Preus de cotó recentment va establir un rècord a sobre $1.25 per lliura en el mercat de futurs ICE a Nova York com subministraments disponibles són estancs prou que comercialitza respondre a qualsevol de les condicions, com calamarsa a Texas i fred a la Xina, que poden afectar els subministraments per al proper any. Cultius de cotó en l'hemisferi nord es sent Cullen ara, mentre que els conreus de l'hemisferi sud es planten.

 

Cotó no té un problema de producció aquest any. Servei agrícola estranger (FAS) de l'USDA projectes producció mundial per a la 2010/11 Màrqueting any que va començar d'agost 1 a 116.7 milions de bales (480 lliures per bale) fins a 101.4 milions bales l'any passat i 107.2 milions de bales de 2008/09. Que serà quarta collita més gran mai, superat per 121.7 milions de bales de 2006/07, 121.6 milions de bales de 2004/05 i 119.7 milions de bales de 2007/08. Els dos cultius curts anteriors tirar les poblacions de carryover món avall el juliol 31 a 46.7 milions de bales, els més petits des 1997/98. Carryover subministraments per a la cinc prèviament anys eren pertot arreu 60.0 milions de bales, les cinc carryovers més gran mai.

Consum mundial s'estima en 120.8 milions de bales per 2010/11, cap amunt de 117.7million de bales l'any passat i 109.9 milions de bales de 2008/09, i la tercera total anual superat per 123.8 milions de bales de 2006/07 i 123.3 milions de bales de 2007/08. Amb consum superior de producció, carryover subministraments es va tirar més a 44.7 milions de bales. Preus solen augmentar quan el consum és forta i carryover subministra declivi a nivells històricament Baixos, però batre rècords de preus generalment requereix addicionals circumstàncies. Part del que es troba amb les poblacions de final d'any previstes de juliol 31, 2011.

L'u. és sovint vist com el proveïdor residual de cotó als mercats del món. Mentre que l'u. és el tercer productor del món 18.9 milions de bales de 2010/11, després de la Xina a 31.5 milions de bales i l'Índia 26.0 milions de bales, U. consum és esperat estar només 3.6 milions de bales, la setena més gran en comparació a la Xina al 50.0 milions de bales i l'Índia 20.7 milions de bales. L'u. té una relativament obert mercat per a productes de cotó i les importacions a la majoria de les peces acabades. A causa de la baixa ús domèstic, l'u. és de bon tros exportador més gran del món a 15.5 milions de bales aquest any seguit a l'Índia 4.8 milions de bales i Uzbekistan, al 3.8 milions de bales. U. accions carryover seran només 2.7 milions de bales, considerat per al comerç com el carryover mínim necessari per proveir mercats. Al final de la 2007/08 any de comercialització, U. les accions van ser més 10.0 milions de bales.

Xina normalment té les majors poblacions carryover, sobre 20.0 milions de bales quan eren existències finals 60.0 milions de bales. Proper mes de juliol les seves existències 31 es projecten a 14.7 milions de bales, 32.9 per cent del món que s'esperava carryover subministraments. Les poblacions de carryover de l'Índia es projecten a 7.7 milions de bales, fins a una mitjana de 7.1 milions bales durant els darrers quatre anys. Aquest augment de les poblacions carryover de cotó és per casualitat; Índia està limitant les exportacions en un intent d'aguantar els preus nacionals.

Índia imposat una prohibició d'exportació en mitjans d'abril després món cotó tarifes i preus Índia havia augmentat de $0.55-0.60 per lliura al mes de març 2009 a més $0.80 per lliura al mes de març 2010 els mercats van començar a recuperar-se de la desacceleració econòmica mundial i petits conreus van començar a afectar les expectatives de carryover subministraments. Món i preus indis va continuar augmentant a mesura que els subministraments disponibles eren ha afavorit per l'Índia els controls d'exportació. Tot i que els preus de cotó han augmentat considerablement, el govern indi és garantir preus més baixos per a ús domèstic. Informes contradictoris del govern sobre quan les exportacions permetria augmentar i en quines condicions s'han afegit a les incerteses. És el límit oficial a les exportacions d'aquest any de comercialització 4.3 milions de bales i FAS està projectant les exportacions de 4.8 milions de bales. Durant els últims quatre anys ha exportat Índia 4.9 milions de bales, 7.5 milions de bales, 2.4 milions de bales i 6.6 milions bales l'any, una mitjana de 5.4 milions de bales. Cultiu de l'Índia, enguany és un registre al 26.0 milions de bales.

L'Índia és relativament nou en el negoci d'exportació de cotó. L'Índia té amb molt espai més gran del món menja el cotó estimat en 26.9 milions d'hectàrees per a 2010. Xina és un distant segon a 13.0 milions d'hectàrees seguits per l'u. a 10.8 milions d'hectàrees, A l'Uzbekistan 3.2 milions d'hectàrees i Brasil, a 2.6 milions d'hectàrees. El "cotó quatre” països de parla francesa de l'Àfrica occidental també tenen una superfície total de 2.6 milions d'hectàrees. Fins fa uns deu anys la rendibilitat de l'Índia per hectàrea era menys de la meitat la mitjana mundial i menys una quarta part de la Xina. Amb llavor de cotó híbrida i llavors de cotó de biotecnologia per protegir la rendibilitat potencial de plagues d'insectes, augmentat els rendiments d'una mitjana de 300 quilos per hectàrea en 1991-2000 a 519 lliures en 2010 i un alt de 554 quilos per hectàrea en 2007. Producció de l'Índia es va duplicar de 12.3 milions de bales de 2001/02 a 26.0 milions de bales de 2010/11, i l'augment de les exportacions d'una mitjana de 420,000 bales per 1991/92-2000/01 a 7.5 milions de bales de 2007/08.

Accions de l'Índia i les conseqüències de mercat han posat fora una tempesta de protestes d'organitzacions de tèxtils de cotó important consumir països. Les amenaces s'han fet sobre la presentació de casos a l'OMC on l'Índia ha estat membre des de l'OMC va entrar en vigor el gener 1, 1995. El govern indi té una història d'intervenir en tot tipus de mercats agrícoles per sostenir tampoc preus fins a protegir els productors o mantenir preus a benefici de consumidors. Funcionaris actualment està discutint el curs adequat d'acció que afegeix incertesa. Quan aquestes decisions no tenia un impacte mínim en els mercats internacionals, les accions van lamentar els socis de comerç, però no hi ha resposta política es va fer. Com a principal participant en mercats, ara l'Índia no té l'opció de seguir aquestes polítiques.

En els darrers dos anys, Les decisions de govern indi han tingut un impacte important sobre els mercats de sucre i blat i ara el mercat de cotó. Ells han argumentat en la OMC ronda de Doha de negociacions polítiques comercials que necessiten tot tipus d'excepcions a disciplines aranzels i altres intervencions en els mercats que fer mal a altres països involucrats en el comerç internacional. Que no eren arguments contundents quan van ser i són encara menys sonores avui com les polítiques de l'Índia continuen afegir incerteses i costos reals per al comerç.