Els governs haurien de potenciar–nega–als agricultors la capacitat de fer el possible

 

Des Moines, Iowa –Gabriela Cruz is passionate about many things: granja de la família que ella i les seves germanes treballar i gestionar a la frontera oriental de Portugal; l'ús de conservació del sòl per combatre l'erosió que anualment intenta robar la seva terra d'ells; i l'accés a la tecnologia que li permetrà a prevaler en el futur.

 

 

Aquells les passions, i Cruz de conduir a canviar les actituds dels governs europeus que bloquejar pagès-accés a modificats genèticament (GM) cultius, portat a la seva elecció com a la 2010 guanyador del comerç Kleckner i Premi d'avanç de la tecnologia.

El Premi, a càrrec de veritat sobre comerç i tecnologia (TATT), pretén reconèixer "lideratge fort, visió, i resoldre per avançar els drets de tots els agricultors a triar les eines que millorin la qualitat i tecnologia, quantitat, i la disponibilitat de productes agrícoles del món."

TATT allotjat un Global pagès-a-agricultor taula rodona Oct. 12 i 13, abans d'esdeveniments a Des Moines, Relacionades amb el Premi aliments Mundial de IA. La taula rodona organitzada per TATT, i amb el suport de l'Ajuntament per biotecnologia informació, CropLife internacional, i l'Associació de productors de blat de moro Nacional. Setze productors dels cinc continents van participar en les discussions de taula rodona.

La Cruz de 48 anys d'edat va començar a plantar blat de moro de GM en 2006 com una manera de reduir els seus costos per controlar insectes. Ella podria reduir l'ús de pesticides i el nombre de viatges de conreu en el camp mitjançant l'optimització de trets de GM en blat de moro. Menys reu era important Cruz, qui és el president de l'Associació portuguesa de conservació del sòl. Pèrdua del sòl en els camps del sud d'Europa fàcilment pot mitjana 17 tones de terra superior anualment.

"Biotecnologia ofereix una de les solucions més prometedors a molts reptes emergents a la creixent població mundial de l'alimentació,” Cruz says.

Per exemple, Panell internacional del canvi climàtic preveu creixent sequedat de la regió mediterrània on Cruz granges (ja d'aigua preus han augmentat els 40%.)

"Els científics poden generar collites que fan un ús més eficient de l'aigua, as well as add characteristics that allow us to fight off weeds that compete with desired crops and suck water and nutrients from the soil.”

"Encara, aquestes innovacions romandrà fantasies per als agricultors a Europa mentre els nostres governs escoltar malinformat activistes i periodistes que multitud de les vistes dels científics responsables, Nobel Prize winners and farmers.”

Cruz diu la que seva família ha vist com cultius transgènics poden millorar la seva qualitat de vida, i ella vol més d'això per si mateixa, seves germanes, seus treballadors, i les dones que en altres països de granja.

"Tot el món, les dones no pot prendre avantatge de la biotecnologia per hostilitat Europa a cultius transgènics. Això afecta especialment els agricultors de dones africanes perquè són altament dependents de comerç amb Europa,” Cruz says.

Cruz rebut el comerç Kleckner i tecnologia avanç Premi octubre. 13, 2010 a Des Moines, IA, en un dinar Global agricultor premis que van seguir dos dies de debat pels agricultors arreu del món.

El comerç Kleckner i Premi d'avenç de tecnologia es va establir a 2007 en honor de Dean Kleckner, el president de la veritat sobre comerç i tecnologia. El premi es dóna cada any en relació amb el pagès-a-Camperol Taula Rodona Global. El primer guanyador del premi era Rosalie Ellasus de les Filipines, la 2008 guanyador va ser Jeff Bidstrup d'Austràlia; i a 2009, el premi va recaure en Jim McCarthy d'Irlanda.

Cruz gestiona una granja de 700 hectàrees a Elvas, Portugal, que ha estat en la família per sobre 100 anys. L'operació de granja inclou bestiar, a més de blat de moro, blat, pèsols ordi i verd. Sembra o reduït fins a mètodes són utilitza tota l'explotació.

 

Entrevista:

 

AgWired – Gabriela Cruz presenta Kleckner comerç & Tecnologia avanç consd