En la meva pròpia comunitat tenim els agricultors orgànics pròspera al costat convencionals i sense conflicte pel que jo sé. Sens dubte no necessitem tribunals invertint mètodes provats reguladors i el progrés tecnològic en l'agricultura perquè algun vol litigar per guanyadors i perdedors en ag. L'agricultura no es beneficiaran d'aquesta incertesa. Si "coexistència la Secretaria” resulta ser denominacions geogràfiques d'on i on no es poden utilitzar productes legals, l'assumpte serà en els tribunals durant anys, innecessàriament.

Que ’ s per què els EUA. Departament d'agricultura ha de resistir la pressió política per reprimir als agricultors que desitgin créixer alfals biotec. Consens dels científics dissenyat el procés d'acceptació regulador que esborren alfals biotec pel mercat. Els productes eren riament per l'USDA però d'alguna manera això no era prou bo per a aquells amb un programa d'anti-biotecnologia. Sempre es pot trobar una pista agradable que sembla.

Dret Processal és l'arrel del problema en aquest cas i rarament una solució. Els enemics de la biotecnologia demandar per aturar els agricultors convencionals de creixent alfals GM. Insisteixen que les pràctiques agrícoles modernes no pot florir al costat de la producció d'aliments ecològics–i aquest pol·len deriva o abella moviment del camp una pagesa d'alfals biotec podien "contaminar” camp d'un altre pagesa d'alfals orgànica. Aquesta idea va arrasar pels processos de USDA revisió robusta. Aquesta deriva és una amenaça improbable, però el USDA no obstant pot imposar restriccions geogràfiques i les distàncies d'aïllament a alfals GM. Aïllament ja existeix en el nivell orgànic que regula aquest sector. Que és un atribut de etiqueta pel nínxol ecològic. Però una altra vegada, USDA no trobar una raó de seguretat humana o del medi ambient per a restringir la plantació d'alfals de biotecnologia, per què la necessitat de restringir-ho ara? Alfals biotec no pot "contaminar” cultius orgànics ja que ha estat declarat segur pel nostre govern i per tant no és un contaminant.

"Hem vist l'adopció ràpida de la biotecnologia en l'agricultura, juntament amb l'auge del sector ecològic i nongenetically modificats durant les últimes dècades,” deia Vilsack. "Mentre el creixement en tots aquests àmbits és ideal per a l'agricultura, també ha liderat, de vegades, conflicte o, en el millor, una fràgil convivència entre les diferents formes de creixement de cultius. Cal abordar aquests desafiaments i desenvolupar un camí sensat per enfortir la convivència de tots els segments de l'agricultura al nostre país.”

Si Vilsack veritablement vol seguir un camí sensat endavant, simplement ha d'adoptar els principis de l'autoregulació–i deixar-grangers gaudeixi de la llibertat de seguir el seu propi interès econòmic. Ha de confiar en les seves agències reguladores processos i autoritat, no desvirtuar aquestes regles existents i mètodes amb reunions indefinides de les persones que no estaran d'acord en tot cas. Si el secretari està interessat en una diversa i florent agricultura llavors va ha ser persuadits a evitar les conseqüències del seu recorregut actual. Aquestes conseqüències seran mantenir agricultors tribunals ad infinitum si un USDA no complir i avalen les seves pròpies regles.

Em dedico a veterà alfals, Així que sé que aquest cultiu. Es pol·linitza estanc, que significa que allibera només una petita quantitat de pol·len i que aquest pol·len no viatjar lluny. Així que les probabilitats de pol·len d'alfals GM bufant en el camp d'alfals orgànica comenci baix. Però això no és ni tan sols la qüestió rellevant. Alfals GM era legal i encara ho.

Això és on entren les normes que regeixen els aliments ecològics en joc. Que no requereixen la puresa del 100 per cent, que seria una demanda raonable a gairebé qualsevol circumstància. Minúscules quantitats d'alfals GM pot convertir en bales d'alfals orgànica sense els agricultors orgànics perdent la seva certificació.

Així que el sistema funciona. No exigeix un nou conjunt de normes complicades que inevitablement conduiran a més conflictes i litigis per als agricultors. El que és més, aquestes restriccions i plets podria descoratjar científics que s'espera per desenvolupar la pròxima generació de llavors corregut treballant en l'agricultura. No permetem que això passi–no si som seriosos sobre l'alimentació del món de manera ambientalment sostenible.

Biotecnologia i alfals orgànics poden coexistir ara mateix, però només si deixem que ells i la nostra feina sistema normatiu.

Clàusula de reg planteja bestiar, blat de moro i soja en una granja familiar generació quart a central Iowa. És membre de Junta veritat sobre comerç i tecnologia (www.truthabouttrrade.org)