L'últim pronòstic d'USDA per U.S. les exportacions agrícoles per a l'any fiscal (l'any fiscal) 2011 (octubre 1, 2010 –setembre 30, 2011) és gran en el registre $126.5 mIL mILIONS, des $108.7 mil milions en l'any fiscal 2010 i $114.9 mil milions en l'any fiscal 2008, l'anterior any rècord. Els preus més alts representen gran part de l'augment en el valor exportat, però s'espera que els volums d'exportació dels principals productes a granel a ser fins 8.2 per cent des de l'any passat a 139.5 milions de tones mètriques (MMT) i fins 0.2 per cent a partir de l'registre 2008 enviaments. U.S. importacions agrícoles també es preveu que sigui un registre en $85.5 mIL mILIONS, fins 8.2 per cent des $79.0 mil milions en l'any fiscal 2010, amb prop de tres quartes parts de l'augment a causa de majors preus d'importació.

 

U.S. valor de les exportacions de blat serà de fins 66 per cent a $9.8 mIL mILIONS, amb un volum de fins a 11.3 per cent a 34.5 MMT amb menys competència de la sequera va reduir les collites mar Negra. valor d'exportació per al blat de moro serà de fins 16 per cent a $12.3 mIL mILIONS, però s'espera que el volum a declinar 3.8 per cent a 50.0 MMT causa de la menor producció a la U.S. la soja, farina i oli tindran un altre any rècord en el valor exportat a $24.8 mIL mILIONS, fins 12.2 per cent respecte a l'any passat, mentre que el volum baixarà 2.2 cent com a grans exportacions de soja sencera rècord de 42.7 MMT es veurà compensada per una 17.8 per cent de disminució en les exportacions de farina de soja a 8.3 MMT. els alts preus de l'cotó rècord empenyeran valor d'exportació de cotó per $8.0 mIL mILIONS, des $4.8 mil milions l'any passat, mentre que el volum d'exportació augmentarà només 0.1 MMT a 3.4 MMT perquè U.S. S'espera que les existències romanents a estar en nivells mínims. Les exportacions d'arròs seran majoritàriament sense canvis amb valor de les exportacions de nou en $2.3 mIL mILIONS, mentre que augmenta el volum de 0.1 MMT a 4.4 MMT.

valor d'exportació carn de boví serà de fins 15.7 per cent a $3.7 mIL mILIONS, mentre que augmenta el volum de 14.3 per cent a 0.8 MMT. els valors d'exportació de carn de porc es va establir un rècord en $4.6 mIL mILIONS, fins 17.9 per cent des $3.9 mil milions l'any passat i en 2008 amb un volum de 1.6 MMT. S'espera que els valors de les exportacions de carn de pollastre jove per ser canviat en l'any fiscal 2010 a $3.0 mil milions en volum manté en constant 3.0 MMT. les vendes de productes lactis seran $3.2 mIL mILIONS, des $3.4 mil milions l'any passat. S'espera que els productes hortícoles per establir un nou rècord a $24.3 mIL mILIONS, des $22.6 mil milions en l'any fiscal 2010, dirigit per fruites fresques i vegetals en $6.2 mIL mILIONS, fruites i hortalisses elaborades en $5.9 mil milions i va els fruits secs en $4.3 mIL mILIONS.

Àsia s'espera que continuï sent el major U.S. regió agrícola d'exportació en el $54.8 mIL mILIONS, 43.3 per cent de U.S. exportacions. socis de l'TLC Canadà i Mèxic són la segona regió més gran en 26.9 per cent. Les dues regions representen 70 per cent de U.S. exportacions. Canadà segueix sent el mercat més gran en $18.0 mIL mILIONS, seguit de la Xina a $17.5 mIL mILIONS. Es tracta de dos mercats totalment diferents amb el Canadà comprar una àmplia gamma de productes a granel i, a més del procés i les compres de la Xina concentrat en uns pocs productes a granel. productes hortícoles representen 40 per cent de la U.S. les vendes a Canadà. de $15 MIL MILIONS de vendes a la Xina en l'exercici fiscal 2010, la soja eren $9.3 mIL mILIONS, cotó $1.7 mil milions i va cuirs i pells $900 milió. U.S. S'espera que les importacions agrícoles de la Xina per ser solament $3.3 mil milions en l'any fiscal 2011, mentre que les importacions procedents de Canadà s'estimen en $17.5 mIL mILIONS.

