El punt és que tots els noms no són iguals. Alguns són millors que altres, per això dono suport a la petició que els fabricants d'aliments es refereixen a xarop de blat de moro alt en fructosa per un sobrenom més simple i més exacta: blat de moro sucre.

La setmana passada, l'Associació de les refineries de blat de moro va demanar formalment l'u. Aliments i Drug Administration per permetre el canvi.

La cosa estranya sobre xarop de blat de moro alt en fructosa és que molts d'ells no és especialment alt en fructosa, que és un tipus de sucre. Conté una formulació popular 42 percentatge fructosa. Això és menys fructosa que la quantitat continguda en sucre de taula, que és 50 percentatge fructosa. També és menys de mel, que és típicament sobre 47 percentatge fructosa. (És una varietat separat de xarop de blat de moro alt en fructosa 55 percentatge fructosa–només una mica més de sucre de taula i mel.)

Xarop de blat de moro alt en fructosa obtenir el seu nom no perquè té un nivell alt de fructosa en un sentit absolut. En canvi, té un alt nivell de fructosa en relació amb la tradicional xarop de blat de moro.

Moltes persones assumeixen–erròniament–Aquest xarop de blat de moro alt en fructosa conté nivells inusualment alts de fructosa. Segons un sondeig, 58 per cent dels nord-Americans pensen que ha de xarop de blat de moro alt en fructosa en fructosa més que el sucre de taula. Ells no semblen adonar-se que el que no és la fructosa és generalment glucosa i que la veritat és que aquests ingredients són totes de 100 per cent de sucre.

Algunes empreses d'alimentació han respost a aquest malentès d'una manera peculiar. En lloc de tractar d'educar els consumidors, He tret la xarop de blat de moro alt en fructosa dels seus productes–només per reemplaçar-los amb ingredients que són essencialment el mateix tot i que tenen noms diferents.

Simpatitzo amb la situació d'aquests fabricants d'aliments. Encara com un agricultor de blat de moro que creix els cultius que utilitzen processadors per fer de blat de moro sucre, Aquest apaivagament és més que una mica agreujants.

Xarop de blat de moro alt en fructosa és un edulcorant natural que ve de blat de moro. Com a ingredient d'aliments, no és diferent de sucre produït a partir de canya de sucre i la remolatxa sucrera. Té el mateix nombre de calories que el sucre de taula. "Una vegada que són absorbits en el torrent sanguini, els dos edulcorants són indistingibles,” diu l'Associació Dietètica Americana.

Així que té sentit canviar el nom d'una manera que dóna als consumidors una fotografia més clara de què es menja. Canvi de "xarop de blat de moro alt en fructosa” "blat de moro sucre” té la virtut d'utilitzar el llenguatge ordinari per informar el públic sobre un ingredient d'aliments.

Un dels aspectes més refrescants d'aquesta proposta és que això no amagar la veritat. Vivim en una societat que utilitza sovint paraules per parlar sobre un tema i evitar el quid de la qüestió. Les presons es converteixen en "instal·lacions correccionals” i poca gent els batejat "Alçada impugnada.”

Mitjançant l'acceptació de blat de moro sucre com a substitut de xarop de blat de moro alt en fructosa, la FDA es anar en la direcció oposada i abraçar un terme que els consumidors diaris entendrà immediatament. Els consumidors que volen mantenir una estreta vigilància sobre la ingesta de sucre apreciarà l'honestedat Franca de "blat de moro sucre.”

La FDA ha aprovat semàntics ajustaments en el passat. Això ha permès fabricants d'aliments referir-se a prunes com prunes seques i oli de colza com oli de canola. Pel que fa a la sol·licitud actual, la FDA pot requerir un període co-d'etiquetar els, en Quins ingredients estan catalogats com "xarop de blat de moro alt en fructosa (blat de moro sucre).” Això ajudarà els consumidors saben que els dos noms es refereixen a la mateixa cosa.

Blat de moro sucre és un ingredient important d'aliments que ens he estat menjant per més de 40 anys. L'única cosa que canvien són les paraules a l'etiqueta–i et representen una millora sobre les paraules que utilitzem ara.

John Reifsteck és un productor de blat de moro i soja a Champaign County estat d'Illinois. Va voluntaris com un membre de la Junta de veritat sobre comerç & Tecnologia. www.truthabouttrade.org