L'u. Departament d'agricultura últimament alliberava una declaració d'impacte ambiental final (EIS) en l'alfals biotec en resposta a una 2007 Federal autorització judicial que va deixar vacant una decisió anterior de concedir l'estat no reglat. El tribunal va dir que una avaluació ambiental adequadament no havia considerat impactes ambientals i econòmics com exigit per la Llei Nacional de política ambiental. L'EIS nou suports desregulació com una alternativa, però també inclou una alternativa preferida per a distàncies d'aïllament obligatori i restriccions geogràfiques.

Alfals és un farratge nativa d'Orient Mitjà i Àsia Central, utilitzat principalment per productes lactis i carn d'animals. És el quart més gran cultiu en l'u. per àrea collida després de blat de moro, la soia o el blat amb més 20 milions d'hectàrees i el tercer més gran en valor després de blat de moro i soja. Sobre 40 percentatge d'alfals camps tenen només alfals, principalment utilitzat per les granges lleteres a causa del alt contingut en proteïnes. La resta de camps són una barreja d'alfals i diverses gramínies. Alfals és predominantment cross-pollinated camps de llavor i fet íntegrament per les abelles, ja que no és cross-pollinated pel vent.

Segons l'EIS, l'Animal i planta servei d'inspecció (PUGÓ) de l'USDA està acusat de "protegir l'agricultura nord-americà” i biotecnologia regulador servei utilitza un marc normatiu basat en la ciència per a l'ús segur dels productes biotecnològics. En 2004 PUGÓ rebre una petició de Monsanto i Forage genètica internacional (FGI) per a l'estat no reglat (que permet la venda i ús) per a dues línies d'alfals, conegut com J101 i J163, tolerants al glifosat, un Herbicida utilitzat. Aquesta petició va ser concedida al juny de 2005 i 200,000 hectàrees d'alfals biotec es van plantar davant el 2007 sentència judicial que va permetre la alfals plantades a romandre en l'ús, però no sembra addicionals després de març 30, 2007.

PUGÓ té un paper estret sota la normativa per determinar si el glifosat tolerant (GT) Alfals és un major risc de plagues vegetals que varietats d'alfals no-biotecnologia. USDA ha optat per prendre sobre la tasca addicional de promoció de la convivència de cultius convencionals no biotecnològica, Orgànica (no-biotecnologia) producció i biotecnologia cultius en resposta als comentaris en un projecte anterior EIS. L'ús de l'herbicida glifosat no és qüestió perquè està regulada per l'EPA.

La EIS diu clarament la conclusió relacionats amb el paper regulador de PUGÓ, "El producte de gen GT alfals no espereu que afecta negativament les plantes i animals, incloent amenaçat i espècies en perill.” Basat en aquest descobriment, PUGÓ ha determinat que desregulació compleix les exigències de la normativa i és una alternativa. Hi haurà restriccions no-normatives, incloent la gestió de fenc per evitar la producció de llavor, recol·lecció en o abans de la floració del deu per cent en àrees on la llavor es produeix, i s'alimenten de cap utilitat en la vida silvestre parcel. les. FGI prediu que aproximadament la meitat les hectàrees d'alfals finalment ser plantats d'alfals GT.

L'alternativa segona és la desregulació amb programes que admetre la coexistència de les pràctiques agrícoles mitjançant una combinació de restriccions a fenc i la producció de llavor i millors pràctiques de gestió, distàncies d'aïllament, i restriccions geogràfiques. Això s'aconseguiria per deregulating parcial o mitjançant un acord de col. laboració de govern federal/indústria. Monsanto i FGI garantir que els usuaris finals seguir les pràctiques de gestió necessaris per mitjà de contractes, llicències, o altres mitjans. Inclòs en l'EIS són les pràctiques de gestió específics: Camps de farratge GT alfals no ser collides per llavor, única llavor d'alfals GT borsa identificació etiquetatge i llavor, desenvolupament de l'educació i programes de formació i un informe anual sobre les activitats de Monsanto i FGI sotmès a l'USDA.

Units es divideix en nivells basats en la quantitat de llavor crescut. Segons les dades utilitzades en l'EIS, 27 Units seria a nivell m, principalment al nord-est, Sud-est i centre-oest, amb cap producció de llavor d'alfals comercial i restriccions en la producció d'alfals GT. Nivell II hauria 14 Units, principalment a l'oest mitjà superior i planes, que produeixen menys de un per cent dels EUA. llavor. Alfals GT dins 165 peus d'un camp llavor vols collir en o abans de la floració del deu per cent. Nivell III Units, Arizona, Califòrnia, Idaho, Montana, Nevada, Oregon, Utah, Washington, i Wyoming, produir més de 1 per cent dels EUA. llavor. Alfals GT vols no ser cultivat a comarques van ser llavor cultiva alfals. Tots els productors GT seria necessari per proporcionar coordenades GPS de camps que tutors programes i organismes de certificació de llavor. Producció de llavor GT alfals es limita a nivell II i III Units amb una distància d'aïllament de 5 Miles d'alfals convencional. Llocs seria identificat per GPS i inclòs en la memòria anual d'USDA. Les distàncies de separació són generalment coherents amb l'Associació de llavor que acredita agències alfals llavor administració programa oficial com es descriu en l'EIS.

Partir de dades utilitzats en l'EIS, en 2005, l'últim any disponible, 0.92 per cent de l'alfals utilitzat per produir va ser orgànica, fins a 0.51 per cent en 2000, amb 72 per cent de la superfície situat en sis Estats, Idaho, Wisconsin, Minnesota, Dakota del nord, Dakota del Sud, i Califòrnia. PUGÓ no podria localitzar dades en u. producció de llavor d'alfals orgànica. Alfals convencionalment produïts per al mercat d'exportació va ser també un problema en l'EIS. Sobre 1.3 per cent de la producció de fenc alfals exportades, amb la major part s'exporta fora de Califòrnia i Washington ports i més de dos terços dels enviaments a Japó. La preferència al Japó és per a no-biotec alfals, però J101 i J163 alfals ha estat aprovat per l'ús pel govern.

PUGÓ ha suscitat preocupació important sobre temes de convivència, però ja sembla d'abordar. Com es va assenyalar anteriorment, estat llavor organismes i grups de millora de llavor d'estat sense ànim de lucre a través els Associació de llavor que acredita organismes oficials han establert procediments a distància i restriccions geogràfiques. Producció de llavor d'alfals es produeix gairebé exclusivament en àrees específiques de l'u de Western. en 100 a 120 mil hectàrees. Companyies de llavors de la Nacional alfals i aliança Forage desenvolupat millors pràctiques de gestió per resum preparat (glifosat tolerant) producció de llavor d'alfals i convivència de producció ecològica de llavor i fenc. Tenint en compte les qüestions de convivència limitat i regionals i agències de govern estatal i grups privats ja implicats, hi ha necessitat de distàncies d'aïllament i alternativa restriccions geogràfiques.