Com esquerra President Obama en un viatge de deu dies a Àsia per la reunió del g-20 caps d'estat a Seül, Corea del Sud i el fòrum de cooperació econòmica d'Àsia-Pacífic a Yokohama, Japó, Ell va escriure un article d'opinió en el New York Times sobre la importància del comerç amb el focus en la creació de llocs de treball. Correctament va assenyalar que l'u. té una història de “descobrir, creació i construcció de productes que són venuts arreu del món.” Reformes de comerç internacional política pot ajudar en la creació de llocs de treball, però el comerç és principalment sobre el concurs i l'eficiència econòmica.

El President ha explicat que cada $1 milions de dòlars en exportacions de suports més de 5,000 llocs de treball en l'u. Que és un bon nombre, però és generalment mal interpretat. Significa que sobre 5,000 treballadors són necessaris per produir, transport i fer un seguiment de $1 mil milions de mercaderies. Aquestes feines pagar més del que alguns altres treballs aquests treballadors havia abans que es van implicar en l'exportació de mercaderies. Les exportacions augmentar salaris, ingressos i activitat econòmica al país, però no necessàriament crear nous llocs de treball. Gent deixa inferior remunerats llocs de treball per fer les feines d'exportació pagament superiors i en algun lloc feines anar vacant perquè els treballadors tenir millors oportunitats i empresaris no pot permetre el luxe de pagar salaris més alts. Això és una resposta normal econòmica com els salaris i augmentant els ingressos.

Kevin Warsh, membre del Consell de govern la Reserva Federal, recentment va escriure en el diari de Wall Street sobre polítiques públiques necessàries per augmentar l'ocupació. Ell va dir capital i mà d'obra cal pot reassignar a noves indústries i noves empreses. Despesa pública ha de ser reduïda i impostos reformats per reduir costos imposat al rendiment productiu. Normativa és necessari reduir per crear certesa per a particulars i empreses. Empreses establertes no hauria de ser permès utilitzar poder polític per obtenir un avantatge sobre més petit, nous. Warsh va dir majors taxes d'estalvi i millorats balanços financers per a les empreses són crítics per a la prosperitat a llarg termini. Polítiques monetàries que a baixa inflació i tipus de canvi estable resultat proporcionen la seguretat necessària per a empreses i consumidors. Comerç proteccionisme (restriccions d'importació) cal evitar, i l'u. esforços de plom per a obertures de comerç en reunions hauria d'agradar el G20. Warsh va concloure que tots aquests factors determinen el país ’ capacitat productiva s, l'oferta de cara de l'economia que pot respondre a exigències nacionals i internacionals. Mentre no cobertes humà necessita existeixen i mercats són lliures, algú intentarà organitzar capital i treball a les necessitats. Que crea llocs de treball.

Polítiques comercials oberts són una part de les polítiques de govern so, no un substitut per a polítiques sonores o alguna cosa que pot ser afegit en aconseguir alguns predeterminats a nivell d'exportació, ocupació o ingressos. Polítiques públiques que no fomentar la eficiència econòmica a casa evitarà que les empreses de ser competitius a domèstic o mercats d'exportació. Polítiques monetàries que devaluar el dòlar amb l'esperança de ser més competitius en mercats d'exportació també conduir a costos més alts d'insums agrícoles com petroli i fertilitzants. Alt atur, més enllà de 5-6 per cent, és un senyal que les polítiques econòmiques nacionals cal ser reformada perquè les empreses poden competir eficaçment en mercats, ja sigui a casa o a l'estranger.

Els efectes d'u. polítiques econòmiques i monetàries ràpidament es transmeten al voltant del món. L'u. és gairebé 25 per cent del PIB mundial mesurat en dòlars; U. creixement econòmic es reflecteix en el creixement del món. La resta del món pot créixer sense EUA, però pot créixer més ràpid i més uniformement amb u. creixement. Preus dels actius en l'u. estan vinculats als actius a la resta del món. L'u. dòlar continua sent la moneda de reserva durant gran part del món i influències d'altres polítiques monetàries. Incerteses en u. mercats sovint porten a les polítiques en altres països que intenten compensar aquesta incertesa i fer el món més arriscat.

El President ha escollit la regió dreta destaquen la National Export Iniciative a Exportacions dobles en cinc anys. La regió comprèn tres del món ’ s superi les cinc economies amb expansió burgesia preparats per comprar productes de qualitat. Centenars d'u. són líders empresarials amb el President com ell visita l'Índia, Indonèsia, Corea del Sud i Japó. Per a l'exercici fiscal 2011 que va començar d'octubre 1, Xina es preveu que sigui la segona u. mercat d'exportació agrícoles a $15.0 milions de dòlars, només superant a Mèxic a $14.6 milions de dòlars. Altres grans mercats a Àsia inclouen Japó al $11.5 milions de dòlars, Corea del Sud a $5.0 milions i Taiwan a $3.2 milions de dòlars.

Mentre que el President Obama serà buscant mercats d'exportació, altres líders estaran buscant en els mateixos mercats asiàtics i els EUA. mercat. La UE ja té un acord de lliure comerç amb Corea del Sud i Canadà està treballant cap a un. Japó és cada vegada més reconeixent la necessitat de polítiques agràries reforma així pot expandir acords comercials. Aquesta competència agressiva per a mercats fa que sigui encara més crítica que l'u. seguir les reformes econòmiques a casa per assegurar que u. les empreses poden competir en aquests mercats. Com va dir el President en els temps, “El gran repte del nostre temps és assegurar-se que està preparat per competir per l'ocupació i indústries de futur.”

Comerç és no un zero activitat de suma. Tots els països poden tenir un augment en el comerç centrant-se les activitats d'exportació en les indústries on tenen el major avantatge comparatiu en el comerç i la importació de productes on tenen l'Avantatge comparatiu. L'agricultura és una de les indústries on l'u. té un avantatge comparatiu amb una capacitat de producció de grans en relació a la població mentre que molts països asiàtics tenen tot el contrari. Com es va veure una altra vegada en l'alentiment de comerç de 2009, les importacions no pot ser separats de les exportacions perquè un país ’ s les importacions són un altre país ’ exportacions s.

El pitjor resultat de la política de comerç seria per a un país ’ líder s, President Obama o qualsevol dels altres líders que es trobaran amb, prometre a creixement de llocs de treball a través del comerç que no es pot lliurar en el mercat. Creixement de llocs de treball ha vingut de reformes de la política nacional. Acords comercials no pot resoldre tots els problemes econòmics d'un país, però poden afegir competència i eficiència econòmica que beneficien a empreses, treballadors i consumidors.