"Fins a cert punt únic en la història post-món guerra, l'u. pujada de l'economia fora de la recessió ha estat dirigida per venda de cultius, recursos naturals, i productes manufacturats a la resta del món,” informar al Wall Street Journal la setmana passada.

Aquí està el realment una bona notícia: Les exportacions poden fer encara millor, especialment si Washington mateix dóna les eines pròpies.

Així que quan la nostra economia està en els abocadors, per què no són nostres legisladors intentant empènyer aquest sector dinàmic per fer guanys addicionals, ajudant-lo a aprofitar l'impuls considerable que ja ha aconseguit?

Política, mereix la culpa. El president Obama ha cridat per duplicar les exportacions 2015–una meta digna, però la Casa Blanca no ha fet prou per buscar l'aprovació del Congrés de pendents d'acords comercials amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud. Es divideixen els membres del Congrés. Dir els republicans són pels acords, però que volen votar-los tots a la vegada. Molts demòcrates o no votar per qualsevol d'ells o insisteixen que surten per un vot en un temps.

El resultat és partidista paràlisi. Res es fa.

No entenc la cansà. Ramaders com jo, que formen part de l'economia d'exportació, no importa si aquests acords comercials anar a través d'una vegada o peça a peça. Només cal passar per, així podem seguir créixer els nostres negocis, contractar nous treballadors, i ajuda l'u. Economia de rastreig de Kontax.

El nostre èxit recent amb les exportacions no anirà per sempre, especialment si Washington continua tramat. Pressions globals, veurem que. Clients estrangers estan trobant dificultats adquirir béns estatunidenca. Malestar a l'Orient ha rebentat costos de combustible. El terratrèmol i tsunami al Japó han interromput cadenes de subministrament–encara que hi ha una oportunitat a veure les nostres exportacions a aquest país devastat d'origen, el govern a Tòquio sembla ser tirant cap enrere des plans per unir-se a l'acord Trans Pacific Partnership, que vols baixar tarifes.

Coreans legisladors estan farts d'American indecisió sobre el comerç. Es pretenia acabar amb l'acord de comerç fa tres anys. A insistència d'Obama, ells acords elements de la tardor passada. Ara que he dit que no prenen cap més passos per completar el Pacte fins a actes del Congrés.

Això parla de un problema més profund, que és que altres països no fins i tot iniciar converses de comerç amb els Estats Units. Això no val la pena seu temps–tracta de no quan es pot començar i acabar amb els nostres competidors mentre Washington bickers i retards.

Diguem que voleu contractar una empresa per una feina petita, com una instal·lació catifes per a casa. Què faries si et sortia el preu–només per dir que els instal·ladors haurà com a mínim tres anys per arribar a la seva feina i que fins i tot llavors es pot renegociar les condicions?

Això és com he tractem les colombianes, Panamanians, i coreans.

Hem de prendre seriosament les exportacions–i algú a Washington necessita pensar creativament pushing per a comerç.

Potser els Republicans al Congrés podria fer el primer moviment: Poguessin votar per donar autoritat promoció de comerç (APT) al president. Aquest acte de bona voluntat seria senyal seva sincer interès en ajudar a Obama complir el seu objectiu d'exportació i també que el món sàpiga que els Estats Units es compromet a negociacions comercials.

TPA és una eina. Dóna el president el poder a negociar acords comercials i sotmetre'ls a amunt o avall vots davant el Congrés. Per desgràcia, els polítics es tractat com un polític futbol. En la dècada de 1990, un Congrés republicà deixa caducar sota el President Clinton. Més recentment, un Congrés democràtic deixa caducar sota el President Bush.

Això és una tonteria. El president ha de tenir TPA i hauria de tenir permanentment. Obama no ha buscat, però si els Republicans al Congrés havia de donar-li de totes maneres, podria haver dubte que signifiquen per ajudar a Estats Units Economia d'exportació. I Obama hauria cap excusa per no negociar nous acords.

Sens dubte seria un bon primer pas. Algú a Washington ha d'assumir-lo.

Carol Keiser és propietària i gestiona bestiar alimentació operacions a Kansas, Nebraska i estat d'Illinois. Keiser és una veritat sobre comerç & Membre de la Junta tecnologia.