Això és perquè l'EPA vol regular la pols que productes d'agricultors que han combina mitjançant els seus camps i empenta per camins de grava.

Buròcrates Federal sembla haver oblidat que la producció d'aliments és una empresa difícil–i sí, de vegades es comença una mica de pols.

Què és el següent? Regulació jardiners de pati del darrere que creixen les flors que fan que el pol len que provoca veïns amb al·lèrgies a esternudar?

Fa no ser sorprès si es tracta de que. Com a senador demòcrata Blanche Lincoln d'Arkansas va dir en una audiència recent, l'EPA fa un hàbit d'amenaçar els agricultors i ramaders amb "oneroses, duplicats, costós, innecessaris, o, en alguns casos, just clar estrany” normativa.

Granja pols és un exemple perfecte de federal overreach. Ningú ha demostrat que la pols de la granja és un perill de salut pública. Els jutges han determinat que la investigació és "no concloent” però s'han parat curta bloquejant regles draconianes de l'EPA.

Frustració amb l'EPA és bipartidista. El congressista republicà Frank Lucas d'Oklahoma es compromet amb el Sen. Lincoln. Va anomenar l'EPA "una agència tornat boig” i va advertir que "si l'EPA es permet continuar per aquest camí, l'única opció per a molts agricultors i ramaders haurà de deixar l'agricultura per complet.”

Aquest és un exemple clar de cristall d'un govern federal que no té les prioritats directament. L'atur és pels núvols. Els reptes de l'atur són especialment greus a l'Amèrica rural. No hauria nostres senyors a Washington s'esforcen per aconseguir que la gent torna a treballar? Com a mínim, no van de la seva manera per fer la vida més difícil per a les famílies que lluita en aquests temps difícils.

Encara que és el que l'EPA sembla dissenyat per a fer. La meva pròpia experiència amb l'agència és un conte de frustració crònica. Es pot sentir com si EPA ha una bota plantat per la meva gola, intentant ofegar la vida fora de mi.

"per què té una agència nord-americana, va decidir declarar la guerra regulador a tal una gran franja de poble nord-americà?” demanat Gerald Simonsen dels productors de sorgo nacional en un fòrum a Washington la setmana passada.

Sé exactament el que està parlant. Amics del meu que conreen blat de moro estan preocupats sobre el futur d'atrazina, una eina de protecció de cultius importants.

Tinc els meus propis problemes amb l'EPA. Consisteix en l'últim reg. Aquí a Califòrnia, l'aigua és un complement: Nosaltres no tenim prou d'això. Regulacions federals són una gran part de la raó per què, però això és una altra història. La conclusió és que hem d'utilitzar l'aigua amb la màxima eficiència per tal que puguem créixer l'aliment que necessiten nord-Americans.

Em puc permetre baixar de l'aigua, Així que vaig guardar l'última gota–fins i tot quan jo estic rentat el sediment de la meva cinta de reg. Després de l'aigua neteja les meves línies, desemboca en una bassa d'explotació. Des d'allà, Em pugui reciclar.

Reciclatge d'aigua és un exemple de l'agricultura sostenible en el treball. Es em permet obtenir el màxim profit de recursos limitats.

Però l'EPA pot fer-me aturar aquesta pràctica. Això està preocupat que petites quantitats d'herbicides i pesticides possiblement apareixerà en meu estany de celebració.

Així en comptes de veure el meu reciclar l'aigua com a font de vida per a una granja que creix aliment en una terra eixuta, es pot tractar la meva aigua com a font potencial de contaminació ambiental.

La microgestió ve podria ser severa. Experiència prèvia amb l'EPA m'ensenya que hauria preveig un escenari pitjor-cas–i llavors assumim que el resultat serà dues vegades tan dolent.

No vull res contaminen–i naturalment no vull contaminar el meu propi terres de conreu, on viuen i treballen. Ningú té una major participació en la seguretat de la meva finca que jo.

Jo suport sensible normativa. S'associï els que tornar-me batty. El problema és que l'EPA sovint es nega a l'exercici de sentit comú. Seu enfocament talla és dolent per a tothom.

Les úniques persones que ajuda són els reguladors que semblen pensar que el seu treball és produir una collita en noves normes oneroses, sense una cura per si l'Amèrica rural produeix l'aliment que necessita del nostre país.

Ted Sheely planteja enciam, cotó, tomàquets, blat, festucs, raïm de vi i l'all en una granja familiar a la vall de San Joaquin de Califòrnia. Ell és un membre de la Junta de la veritat sobre comerç i tecnologia de la www.truthabouttrade.org