Així que em va deixar anar una declaració tan provocatiu que que em va sorprendre fins i tot: "Vostè és culpable de gen-ocide!”

Era un joc de paraules, per descomptat, un joc de paraules de referència a "genocidi.” Us confesso que una mica de la cruesa. Normalment no parlo d'aquesta manera en públic.

Genocidi–l'extermini sistemàtic de tota raça o cultura–ha de considerar com un dels pecats més gran de la humanitat. Com anar de paraules, Aquesta no és una lleugera utilitzar.

Però estic totalment seriós sobre el significat de l'al·legació–i jo m'alimenta amunt amb els enemics de cultius transgènics. Mentre que presenten un sentit de superioritat moral, que estan mostrant el seu analfabetisme científic. Van saber gairebé res sobre l'agricultura o genètica.

Fins i tot pitjor que la seva ignorància són les conseqüències mortals de la seva histèria: Els opositors dels aliments GM són condemnar un nombre incalculable de persones a una vida de pobresa i desnutrició. Els resultats de les seves accions són especialment greus en països en desenvolupament, on la diferència entre pròspera i fam pot penjar en la qualitat d'una sola collita.

Accés a la biotecnologia no és només de negocis - es tracta de vides.

Em vaig familiaritzar amb cultius transgènics en la dècada de 1990. Vaig créixer soja, blat de moro, blat, i gira-sols a la regió de la Pampa Argentina–una zona fèrtil però també molt competitiu.

Vaig tenir l'honor de gestionar una de les primeres parcel·les prova de soja GM al meu país. Immediatament, Vaig veure que aquestes plantes sorprenents eren molt eficaços a controlar les males herbes. I va aplaudir la seva aprovació com a producte comercial i sabia que l'agricultura no seria el mateix.

Fins i tot abans d'això, la meva família estava compromès amb l'agricultura sembra perquè fa molt sentit ambiental. Hem volgut lluitar contra la degradació del sòl a través de les pràctiques agrícoles il. luminats–però això pot ser difícil quan també està intentant derrotar les males herbes i les plagues que són difícils de control sense una quantitat significativa de productes de protecció de cultius. Ens front a les males herbes i plagues mentre protegeix el sòl cultivaren panís Bt ajudat.

Biotecnologia ens va donar una eina que va convertir a l'agricultura de sembra, control de males herbes i plagues en aliats en comptes d'adversaris. No hem de triar entre els dos. Ens podríem tenir tots dos.

Els consumidors no puguin veure aquest benefici directament, tot i que conserva l'entorn i ajuda a mantenir els preus dels aliments en escac. Què volen veure són les maneres en què biotecnologia pot millorar les seves vides directament.

Considerem el cas d'arròs d'or–un producte de modificació genètica que proporciona un dels cultius bàsics del món amb la capacitat de deficiència de vitamina A adreça, un problema que provoca ceguesa a milions de nens.

Aquesta és una aflicció totalment evitables–una mena de genocidi lenta que ens ha d'acabar. Ens han de permetre la biotecnologia abastir una solució mitjançant l'adopció generalitzada d'arròs d'or. Només la ignorància–una aposta per gen-ocide–estands de la manera.

Les estimacions de Nacions Unides que sobre fam mil milions de persones actualment passar gana. Hem de trobar una manera d'alimentar-los–i per alimentar els milers de milions més que compartiran nostre planeta per 2050.

La biotecnologia i la sinergia amb no fins a l'agricultura tenen el potencial per millorar la nutrició i alimentar un món creixent per impulsar la productivitat agrícola i rendibilitat d'una manera sostenible. Això és una sinergia que necessitem si anem a tenir èxit en duplicar la producció agrícola mundial durant els pròxims trenta a cinquanta anys.

En poques paraules, ens cal desenvolupar la capacitat de proporcionar aliments per a tota la humanitat de manera sostenible.

Biotecnologia és una part essencial de la solució, perquè això ens permet produir més menjar en terrenys agrícoles existents. He presenciat els resultats en el meu propi camps. L'experiència m'ha convençut que els agricultors a tot arreu cal gaudir de la capacitat per plantar cultius GM dins un no fins a l'entorn..

És el moment perquè pretendre que la biotecnologia agrícola és un tema sobre el qual la gent raonable pot estar en desacord sobre.

Quan vostè obtenir el dret a, accés a la biotecnologia no és realment sobre l'economia, Ciència, o la semàntica del "gen-ocide” i "genocidi.”

Es tracta d'una altra cosa totalment: Es tracta de drets humans i la possibilitat d'eradicar la fam de la faç de la terra..

Sr.. Roberto Peiretti produeix blat de moro, soja, sorgo, blat i gira-sol a prop de Cruz Alta, Província de Còrdova, a la regió Central pampes d'Argentina. Entrenat com un enginyer d'Agronomia i aguantant un màster a llicenciats de la Oklahoma State University, Sr.. Peiretti va ser un dels desenvolupadors del sistema sembra que s'utilitza àmpliament a l'Argentina. Sr.. Peiretti és un membre de la veritat sobre comerç & Xarxa de tecnologia Global pagès. www.truthaboutrade.org