb l'u. mercat és Valorat amb restriccions mitjanes i baixes a causa de la importació de Sanitat animal en porcí i aviram. U. i Canadà s'integren molt amb vaques, carn de boví, porcs i porc, però tenen baixa integració en aus de corral i la llet perquè continuen tenint barreres al comerç.

Integració de mercat de fruita i verdura és elevat per a l'u. amb el Canadà i Mèxic, excepte la disputa que trucking en curs amb Mèxic. Durant la NAFTA anual mexicana fruites i verdures exportacions als EUA. té més que triplicat per $7.1 mil milions al 2010, mentre u. fruites i verdures exportacions a Mèxic també més que triplicat per $984 milions en 2010. D'aliments processats, inserció està classificat com a mitjà només amb Mèxic, però alta amb Canadà.
Ocupació posa atenció en els acords de comerç, però canvis nets en l'ocupació són relativament petites sota del TLCAN. FTAs són principalment sobre efficiencies de millora de la producció, superior de salaris i preus més baixos per als consumidors. Sobre una base d'entrada-sortida, U. Exportacions NAFTA de $32.3 mil milions al 2010 hauria d'haver resultat en una 241,000 llocs de treball, utilitzant un multiplicador de 11,825 llocs de treball per $1 milions de dòlars de les exportacions. Millora de la productivitat a través de rendiments més alts per compte d'acre durant gran part de la producció augment en el nivell de granja. Augment de rendiments de blat de moro 38 per cent, soja 20 per cent i blat 15 per cent per 1991-93 a 2007-09. Augments de rendiment vegetal de 30-40 per cent són comuns, però rendiment augmenta per a fruites en general han estat menys o cap en absolut. Total u. superfície de fruites i verdures és avall lleugerament durant el període de temps.

Segons l'informe, inversió estrangera directa (FDI) ha florit en tots tres països. U. IED al Canadà a 2009 en una base de cost històric va ser $5.0 milions de dòlars, i l'IED de Mèxic 2008 va ser $2.5 milions de dòlars. Canadà i Mèxic FDI en l'u. aliments processats indústria eren $1.3 milions i $3.0 milions de dòlars, respectivament. Riament afiliats d'u. empreses multinacionals alimentàries havia vendes 2008 de $27.6 milions al Canadà i $10.9 milions de dòlars a Mèxic. Les vendes d'aquestes empreses eren 123 per cent més gran que el valor d'u. Processa les exportacions de aliments als dos països.

Els disset anys de NAFTA ha estat un èxit econòmic, però es pot aconseguir més inserció en l'agricultura. El document del TLCAN no conté direcció àmplia política d'integració després de les últimes barreres comerç treien. Els tres governs estan treballant dins les normes existents per augmentar l'activitat transfronterera. Normes sanitàries i Fito-sanitaris i cooperació regulador són fonamentals per un esforç continuat per ampliar el comerç. NAFTA té un Comitè sanitaris i Fito-sanitari mesures per empènyer sobre aquestes qüestions. Ajustaments també s'han fet en el comerç de regles d'origen.

La funció de NAFTA també estarà sotmesa a qüestions de política inconnexos com frontera seguretat i immigració. Mesures de posar en marxa a les fronteres en resposta dels atemptats terroristes de setembre 11, 2001 tenen majors costos i limitava algunes hores de servei, però la majoria de les empreses seguir buscant mercats d'exportació. Canvis de política d'immigració podria influir en la disponibilitat dels treballadors de la granja legal i impacte decisió produïts fruites i hortalisses en l'u. Mèxic o Canadà.

NAFTA mercats encara estan en creixement, amb un augment previst del 90 milions de persones per 2031, amb 63 milions als EUA, 22 milions a Mèxic i 5 milions al Canadà. Des d'aleshores, l'edat mitjana dels EUA. augmentarà la població 1.9 anys per 38.8 anys, Canadà 3.5 anys per 44.5 anys, i Mèxic 7.1 anys per 34.2 anys.

La gran transició de la implementació de NAFTA s'ha acabat, però continuar el desenvolupament de les tres economies donarà lloc a friccions de política de comerç nou. Al febrer, el govern mexicà va llançar una investigació antidumping de la cama de pollastre i les importacions de cuixa. Mèxic busca accés als EUA. mercats de porc i aus de corral de regions de Mèxic que han estat declarats lliures de pesta porcina clàssica i exòtica la malaltia de Newcastle. La Llei de modernització de seguretat de menjar signat pel President Obama en gener canvia com la Food and Drug Administration regula la producció i importació de fruites i verdures. Acords de lliure comerç requereixen esforç constant per ajustar-se a les canviants condicions d'oferta i la demanda en els països afectats.