Les finals James H. Boren una vegada observat que és difícil mirar a un líder que manté l'orella a la terra.

 

Així es podria dir que u. representant de comerç Ron Kirk no estava mirant molt líder com en un viatge a Arkansas aquest mes. Segons els informes de notícies, va citar una recent enquesta en la qual la majoria dels nord-Americans expressat dubtes sobre el valor del comerç internacional. Llavors va dir que l'Administració Obama no impulsar acords de comerç lliure fins que el públic canvia d'opinió.

Excusi'm, però no líders polítics se suposa que condueixen?

En aquests tractant vegades, ens cal homes i dones amb veritable lideratge potencials–Abellots no covard que vulguin simplement uneix-te a ramat de Washington de ensumant-enquesta mediocrities.

És una cosa a tenir en compte a mesura que ens acostem la jornada electoral–i escoltar les promeses dels candidats que diuen que vol que nosaltres per encarregar-los amb les responsabilitats de l'estat.

Concedit, examen de prop de l'enquesta de l'opinió pública de NBC notícies/Wall Street Journal que Kirk esmentat és una experiència de lectura-TI-i-plorar: 53 per cent dels nord-Americans van dir que els acords de lliure comerç han afectat als Estats Units, fins a 46 fa tres anys per cent i 32 per cent en 1999.

Acords de comerç lliure no pot guanyar qualsevol concursos popularitat ara mateix, però el fet és que necessitem desesperadament-los–i un munt més d'ells. Una de les principals lliçons de la dècada de 1930 és allò econòmic aïllacionisme pugui aprofundir i allargar les crisis, recessions d'inflexió en les depressions. Que és el llegat de el Smoot-Hawley tarifa acte podrit.

Llavors, Nord-americans vols haver beneficiat de lideratge millor. El que van aconseguir va ser Herbert Hoover, un president que sabia que la legislació anti-comerç era una mala idea, però qui promulgada Smoot-Hawley totes maneres.

Va cordat a pressió pública i fer una cosa dolenta. Avui, és recordat com un líder fracassat–i merescuda.

Ja tenim la nostra pròpia crisi, hem de girar cap a fora en comptes de cap endins. Hem de vendre més estatunidenca de béns i serveis a estrangers. Això és especialment cert en el món rural, on les exportacions agrícoles són tinguts per agricultors i ramaders.

President Obama sembla entendre això. És per això ha demanat als Estats Units de duplicar les exportacions en els propers cinc anys. Aquest és un objectiu digne, però arribar-hi exigirà treball dur.

La bona notícia és que l'administració té previst per l'èxit. El president ha demanat una societat de Trans-Pacífic que es compromet a millorar les relacions comercials entre els Estats Units i Austràlia, Brunei, Xile, Nova Zelanda, Perú, Singapur, i Vietnam. Ara es vol afegir Malàisia a la llista de Nacions TPP. L'any passat, Malàisia comprar valor de béns i serveis estatunidenca $10 milions de dòlars, incloent-hi $700 milions en productes agrícoles. Aquestes xifres augmentarà si la societat canvia d'idea a la realitat.

La mala notícia és que el registre actual d'Obama sobre el comerç és decebedor–almenys fins ara. Encara estem esperant per al Congrés aprovar els acords de lliure comerç amb Colòmbia, Panamà, i Corea del Sud. Ha languished durant anys i Obama ha fet poc per convèncer els membres del seu propi partit per acabar la seva obstruccionisme. Per empitjorar, la Casa Blanca ha abraçat esquemes proteccionista que impliquen desde baix cost pneumàtics per camions de llarg recorregut.

Èxit amb qualsevol d'aquests acords de comerç tindrà veritable lideratge–tant de la Casa Blanca com del pròxim congrés. Les opcions que els votants fan el novembre 2 donarà forma política comercial, per a bé o per mal.

En una democràcia, Esperem polítics funcionaris d'escoltar les opinions del públic però no volem que actuar com robots que prenen les seves comandes marching des de les últimes enquestes. "El seu representant li deu no la indústria només, però el seu judici,” va dir Edmund Burke, la parlamentària gran 18-centuary. "Li ve de trair, en lloc de servir a vostè, Si es va sacrificis a la teva opinió.”

En altres paraules, líders polítics no regeixen fent enquestes. Que han d'escoltar el que diuen els seus components, considerar seriosament–i després posar-se a la realitat empresarial de lideratge.

Dean Kleckner presideix la veritat sobre comerç & Tecnologia. www.truthabouttrade.org