Visites oficials d'estat a l'u. com el de President xinès Hu Jintao acuradament són gestionats per mostrar el comerç positiva i les relacions diplomàtiques dels dos països. Política les diferències són discutits portes tancades i perdut a l'exterior per servir a les finalitats dels països respectius. Xina ha fet progressos substancials en l'obertura de comerç en els deu anys que ha estat membre de l'OMC, però els canvis de política econòmica continuar ser necessari transformar les relacions comercials. U. l'agricultura té una gran participació en aquella transformació.

 

El canvi de política econòmica més important recentment per la Xina està permetent que algunes empreses xineses que guanyar divises per conservar-lo per a ús comercial o inversió i permetent u. clients dels bancs xinesos per Yuan. Al final de 2010 Xina tenia uns $2.85 bilió en reserves estrangers; sobre 65 per cent eren denominats en u. dòlars, que s'han acumulat com empreses exportadores han intercanviat monedes estrangeres per Yuan. Això és molt més enllà del que seria lògic per a un país en desenvolupament i aquestes reserves són propensos a perdre valor en els propers anys. El govern xinès està preocupat amb raó u. polítiques monetàries que podrien devaluar u. bons del govern. Tenint en compte les necessitats internes de l'economia xinesa i oportunitats per invertir en el món, en un mercat sistema basat pràcticament cap dels fons s'invertiran en u. deute públic. Vols ser circulant aquests fons a través de comerç i inversió a la Xina afegint al creixement econòmic en el món.

El valor de la Yuan ha augmentat sobre 3.6 per cent en comparació amb el dòlar des de mitjan juny quan la Xina va dir que permetria una major flexibilitat en el tipus de canvi. U. Secretari del tresor Timothy Geithner estima que el valor real de la Yuan després de comptabilitat per a la inflació de preus més alts a la Xina està creixent sobre 10 per cent per any. Si el Yuan està infravalorat enfront del dòlar – 15-20 percentatge en un comerç base ponderada és una estimació raonable, però no és plenament conegut sense operacions reals en l'Yuan – Xina està venent els seus productes d'exportació massa barat i pagant massa per a les importacions. Que fa mal xinès productors i consumidors que els clients per a la resta del món. L'u. no és la preocupació conscienciació únic país sobre tipus de canvi. Brasil també ha tingut preocupacions a causa de les importacions xineses a Brasil i xinès competència en mercats de país tercers. Més petits països asiàtics han estat menys vocals públicament, però compartir les inquietuds del Brasil.

Estretament relacionat amb la taxa de canvi és la decisió del govern xinès a comerciar amb selectives països com Rússia basat en el valor de la Yuan al Ruble sense conversió a u. dòlars. Xina ha estat cada vegada més crític de l'u. dòlar com la major moneda reserva i intercanvi per al món. Algunes de les crítiques es justifica, però una moneda de reserva i l'intercanvi ha de guanyar per experiència seu paper en el comerç. Malgrat els problemes de l'u. dòlar, inversors i estalvis van acudir a l'u. dòlar durant la crisi econòmica de 2008 i 2009. Si el Yuan és tenir un paper més important en el comerç, ha de guanyar-ho a través del comerç experiència i ser obertament i fàcilment convertible a altres monedes.

En benefici de la Xina i els seus socis comercials, Producció i consum de Xina necessita ser totalment integrat amb altres mercats de comerç reflectir els costos i els beneficis de producció i consum. Mentre que aquests canvis a la política han contribuït a més mercat, impulsada per la producció i el consum, altres polítiques econòmiques xinès necessita ajustar. Banc de crèdit ha de ser més mercat impulsat en lloc de govern van aconseguir determinades indústries d'objectiu.

Xina ha començat a centrar-se en l'augment de la demanda interna entre les empreses i els consumidors en un mercat on la demanda s'ha mantingut baixa per l'èmfasi en les exportacions. El govern sembla decidit limitar estrangers empreses en aquest mercat en expansió. U. i altres països’ empreses de fabricació i d'alta tecnologia es queixen de controls administratius, requisits per a la transferència de tecnologia sofisticada, empreses nacionals amb subvencions estatals, incloent-hi crèdit barat, i les lleis a favor d'empreses de collita pròpia. Funcionaris xinesos s'han compromès a fer canvis, però no són evidents en l'actualitat.

Tots aquests canvis, alguns en curs i altres encara no començat, posaria comerç en forma de mercat en lloc de influïda per distorsions causades per les polítiques econòmiques xinès. Això seria positiu per a la Xina i els seus socis comercials. Amb el món segona economia creix a sobre dues vegades la taxa de la resta del món i gairebé 20 per cent de la població mundial, Xina és massa gran per ignorar o tenir un conjunt diferent de regles de comerç.

Xina és el Salvador de l'economia mundial ni ni el seu problema. La mida d'una economia no garanteix l'èxit o el fracàs. Suïssa i Singapur són petites i pròsper. Adaptar-se a les canviants mercats és important per a petites i grans països. Xina ha de deixar guiar la seva economia per satisfer les necessitats dels proveïdors d'entrades i als consumidors de tot el món les forces del mercat. Senyals que només passa amb una moneda i polítiques econòmiques que donen resposta a mercat.

Com polítiques econòmiques xinès es resolts influirà en la demanda interna per u. productes agrícoles, d'una creixent classe mitjana. Any fiscal (FY) 2011, Xina s'espera que el segon mercat d'u. productes agrícoles a $17.5 milions de dòlars, a poca distància del Canadà al $18.0 milions i per davant de Mèxic a $16.0 milions de dòlars. Xina té una població de 1.3 milions de dòlars en comparació amb Mèxic al 110 milions i Canadà al 34 milions. Població de la Xina és 43 urbà per cent, en aquest grup creixent a 2.7 per cent per any en comparació al creixement de la població total de només 0.5 per cent per any. En FY 2010, Xina adquirit $15 milions de dòlars dels EUA. productes agrícoles, però la barreja de productes va ser molt estreta amb la soja a $9.3 milions de dòlars, cotó $1.7 milions i pells i pells $900 milions. Una economia més oberta seria bo per al comerç en una gamma àmplia de u. productes agrícoles.

Política de comerç problemes són normals en el cultiu de les economies. Si els governs reconeixen que el comerç millora les economies de compradors i venedors, hi ha una base comú per treballar amb diferències de política.