Temps últimes del USDA per a u. exportacions agrícoles per a lexercici (FY) 2011 (Octubre 1, 2010 –Setembre 30, 2011) és gran al registre $126.5 milions de dòlars, fins a $108.7 mil milions al FY 2010 i $114.9 mil milions al FY 2008, l'any rècord anterior. Compte de preus més alts durant gran part de l'increment de valor d'exportació, però exportació volums la major part principals productes són esperats estar fins 8.2 per cent l'any passat a 139.5 tona mètrica milions (. MMT) i fins 0.2 per cent del registre 2008 enviaments. U. les importacions agrícoles són també preveu que sigui un registre al $85.5 milions de dòlars, cap amunt 8.2 per cent de $79.0 mil milions al FY 2010, amb aproximadament tres quartes parts de l'augment degut a preus més alts d'importació.

 

U. valor d'exportació de blat serà amunt 66 per cent a $9.8 milions de dòlars, amb volum cap amunt 11.3 per cent a 34.5 . MMT amb menys competència de la sequera redueix cultius mar negre. Valor d'exportació de blat de moro serà amunt 16 per cent a $12.3 milions de dòlars, però el volum s'espera que la disminució 3.8 per cent a 50.0 . MMT a causa de la baixa producció en l'u. Soja, farina i oli tindrà un any rècord en el valor d'exportació a $24.8 milions de dòlars, cap amunt 12.2 per cent l'any passat, mentre que el volum sigui avall 2.2 per cent com soja sencera gran exportacions de registre 42.7 . MMT es compensarà per un 17.8 percentatge disminució de les exportacions de menjar soja a 8.3 . MMT. Preus de cotó d'alta registre empenyerà el valor d'exportació de cotó a $8.0 milions de dòlars, fins a $4.8 mil milions l'any passat mentre exportació volum augmentarà només 0.1 . MMT a 3.4 . MMT perquè u. les poblacions carryover són esperats estar a nivells mínims. Les exportacions d'arròs serà principalment inalterables amb les exportacions valor nou a $2.3 milions de dòlars, mentre que els augments de volum 0.1 . MMT a 4.4 . MMT.

Valor d'exportació de carn i vedella serà amunt 15.7 per cent a $3.7 milions de dòlars, mentre que els augments de volum 14.3 per cent a 0.8 . MMT. Valors d'exportació de carn de porc s'establirà un registre al $4.6 milions de dòlars, cap amunt 17.9 per cent de $3.9 mil milions l'any passat i en 2008 amb el volum de 1.6 . MMT. Joves valors s'espera que es mante al any fiscal 2010 d'exportació de carn de pollastre $3.0 milions de dòlars com a volum manté constant al 3.0 . MMT. Les vendes de productes lactis serà $3.2 milions de dòlars, per sota de $3.4 mil milions l'any passat. S'espera per establir un altre rècord a productes hortofructícoles $24.3 milions de dòlars, fins a $22.6 mil milions al FY 2010, a càrrec de fruites i verdures al $6.2 milions de dòlars, processats de fruites i verdures al $5.9 milions i arbre guillat al $4.3 milions de dòlars.

Àsia s'espera que continuen sent el més gran dels EUA. regió agrícola exportació a $54.8 milions de dòlars, 43.3 per cent dels EUA. exportacions. NAFTA socis Canadà i Mèxic són la segona regió a 26.9 per cent. Les dues regions representen 70 per cent dels EUA. exportacions. Canadà continua essent el major mercat a $18.0 milions de dòlars, seguit a la Xina $17.5 milions de dòlars. Aquests són dos mercats totalment diferents amb la compra d'una àmplia gamma de granel de Canadà i processar més productes i compres de la Xina es concentra en uns productes a granel. Representen el productes hortofructícoles 40 per cent dels EUA. vendes a Canadà. De $15 milions de dòlars de vendes a la Xina en FY 2010, soja van ser $9.3 milions de dòlars, cotó $1.7 milions i pells i pells $900 milions. U. les importacions agrícoles de la Xina s'espera que sigui només $3.3 mil milions al FY 2011, mentre que les importacions del Canadà s'estimen en $17.5 milions de dòlars.