Després del Canadà i la Xina, Mèxic és el tercer país d'exportació més gran per a la U.S. a $16.0 mil milions, seguit del Japó a $13.0 mil milions i va Corea de Sud, $6.0 mIL mILIONS. la 27 S'espera que els països de la UE per tenir les importacions de la U.S. de $9.1 mil milions en l'any fiscal 2011. La regió de l'Orient Mitjà / Nord d'Àfrica tindrà les importacions de $10.9 mIL mILIONS, des $8.4 mil milions en l'any fiscal 2010 i amb prou feines superant l'any fiscal de 2008 pic de $10.8 mIL mILIONS. Turquia a $2.7 mIL mILIONS, amb una 45 per cent d'augment de les importacions en 2010 i una 30 cent en espera 2011, ia Egipte $2.0 mIL mILIONS, amb augment de les vendes de gra, són els dos mercats més grans de la regió.

Com es va assenyalar anteriorment, prop de tres quartes parts de l'augment en el valor de les importacions està relacionada amb els preus de mercat més alts. D'acord amb l'USDA, "Els preus mundials dels aliments han pujat 8 per cent en l'últim any i mig, mentre que els preus de la beguda són fins 24 per cent, incloent el cafè, cacau, te, vi, i preus de la cervesa.” Els segments en què l'USDA espera que els majors increments en el volum són les fruites fresques amb una 0.4 augment de MMT 9.5 MMT, i verdures fresques amb una 0.3 augment de MMT 5.7 MMT, cacau i xocolata amb una 0.3 augment de MMT 1.4 MMT, i hortalisses elaborades amb una 0.2 augment de MMT 3.1 MMT. productes hortícoles s'espera per tenir en compte $3.0 MIL MILIONS de la $6.5 MIL MILIONS d'augment de les importacions amb la fruita fresca per $0.7 mil milions i va verdures fresques fins per $0.6 mIL mILIONS. Sucre i productes tropicals representaran l'altre $2.0 MIL MILIONS d'augment de les importacions, amb cautxú natural fins $0.6 a mil milions $3.0 mIL mILIONS, cacau i la xocolata fins $.05 a mil milions $4.7 mIL mILIONS, edulcorants fins $0.5 a mil milions $4.6 mil milions i va el cafè fins $0.4 a mil milions $4.8 mIL mILIONS. guanyat, S'espera que les importacions de llet i de productes d'aus de corral per estar $0.7 a mil milions $11.5 mIL mILIONS.

Canadà serà la major font d'importació per a la U.S. per als productes agrícoles en $17.5 mil milions per a l'any fiscal 2011, seguit de prop per Mèxic en $15.0 mIL mILIONS, incloent dos terços de les verdures fresques importades, i la 27 països de la UE a $15 mIL mILIONS. Altres grans importadors són la Xina en $3.3 mIL mILIONS, Indonèsia $2.9 mIL mILIONS, Brasil $2.7 mIL mILIONS, Xile $2.4 mil milions i va Austràlia $2.3 mIL mILIONS.

Aquestes projeccions d'exportació i importació vénen amb les habituals advertències sobre les polítiques monetàries i fiscals de el govern i les activitats econòmiques privades que el creixement econòmic d'impacte. U.S. el creixement de l'PIB se suposa que és 2.7 per cent més gran en 2010 i 2.5 per cent en 2011. USDA espera que el volum de comerç mundial s'expandeixi 14.6 per cent en l'any calendari 2010, gairebé compensa la disminució de l' 2009, amb el comerç creixi en 7.5 per cent en 2011. Els països no poden augmentar les importacions agrícoles a menys que es venen altres productes en els mercats mundials. problemes del deute sobirà a la UE i enduriment de l'crèdit a la Xina se sumen a les incerteses.

Dos anys enrere, quan els preus dels productes estaven en fort descens i el creixement econòmic s'està desaccelerant a tot el món, que hauria estat difícil de predir la ràpida recuperació de el comerç agrícola. Obrir el comerç agrícola i no agrícola sota normes de l'OMC va permetre el comerç per mantenir fluint i el comerç agrícola evitar-se un llarg període de declivi. això U.S. els volums d'exportació agrícoles posarà a prova màxims arriben en l'exercici fiscal 2008 reflecteix la capacitat de l'economia mundial per adaptar-se a les condicions de mercat.