Quan el President Obama crida per a una "revolució de fulla perenne” mes passat, ell estava pensant en l'agricultura en lloc de Nadal. Si vol una cançó de tema de vacances per la seva idea, No obstant això, que podia fer molt pitjor "O Tanenbaum,” la carol popular: "El seu branques verdes delectar-nos / Són verdes quan dies d'estiu són lluminoses / Són verds quan la neu hivernal és de color blanc.”

 

Un perenne és una planta que manté les seves fulles en totes les estacions. La revolució sempre verda és una crida a tota la temporada l'agricultura: el desenvolupament dels conreus que pot créixer en condicions estressants de la nostra seguretat alimentació col·lectiva.

Obama va parlar sobre la revolució sempre verda en la seva intervenció al Parlament de l'Índia el novembre 8. "Junts, podem reforçar l'agricultura,” va dir. "Com a grangers i rural àrees afrontar els efectes del canvi climàtic i sequera, a treballem junts per despertar un segon, Revolució sempre verda més sostenible.”

El terme no s'originen amb Obama–és només la última persona utilitzar-lo. El científic indi M. S. Swaminathan (primer guanyador de premi Mundial de l'alimentació) va començar a popularitzar la noció d'una revolució sempre verda fa més d'una dècada. Una definició precisa és difícil d'assolir–pot significar un munt de coses per a molta gent. En general, No obstant això, la revolució sempre verda evoca un moviment per millorar la productivitat agrícola sense representació dany ambiental.

També però recorda al seu predecessor, la revolució verda, Iniciat per Norman Borlaug. Aquest va ser l'esforç fa una generació per ajudar els agricultors en les nacions pobres adoptar millors llavors, fertilitzant, i reg. El seu èxit és una de les causes del boom de població actual del món. Sense la revolució verda, no tenim prou menjar per alimentar el nostre planeta de sobre 6 mil milions de persones- i creixent.

La revolució verda va ser un fenomen global, però l'Índia és sovint considerat el seu epicentre. "Cooperació entre Índia i americana investigadors i científics va desencadenar la revolució verda,” va dir Obama a Nova Delhi. Llavors va suggerir que una associació similar podria encendre la revolució sempre verda. "Avui, L'Índia és un líder en utilitzar la tecnologia per empoderar als agricultors,” va dir. "I els Estats Units és un líder en productivitat agrícola i recerca.”

La revolució verda perseguit diverses estratègies–i ho farà la revolució sempre verda. Al seu centre, No obstant això, ha de ser un compromís indestructible de biotecnologia. Encara que els cultius transgènics no són una cura per a reptes d'aliments del món, són una part essencial de qualsevol pla seriós per augmentar la productivitat d'una manera ambientalment sostenible.

Swaminathan de l'Índia ha demanat l'acceptació acurada de la biotecnologia: "Vostè pot utilitzar biotecnologia per contra el bioterrorisme, o es pot utilitzar per biohappiness. Crec que hem d'intentar utilitzar totes les tecnologies en aquest món per biohappiness, que significa que les persones tenen una bona vida, millor salut, millor menjar, com a resultat de la tecnologia.”

Per desgràcia, hi havia una oportunitat"perduda" d'aplicar aquests principis a l'Índia a principis d'aquest any. Investigadors han desenvolupat una forma d'albergínia GM (albergínia) que és resistent a plagues. Encara que un panell científic va dir la collita va ser segur per al consum humà, el govern es va rendir a pressió política de anti-biotecnologia activistes i va refusar aprovar la planta. En canvi, es va demanar l'estudi més. Swaminathan amb el suport del retard, dient que les actituds públiques cal canviar.

Té raó sobre allò: Actituds públics necessita canviar. A l'Índia i altres països, hi ha massa por fonament de la biotecnologia. Per corregir aquest problema, No obstant això, serà necessari el lideratge de la talla de Swaminathan. Ha de parlar.

També ho fan els agricultors. Més que ningú, entenem com cultius biotecnològics millorar qualitat de vida de una nació. És per això que milions de petits agricultors dels països en desenvolupament han optat per cultius GM. Tan aviat com es té accés a aquestes eines, ells volen fer-ne ús. Durant la darrera dècada i mitja, agricultors, tot el món, plantar i collir més de 2.5 milions hectàrees de cultius genèticament realçades.

Si la revolució sempre verda és per tenir èxit, haurà de garantir que l'accés generalitzat a biotecnologia és un dels seus principis de base.

Una altra nadala–una moderna–capta l'esperit de conducció darrere d'aquest moviment vital: "Alimentar el món / Fer-los saber que és Nadal.”

Dean Kleckner presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia de www.truthabouttrade.org