Després Canadà i Xina, Mèxic és el país d'exportació tercera per l'u. a $16.0 mil milions seguit de Japó a $13.0 milions i Corea del Sud a $6.0 milions de dòlars. La 27 països de la UE s'espera que les importacions dels EUA. de $9.1 mil milions al FY 2011. La regió d'Orient Mitjà/nord d'Àfrica tindrà les importacions de $10.9 milions de dòlars, fins a $8.4 mil milions al FY 2010 i acaba superant pic FY 2008 és de $10.8 milions de dòlars. Turquia al $2.7 milions de dòlars, amb un 45 percentatge d'augment de les importacions en 2010 i un 30 per cent esperaven en 2011, i Egipte a $2.0 milions de dòlars, amb unes vendes de gra augmentat, són els dos mercats més gran a la regió.

Com es va assenyalar anteriorment, aproximadament tres quartes parts de l'augment en el valor de les importacions es relaciona amb preus de mercat més alts. Segons l'USDA, "els preus del menjar mundial són amunt 8 per cent en el passat any i mig, mentre que els preus de begudes estan fins 24 per cent, incloent-hi el cafè, cacau, te, vi, i preus de cervesa.” Els segments on USDA espera el major s'incrementa el volum són fruites fresques amb un 0.4 Augment. MMT a 9.5 . MMT, i verdures fresques amb un 0.3 Augment. MMT a 5.7 . MMT, cacau i xocolata amb un 0.3 Augment. MMT a 1.4 . MMT, i processat de verdures amb un 0.2 Augment. MMT a 3.1 . MMT. S'espera per tenir en compte per a productes hortofructícoles $3.0 mil milions de la $6.5 mil milions augment de les importacions amb fruita fresca fins els $0.7 milions i verdures fresques fins els $0.6 milions de dòlars. Sucre i tropical productes representen un altre $2.0 milions d'importacions, amb cautxú natural fins $0.6 milions de dòlars per $3.0 milions de dòlars, amunt de cacau i xocolata $.05 milions de dòlars per $4.7 milions de dòlars, edulcorants fins $0.5 milions de dòlars per $4.6 milions i cafè cap amunt $0.4 milions de dòlars per $4.8 milions de dòlars. Ramaderia, les importacions de productes lactis i aviram són esperats estar fins $0.7 milions de dòlars per $11.5 milions de dòlars.

Canadà serà la major font d'importació de l'u. per a productes agrícoles a $17.5 milions de dòlars per FY 2011, seguit de prop per Mèxic a $15.0 milions de dòlars, incloent-hi dos terços de verdures fresques importats, i la 27 països de la UE a $15 milions de dòlars. Altres principals importadors inclouen a la Xina $3.3 milions de dòlars, Indonèsia $2.9 milions de dòlars, Brasil $2.7 milions de dòlars, Xile $2.4 milions i Austràlia $2.3 milions de dòlars.

Aquestes projeccions d'exportació i importació vénen amb l'habitual advertències sobre les polítiques monetària i fiscal del govern o activitats econòmiques privades que impacte creixement econòmic. U. Creixement del PIB és s'assumeix que 2.7 per cent més alt en 2010 i 2.5 per cent en 2011. USDA espera volum de comerç mundial d'ampliar 14.6 per cent any calendari 2010, compensació gairebé el descens del 2009, amb el comerç creixent per 7.5 per cent en 2011. Països no es pot expandir les importacions agrícoles llevat que estan venent uns altres productes en mercats mundials. Problemes del deute sobirana a la UE i crèdit enduriment a la Xina afegint a les incerteses.

Disminució de fa dos anys, quan els preus eren en els aguts i creixement econòmic es va alentint arreu del món, hauria estat difícil predir la ràpida recuperació del comerç agrícola. Comerç agrícola i no agrícola obert sota regles WTO permès comerç a mantenir que flueix i comerç agrícola evitar un llarg període de decadència. Que u. volums d'exportació agrícola desafiarà màxims abast en FY 2008 reflecteix la capacitat de l'economia mundial per adaptar-se a la situació de mercat.