Com a catòlic practicant que granges a Kenya, Estic compromès al cultiu d'aliments tant com sigui possible. Jo ho veig com una necessitat econòmica per a la meva família, així com una obligació moral que ha sostinc com a majordom de la terra.

És per això que voldria gaudir d'accés a les llavors genèticament modificades–un benefici que no tinc ara mateix, tot i que els agricultors en molts altres països ho fan.

Un parell d'anys, una branca del Vaticà anomenat l'Acadèmia Pontifícia de les Ciències va donar la seva benedicció per cultius transgènics. En una conferència a Roma, es va celebrar a aliments GM per a la seva "gran potencial millorar la vida dels pobres.”

Aquesta és sens dubte la meva impressió, basat en les meves converses amb els agricultors que utilitzen biotecnologia. Tots ells diuen que ha millorat la seva molt. Parlen de com cultius transgènics han permès a besar adéu perpetu de la fam. Es pot permetre educar els seus fills i compra petits luxes que semblava de arribar fa uns pocs anys.

Biotecnologia és una eina d'enfortiment per als agricultors a tot arreu–i especialment en el món en desenvolupament.

Així que estava afligit llegir els comentaris recents d'un clergue africana molt posats al Vaticà: "Em pregunto, per què forçar un agricultor africana a comprar les llavors produïdes en altres terres i amb altres mitjans? El dubte es planteja que darrere d'això és el joc de mantenir la dependència econòmica a tota costa.” Va passar a afegir, provocativa per a un fill d'Àfrica: "Fins i tot diria que es converteix en una nova forma d'esclavitud.”

Ell té la seva opinió i respecte que. Respecto tots els anuncis els caps de la meva Església.
Encara, Tinc la meva pròpia opinió, dibuixat per la meva experiència com a un als petits agricultors africans que produeixen tant com 80 per cent del menjar consumit en el nostre continent.

Necessitem l'accés a les llavors de GM que podem reduir la fam i la fam en el nostre continent empobrida i reduir la seva dependència en donacions d'aliments estrangers. Certament m'agradaria veure el desenvolupament de llavors de GM en terres africanes per investigadors africans, un esforç que l'Institut Agrícola de Kenya ha intentat liderarà. L'èxit d'aquest projecte vols eliminar gran part de la por que als agricultors africans es veuran obligats a dependre d'empreses estrangeres per a la seva subsistència.

Els beneficis dels cultius transgènics són considerables. Ells m'admetria a utilitzar menys pesticides. Això no només redueix un risc de salut potencial per a mi i la meva família, però sinó que també redueix els meus costos de negoci–un estalvi que pot pas als consumidors alhora núvols dels preus dels aliments. D'altra banda, Aquests cultius milloraria la meva capacitat de sobreviure a la sequera. Ells vols disminuir la quantitat de gasos d'efecte hivernacle que produeixen com jo granja.

Si realment ens preocupa sostenibilitat ambiental, llavors hem de créixer més menjar en terres agrícoles existents. Cultius transgènics són un important aliat.

Com ha escrit el Papa Benedicte XVI: "Naturalesa és un llibre amb una història, l'evolució, l'escriptura i significat que llegim segons diferents enfocaments de les Ciències, mentre tot el temps, presupposing la presència fundacional de l'autor ha volgut revelar en això.”

Hi ha una cosa que mai hem de fer: Permeten la necessitat urgent d'innovació agrícola que pateixen per part de les agendes polítiques. El desenvolupament de llavors GM és molt semblant a un progrés científic en altres àrees, com l'esforç per derrotar el flagell del VIH/SIDA. És una missió moral molt adaptades a les creences dels catòlics.

En el llibre del Gènesi (1:29), Déu diu: "Heus aquí, M'he donat cada planta cedint la llavor que és sobre la faç de tota la terra, i cada arbre amb llavor al seu fruit. Ells tindran per menjar.”

Hem de fer la majoria d'aquest miraculós do–i això vol dir deixar-la ciència de la biotecnologia ajudar-nos a créixer més menjar per a un món famolenc.

Gilbert Arap Bor creix blat de moro, verdures i les vaques lleteres en una granja petita escala de 25 hectàrees en Kapseret, a prop Eldoret, Kenya. Sr.. Bor és membre de la veritat sobre comerç & Xarxa de tecnologia Global pagès.