Si cal matar dos ocells amb una pedra, és encara millor per matar tres.

 

És per això que John Boehner, l'orador entrant de la casa, té una idea tan bona: Congrés i l'Administració Obama ha de combinar tres acords de comerç pendent del nostre país amb Corea del Sud, Colòmbia, i Panamà i considerar-los a la vegada.

Té sentit polític i econòmic per tant demòcrates com Republicans.

Al novembre, President Obama va patir un parell de grans retrocessos: Seu partit va ser derrotat a les eleccions a mitjà termini i la seva posterior viatge a Àsia van ser decebedors que no va portar a casa un acord de lliure comerç amb Corea del Sud.

Des de la, No obstant això, ha col·laborat amb la diligència d'un ocell primitiu que s'anés a agafar un cuc. Obama forjar un compromís bipartidista amb Republicans en els impostos, demostrant nord-Americans i el món que és capaç de liderar un govern dividit. Seu equip també embolicat negociacions comercials amb Corea del Sud, una quantitat sorprenent que es compromet a crear llocs de treball i ajudar a adonar-se el seu objectiu de duplicar les exportacions per 2015.

Conveni amb Corea del Sud és substancial. Seria un pacte de comerç lliure més gran dels Estats Units des del TLCAN, lligar la nostra economia més semblant a una dinamo de ràpid creixement a l'Àsia. L'acord no és perfecte, però encara és molt bo per als Estats Units. Fins i tot va aconseguir persuadir un parell de grans sindicats, els treballadors d'Estats Auto i el menjar unida i treballadors comercials, per donar suport a l'acord perquè això estimularà oportunitats d'exportació per a fabricants d'automòbils i l'agricultura.

Les mesures amb Colòmbia i Panamà no són gairebé tan gran perquè les seves economies no són gairebé tan grans. Però són encara excel lents ofertes que augmentin la nostra capacitat per vendre béns i serveis als clients estrangers.

Tan, en l'esperit d'ocells d'una ploma flocat junts, Congrés hauria de farcell de tots tres i aprovar-los.

Sé el que estàs pensant: Si us plau pari amb el trempat modismes sobre vida aviària!

O potser s'està preguntant si un ocell a la mà és la pena de dos (o tres) a la selva. En altres paraules, no té sentit només perquè el conveni amb Corea del Sud que sembla preparat per a l'èxit legislatives, mentre que el destí dels altres dos és menys segur de procedir?

Pou, Gust m'agradaria tenir el conveni amb Corea del Sud mèrits propis. No fa gaire, Em temia que no vols veure es va promulgar. Avui, Sóc optimista sobre les possibilitats.

Encara que els arguments a favor i contra cada acord de comerç són gairebé idèntics. En la mesura que hi ha diferències, són només variacions sobre un tema. Un cas per un acord és realment un cas per les tres. Per això Obama ha resultat tan fàcil canviar la seva ment sobre comerç d'escepticisme per donar suport a.

O es creu que el compromís amb l'economia mundial permetrà als Estats Units per vola amb les àligues–o ets un isolationist econòmic que pensa que dels Estats Units ha d'actuar com un jove que no pot veure més enllà del cúmul més propera de fulles.

Cal tenim una batalla política sobre Corea del Sud–i llavors tornar a lluitar-lo dues vegades més sobre Colòmbia i Panamà? No té sentit més d'unir tots els tres acords, mantenir un debat sobre els principis econòmics de comerç robusta, i planifiqueu una votació amunt o avall?

Aquesta és la proposta de Boehner. Obama seria intel ligent per aprofitar-lo.

Després de les eleccions al Congrés sorollosa, tant el president i els Republicans al Congrés té una oportunitat per redefinir-se. Poden ser obstructionists ideològics que es neguen a treballar junts o poden ser solucionadors pragmàtic que buscar punts d'interès comú.

En algunes qüestions, com l'assistència sanitària, els dos camps pot ser massa distants per assolir el consens. Els acords de tres comerç són una qüestió diferent. Per donar-los suport, els polítics poden provar que són a Washington per fer les coses–en lloc de simplement a ploma propis nius.

Dean Kleckner presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia. www.truthabouttrade.org