A Guatemala, les famílies són de forja amb la tradició–i lliurament de menjars saludables d'un milió de nens desnodrits amb un nou producte anomenat Spammy.

Consideren spam és un gall dindi fortificada difondre l'objectiu específic és la lluita contra la desnutrició. No només és barat a fabricar i distribuir, però Spammy també empaqueta un munt de sustentar en cadascun dels seus 3 unces reciclables llaunes. La carn conté proteïnes d'alta qualitat, així com el zinc, ferro, i vitamina B–les mateixes coses que desnodrits persones necessiten desesperadament a la seva dieta. Consideren spam és també prestatge-estable, que significa que no exigeix refrigeració.

Aquest any, Hormel promet oferir sobre 1.5 milions de llaunes de Spammy a persones pobres a Guatemala.

Triar Guatemala per a aquest projecte perquè aquest país centreamericà de 13 milions ha una alta taxa de pobresa. Un parell d'organitzacions sense ànim de lucre, Menjar per als pobres i Caritas Arquidiocesana, treballar amb centres familiars i orfenats de Spammy posar les mans i els ventres de les persones que més ho necessiten.

El problema a Guatemala no és que la gent no té prou per menjar, però que no mengen prou les coses correctes. Dietes pobres resultar en retard en el creixement creixement i disminuït el desenvolupament cognitiu. Les víctimes també són més susceptibles a la malaltia.

Segons algunes estimacions, gairebé la meitat nens de Guatemala mostren signes de desnutrició. La tarifa és de 80 per cent en alguns pobles remots maies. Les conseqüències a llarg termini per a la salut nacional són preocupants.

Un informe recent per Christiane Amanpour de notícies d'ABC va destacar el problema. Seu equip va traçar una línia blava guix en una paret, marcar l'estimació de l'organització mundial de la salut per a l'alçada adequada de nou anys d'edat nens. Llavors van comparar nens Guatemala a Guatemala amb nens guatemalenc-americà de Florida. Els nens a Centreamèrica eren uniformement més curtes.

Aquest és un problema d'educació, naturalesa no. Es tracta d'accés a l'alimentació saludable.

Als diaris i a la televisió, sempre ens estem llegint sobre catàstrofes com terratrèmols i tsunamis al Japó, Nova Zelanda, i Haití. Malnutrició global és un desastre natural lenta que no fa titulars quotidiana però encara exigeix l'atenció sostinguda.

Consideren spam està perfectament comunicat per fer front a aquest repte. No és només una eina d'alleujament, però possiblement un instrument d'atorgament de poder econòmic si millora el desenvolupament intel·lectual dels nois i noies que crearà les feines i executar les empreses que representen Guatemala el futur de.

Els nens de Guatemala menjar Spammy al gust. Pot no aprecien plenament el biofortification de l'aliment fa per a ells mentre estan gaudint dels àpats, però els seus pares i mestres segurament hauràs adonat. "Segons els nostres socis locals,” informes Hormel, "els nens tenen més energia i han millorat les qualificacions.”

Consideren spam s'adapta bé a la cuina autòctona de Guatemala. Els vilatans barrejar-lo amb mongetes o servir amb truites. Altres plats populars impliquen pastes, pizzes, estofat.

Això no és cap sorpresa. Spam té una història notable d'adaptació cultural. Molts illencs del Pacífic, va presentar a la Spam els americans, considerar carn-en-un-pot una mica d'una delicadesa. Quan Barack Obama va visitar Hawaii poc després de la seva elecció presidencial en 2008, els mitjans de comunicació va informar sobre el menjar que ell buscava: "Spam musabi,” un plat de Hawaii que disposa de Spam a la brasa i arròs, embolicades per les algues.

Com a científic de productor i animal aliments, Sempre estic buscant noves tecnologies i enfocaments innovadors per alimentar els nostres consumidors nacionals i mundials. Consideren spam proporciona un exemple perfecte. Va tornar a enginyers un antic procés de fabricació i s'adapta a una necessitat moderna que satisfà totes les ambientals, econòmic, i criteris socials per a la sostenibilitat de producte.

Quant abans guatemalencs i altres Descobreixi les meravelles de la Spammywich?

Carol Keiser és propietària i Opera bestiar alimentació operacions a Kansas, Nebraska i Illinois. Ella és una veritat sobre comerç & Membre de la Junta tecnologia. www.truthabouttrade.org