Preocupats per la seguretat a llarg termini alimentària mundial de funcionaris públics en general se centren en 2050 Quan la població mundial arribarà un màxim esperat a 9.1 mil milions de persones en comparació amb 6.8 milions avui. La població més gran juntament amb una creixent classe mitjana i un desig de reduir els mil milions de persones actualment amb dietes inadequades requerirà, segons els supòsits utilitzats, un 70-100 percentatge d'augment de producció agrícola. Aconseguir aquest augment de producció sense un augment en l'àrea de cria requerirà un augment accelerat en la productivitat, especialment en els propers 20 anys quan la demanda creix més ràpidament.

 

Una anàlisi recent, 2010 Informe de la bretxa – Mesurar la productivitat agrícola Global, de la iniciativa Global collita, un grup d'empreses amb ànim de lucre que intervenen en l'agricultura i entitats sense ànim de lucre amb interessos en la conservació dels recursos naturals, estimacions que ha d'augmentar la productivitat per a la producció agrícola Mundial de creixement anual de l'actual 1.4 percentatge d'almenys 1.75 per cent, un 25 percentatge d'increment. La granja Fundació desenvolupat aquestes estimacions basades en dades facilitades pel servei de recerca econòmica (ERS) d'USDA.

La majoria de l'augment de demanda es produirà en països en desenvolupament perquè més desenvolupat països s'espera que tenen poblacions estables o disminució. Com l'augment d'ingressos, el tipus d'aliments va exigir també canviarà. D'acord amb el menjar i l'agricultura organització de les Nacions Unides, cereals i conreus d'arrels i tubercles conformen més de 60 rebutjo per cent del món avui dieta i voluntat per 54 per cent per 2050. Les proteïnes animals i vegetals olis augmentarà a 40 per cent, fins a un terç d'avui. Consum de fruites i verdures fresques també es preveu augmentar.

L'informe utilitza Total de Factor de productivitat (TFP) – la producció per unitat de recursos totals emprades en la producció. Canvis en el TFP són causats per canvis en la tecnologia i l'eficiència en l'assignació d'aportacions. També pot canviar els factors de, com menys treball i més mecanització. Un guany d'un u per cent en el TFP equival a una reducció d'un u per cent de recursos necessaris per a produir una tona de la producció agrícola. Això és diferent de rendiment per hectàrea on es mesura la sortida produïda contra només un factor, collida d'àrea, sense tenir en compte altres inputs utilitzats. Segons l'anàlisi, aproximadament un terç de la 2.2 per cent del creixement de l'any en la producció de cultius i ramaderia mundial en la dècada de 1970 i 1980 va ser comptabilitzats per millores en el TFP, els altres dos-terços va utilitzar més recursos. Des de 1990-2007, sortida encara creixia a poc més 2 per cent per any, però van representar el TFP sobre 70 per cent del creixement. Per a 2000-2007, món TFP va créixer 1.4 per cent per any.

Segons les estimacions ERS, des de 1970-2007 Malàisia va créixer un TFP 3.1 per cent per any, Xina 2.5 per cent i Brasil 2.4 per cent. No són propensos a assolir els nivells en el futur, però mostren el potencial per a països en desenvolupament per augmentar TFP. Àfrica subsahariana tenia un 0.5 per cent per any augmenten i els països de l'antiga Unió Soviètica una mitjana 0.6 per cent per any. L'u. i països desenvolupats va TFP creixement de 1-2 per cent per any de 1970-2007.

Segons l'informe, en els darrers 35 anys preus de mercat han descoratjar la recerca i la inversió que condueix al tipus de ràpid creixement en productivitat ara necessitava. El Fons Monetari Internacional aliments mercaderia índex de preus de 1975 a 2005 es va mantenir essencialment sense canvis en termes nominals i rebutja per sobre 4 per cent per any en termes reals. Sobre que els consumidors temps beneficiat d'una reducció de gairebé 60 per cent en el preu real de productes alimentaris.

El marc de les polítiques públiques per augmentar la producció d'aliments ha canviat des de la revolució verda de la dècada de 1960 i 1970 quan augment de producció mitjançant la introducció de varietats de rendiment superiors i ampliant la superfície, l'aplicació de fertilitzants i reg. L'agricultura està demanant que congelar o reduir la seva petjada de carboni, fer més amb menys. Canvis en els propers 40 anys se centrarà més en ser millors administradors dels recursos existents, innovacions tecnològiques per augmentar l'eficiència i reformes polítiques públiques proporcionar incentius per a la recerca. Aquestes es basarà en els cultius biotecnològics, conreu de conservació, reg per goteig, gestió integrada de plagues, Agricultura de precisió, i noves pràctiques de cultiu múltiples introduït en els darrers 30 anys.

A cap gran sorpresa, l'informe reconeix que, "La palanca principal per augmentar el creixement TFP és incrementant les inversions en ciència i tecnologia.” La revolució verda, va mostrar que una major investigació pot conduir a increments de producció agrícola. Aquelles activitats de recerca trigar anys a rendibilitat, i finançament de programes de recerca i extensió agrícoles ha anat disminuint en els darrers anys. Programes d'abast accelerada pagès necessita implementar de manera immediata per moure provades pràctiques a les granges en el curt termini, mentre que els esforços de recerca expandida proporcionar noves tecnologies en el llarg termini. Més de la meitat del creixement aliments la demanda d'augment de les poblacions i dels ingressos per 2050 es produirà en els propers 20 anys i requereix millores TFP que carrega frontal. Reducció de residus d'aliments en la cadena de subministrament de granges als consumidors també ajudaria a afrontar el repte d'aliments.

L'informe assenyala que recursos agrícoles i la població no uniformement repartits arreu del món. Lliure comerç de productes agrícoles ha de permetre proporcionar incentius per on les eficiències són més grans i augmentar el TFP. Obertura del mercat pot ser una font de creixement TFP si productors traslladar els recursos per créixer més alt valor mercaderies. Al mateix temps, coneixement i tecnologia ha de permetre flueixi lliurement entre els països a incrementar el TFP a curt termini i abaratir els costos de desenvolupament de tecnologies per a millores a llarg termini en TFP.

Preus dels productes agrícoles bàsics en 2007 i 2008 proporcionat un toc d'atenció per la necessitat de potenciar la recerca a tancar la bretxa TFP, i les collites de blat curt a la regió del mar negre aquest estiu eren un recordatori de les sensibilitats dels mercats mundials. Tenint en compte les preocupacions ambientals presents en desenvolupar i països en desenvolupament relacionats amb augment de zones retallada, augment TFP és l'única solució a alimentar una població mundial creixent. Mentre que augmenta el TFP anual augmenten de 1.4 per cent a 1.75 per cent és un repte, Sembla factible donat les oportunitats per ràpids avenços en alguns països en desenvolupament.