Mèxic és un importador tan fiable d'u. blat de moro que és fàcil per a l'u. indústria de blat de moro a perdre de vista la mida del mercat mexicà i el seu desenvolupament continu. Mèxic és importador de blat de moro segon més gran del món més anys, el segon importador d'u. blat de moro i un mercat en creixement. El mercat mexicà continua canviar com els productors de govern i blat de moro i els usuaris pretenen augmentar l'eficiència de la producció nacional.

 

Servei agrícola estranger (FAS) de l'USDA estimacions blat de moro importacions per Mèxic per any màrqueting a partir d'octubre 1 a 9.1 milions de tones mètriques (. MMT), pràcticament tot des dels EUA, i lligat amb Corea del Sud per a mercat d'importació de blat de moro segon més gran del món. Corea del sud de les importacions són generalment menys de Mèxic a causa de les importacions de menjar blat. Sequera a la regió del mar negre enguany ha rebentat preus del blat i limitat ús de pinsos. Japó és el major mercat de blat de moro al 16.1 . MMT.

Consum de Mèxic de blat de moro s'estima en 32.1 . MMT per 2010/11, el cinquè més gran després de l'u del món. a 288.0 . MMT, A la Xina 160.0 . MMT, la UE en 59.5 . MMT i Brasil, a 48.3 . MMT. Sobre una base per càpita, l'u. és un nombre entre les cinc usuaris superior al 0.94 mètrica tones (MT), però Mèxic és número dos a 0.29 MT, Brasil tres al 0.24 MT i la UE i la Xina al 0.12 MT. L'u. i Brasil són les exportacions principals de carn que esbiaixar els números una mica, mentre que la UE utilitza blat i ordi per a la producció ramadera. Mèxic és el cinquè productor de blat de moro amb projeccions FAS al 24.5 . MMT, fins a 21.3 L'any passat. MMT, i més petit que els EUA, Xina, la UE i Brasil, però més gran que l'Argentina i l'Índia.

Importacions de blat de moro anuals de Mèxic han crescut entre una gamma de 0.5 . MMT a 5.0 . MMT a la dècada de 1980 a 0.4 . MMT a 6.4 . MMT a 1990 i 4.1 . MMT a 9.6 . MMT en aquesta dècada. Les importacions han mitjana 8.7 . MMT durant els darrers cinc anys incloent-hi l'any nova màrqueting. Blat de moro va ser un dels pocs mercaderies subjectes a una 15 fase en any de lliure comerç sota del TLCAN, però el govern mexicà va permetre lliure tarifa importacions sobre quantitats de quotes de tarifa tarifa en els últims anys de la transició que acaba en 2007.

El mercat de blat de moro a Mèxic és realment dos mercats que vénen junts. Un mercat es produeix localment en la seva majoria blanca de blat de moro, 75 per cent de la producció, principalment per a l'alimentació, però alguns també pel bestiar alimentar. El mercat d'altre és blat de moro groc, incloent les importacions dels EUA, per a menjar de ramaderia i avicultura i processament com midó de blat de moro i xarop de blat de moro alt en fructosa. D'acord amb l'u. Agrícola agregat a Mèxic, els dos mercats són similars en mida amb els aliments, llavor i industrial a 16.3 . MMT i pinsos i residual a 15.6 . MMT. El mercat Mostra recuperació d'una tirada l'any passat enrere, amb l'alimentació creixent dues vegades tan ràpid com l'alimentació.

L'agregat va informar aquest mes que funcionaris agrícoles mexicans esperar una collita més gran que l'estimació FAS si continuen les pluges i les poblacions de carryover al final de l'any nou pot ser més gran que la projecció FAS actual de 3.2 . MMT, fins a 1.8 . MMT durant l'any que acaba només. Blat de moro blanc més domèstic i sorgo podria ser utilitzat per a l'alimentació amb menys blat de moro importació del bestiar. El govern ja té un programa per fomentar l'alimentació més de blat de moro blanc. Sobre 75 per cent de la collita de blat de moro que es conrea en primavera/estiu i la resta en una collita de tardor/hivern. Sobre 35 per cent del moresc és de regadiu, incloent la majoria de la tardor/hivern un.

Blat de moro produeix de mitjana 3.1 MT per hectàrea, un terç dels EUA. Rendiments en modernes granges més grans es troben a prop de u. rendiments, però 85 per cent de Mèxic 2 tenen milions d'agricultors de blat de moro 12.5 acres de terra o menys. Un nou programa de govern anomenat PROMAF està dissenyat per proporcionar blat de moro cultivadors amb suport per a la sembra de terra, millora de llavors i adobs, i suport tècnic. En 2010, blat de moro groc podria explicar 20 per cent de les terres de cultiu de blat de moro. Fins i tot amb una major producció de blat de moro groc, Mèxic no té els interns ferrocarrils i carreteres de camió per moure's eficaçment de blat de moro de ramaderia i avicultura alimentar-se. Intermediaris del mercat per eficaçment connectar productors als usuaris no han desenvolupat.

Mèxic permet les importacions de blat de moro biotec, però no ha aprovat la producció dins del país tot i tenir un sistema regulador de biotecnologia, institucions de recerca forta i investigadors destacats. El govern ha autoritzat 77 esdeveniments de la biotecnologia per a ús. Cultiu de blat de moro biotec comercialment augmentaria els rendiments de blat de moro protegint el potencial de rendiment de varietats existents i noves. Llavors biotecnològiques a Mèxic passar per tres fases – escenari experimental, pilot i comercial. Un canvi en la normativa de l'any passat permet blat de moro llavor programadors a córrer proves de blat de moro en regions aprovats. En 2009, 26 assajos de camp de blat de moro biotec van ser autoritzats en el nord de Mèxic i com a mínim 14 les sol·licituds s'han presentat 2010. Assajos de camp es van aprovar quatre tipus d'esdeveniments – tolerància als herbicides, resistència a insectes, una combinació de les dues i resistència a la sequera. Tots aquests esdeveniments es van desenvolupar en l'u. i han estat a través de l'u. procés regulador. El cost de compliment de la normativa és una pedra de ensopegada en el desenvolupament de cultius biotecnològics.

Del recent increment en els preus de cereals probablement tindrà un impacte en el consum de blat de moro a Mèxic per a aquest any i la sembra de blat de moro en 2011-12. El govern creu que els subministraments de tots els cereals són adequats amb bones collites i nivells normals d'importació.

Transport eficient de blat de moro dels EUA. en tren i vaixell i qualitat constant d'alimentació han ajudat desenvolupament d'una indústria de producció eficient carn mexicà, sobretot aviram. Carn de pollastre jove producció s'ha triplicat en els últims 20 anys des de 945,000 MT en 1990 a 2.8 . MMT a 2010. Producció de llet fluida és amunt 75 per cent a 11.0 Producció. MMT i carn de porc és amunt 50 per cent a 1.2 . MMT. Producció de carn de boví no ha canviat a al 1.8 . MMT anuals.

Com l'economia mexicana segueix recuperar amb la resta del món, demanda d'aliments, incloent-hi la carn, creixerà. Importacions de blat de moro dels EUA. continuarà sent part de la resposta a les demandes dels consumidors econòmica. Allò serà probablement alguns els esforços en curs per fer disponible als agricultors de blat de moro mexicans més la tecnologia utilitzada amb èxit en la EUA temperat. i altre de blat de moro creix països.